Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromosan állítható magasságú asztalok

Az egészségtudatosság a hagyományosan ülőmunkát jelentő irodai munkavégzést is elérte. A motorosan állítható magasságú asztalok lehetőséget adnak arra, hogy a 8 órás munkaidőt változó testhelyzetekben végezzük el. Ez jótékony hatással van a gerincünkre, így a nap végén frissebben és jobb közérzettel állhatunk fel vagy léphetünk el az asztaltól.

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

B-ACTIVE állítható magasságú asztal

Élvezd a szabadságot, a hatékonyságot és erőt!

Akkor is dolgozhat kényelemben, ha hosszú órákat tölt az asztala mellett. A B-ACTIVE motoros asztallal könnyedén formában maradhat azzal, hogy bizonyos időközönként pozitúrát vált. Nemcsak a fizikai jólétünket javítja, hanem a munkahelyi hatékonyságot is.

A B-ACTIVE praktikus, magasságában elektronikusan állítható íróasztal, ami ergonomikus és minőségi anyagokból összeállt darab. Az optimális megoldás, ha egy korszerű munkaállomást akarunk létrehozni a kollégáink jó közérzete érdekében.

EASY állítható magasságú asztal

Az EASY vezetői íróasztal egyszerre mutatja fel a minimalista skandináv jegyeket, a merészebb vonalvezetésekkel. A hajlított furnérlemezek különleges látványt és érzetet nyújtanak, nagyszabású megjelenése ellenére kecses és légies körvonalakkal rendelkezik. Az L-alakú kiegészítő szekrénye és a különálló komódja push-open mechanizmussal nyitható, az asztallapjának magassága elektromosan állítható. Az okostelefont pedig opcionálisan egy erre kijelölt platformon lehet tölteni vezeték használata nélkül.

MOTION állítható magasságú asztal

A MOTION lendületbe hoz!

A motoros asztalok dinamikus munkatempóra lettek tervezve. Egyszerű kezelés - Az MOTION motoros asztalok célja, hogy ergonomikus és dinamikus munkakörnyezetet teremtsenek az Ön számára. Bármikor változtathatnak a testtartásán, amikor Önnek kényelmes vagy célszerű. A pozitúra időnkénti megváltoztatása frissen tartja a testet és szellemet is. A magasságot a vezérlőpanelen vagy az okostelefonos alkalmazáson keresztül állíthatja be. A LINAK alkalmazás segítségével jelzést kaphat arról, mikor időszerű változtatni a munka közbeni pozícióján.

ONE állítható magasságú asztal

Ideális választás bármelyik irodába!

A motoros asztalok lassan alapértelmezett kellékévé válnak a hatékony irodai munkának. A ONE egymotoros íróasztal megfizethető áron kínálja az ergonomikus munka luxusát. A hagyományos üléspozíció mellett az állóhelyzetű munkával tudjuk felfrissíteni végtagjainkat. Az állítható asztalmagasságnak hála frissebben és kipihentebben érezzük magunkat a munkanap végére. Igény szerint kábelkivágással, kábeltálcával és asztalhoz rögzíthető paravánnal is kiegészíthetjük a ONE munkaállomásunkat.

ACTIVE motoros asztal

Az ACTIVE motoros asztalt két szóval lehetne leírni: funkcionalitás és minőség. Még ha az egész napos irodai munka sem megakadályozhatja meg Önt abban, hogy aktívan töltse a napját. Az ACTIVE elektronikus lábai lehetővé teszik, hogy az Önnek legkényelmesebb testtartást vegye fel az asztal mellett. A 2 vagy 3 szelvényből álló lábazat 642 mm-1293 mm magasság között teszi lehetővé az asztallap mozgatását. Az ACTIVE asztal az egészséges, ergonomikus megoldásai mellett az iroda designmegoldásait is gazdagítja.