Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Görgő Normál vagy parketta (opcionális)
Háttámla Hálós
Karfa Alapfelszereltség
Ülőlap Kárpitozott
Váz Fekete vagy fehér
Láb típusa Négylábú, szánkótalpas, csillag, forgó

WIND tárgyalószék

Sokoldalú funkcionalitás és eredeti design

A WIND székcsalád az ergonomikus jellemzők, a funkcionalitás és az egyedi kialakítás kombinációját kínálja. A dinamikus és hatékony munkavégzésre és közös használatra tervezett munkaszékek, magas forgószékek és látogatószékek ideálisan illeszkednek a modern irodahelyiségekbe, amelyeket az egységes és egyedi WIND dizájn jellemez.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Folyamatos, mégis jellegzetes kialakítás

A WIND székeket az olasz Baldanzi & Novelli Designers tervezőiroda tervezte. A látogatószék háttámlája követi a munkaszék vonalait és tervezési elveit, ugyanakkor rendelkezik néhány egyedi tulajdonsággal is. Az egyik fő jellemzője az egységes kialakítás, beleértve a háttámla és a karfák szerkezetét, valamint a kárpitozott ülést.

Bármilyen irodai környezetbe illeszkedik

A WIND látogatói székek rendkívül sokoldalúak, és tökéletesen alkalmasak tárgyaló-, konferencia- vagy recepciós helyiségekbe. Ezek a székek négy különböző alapváltozatban kaphatók, amelyek könnyen alkalmazkodnak a különböző irodai környezetekhez.

Nem számít, hogy milyen típusú széket választ az Ön preferenciái alapján, mindegyik jól fog mutatni az irodájában, és ami a legfontosabb, mindegyikben kényelmesen fogja érezni magát, hogy teljes mértékben a tárgyalási napirendre vagy a képzési témákra tudjon koncentrálni.

Finom vagy merész központi darab

Válasszon a kárpitozási lehetőségek/színek széles választékából, hogy az irodai enteriőrjéhez illő hangulatot teremtsen. A lágy, pasztell árnyalatok használatával takaros, minimalista stílust hozhat létre, míg az élénk színekkel játékos jelleget kölcsönözhet irodahelyiségének.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD2 AD3 AD4
AD5 AD6 AD7 AD8 AI5
AI8

Alapáras színek - BONDAI:

GE1 GE2 GE3 GE4 GE5
GE6 GE7 GE8 GE9 GF5
GF6

Alapáras színek - ERA:

C03 C06 C09 C10 C11
C12 C13 C14 C15 C16
C17 C18 C20

Háló színek:

MM1 MM2 MM3 MM5 MM6

Katalógusok

WIND Katalógus:

WIND Tárgyalószék Technikai információk: