Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magas asztalok (Bár asztalok)

A formális egyeztetések mellett sokszor van szükség információcserére vagy olyan háttérbeszélgetésekre, amelyek segítenek megvilágítani egy szakmai problémát. Ezt a legjobban egy kávé mellett, oldott formában tudjuk megtenni távol az iroda zajától és az elvárásoktól. A magasított asztalok ilyen rövid kávészünetekre lettek tervezve, ahol a munka mellett a csapatot érintő egyéb kihívások is szóba kerülhetnek.

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

ROUND MULTIPURPOSE asztal

A ROUND Multipurpose asztalok tökéletesen megfelelnek a modern irodák különböző és folyamatosan változó igényeinek. Könnyedén testreszabhatóak a különféle terekhez és berendezési tárgyakhoz, illetve más ROUND bútorokhoz is egyszerűen párosíthatók, így harmonikusan illeszkedő munka-, szabadidő- és többcélú terek hozhatók létre.

Az asztalok fő jellegzetessége a kerek, fém csőlábak. Ez az elem harmonikusan ötvözi a fém ipari megjelenését az ívelt formák kombinációjával, egy kis kecsességet adva a bútornak, és biztosítja annak tartósságát és hosszú élettartamát. Az asztallapok lekerekített sarkai és élei is visszaadják a finoman lekerekített vonalakat. Az ívelt formák lágyítják a bútorok karakterét, kellemes beszélgetésekre és hatékony együttműködésre ösztönöznek, harmonikus és hangulatos megjelenést kölcsönöznek a modern irodáknak.

NOVA WOOD MULTIPURPOSE asztal

A természet érintése az irodában!

A Nova Wood egy olyan asztalrendszer, ami egy csipet luxust ad az irodádhoz és közelebb visz a természethez. A különböző helyiségek hatékony használata - A Nova Wood asztalrendszer ideális open-space irodák berendezésére, amikben tagolni lehet a teret a különböző céloknak megfelelően, legyen azok egyéni-csoport tevékenységek, meeting helyiségek vagy breakout zónák.

E-QUO asztal

Az E-QUO asztal jellemzői: MDF-ből készült, kőrisfa furnérral borított asztallap, tömörfa élekkel, tömörfa lábakra rögzített acélgerendára szerelve. A tervezés célja az volt, hogy a tárgyat vonzóbbá, kényelmesebbé és funkcionálisabbá tegye anélkül, hogy elárulná minimalista lelkületét.

IDEA asztal

Az IDEA  magasasztalok gyűjteménye, amelyeket gyors és álló megbeszélésekhez terveztek. A széles választék lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legkisebb térben is elhelyezhessenek asztalokat, és ennek köszönhetően helyet teremtsenek a kötetlen beszélgetésekhez. A hocker székekkel együtt az IDEA asztalok tökéletes összképet alkotnak a társalgási helyiségek, a gyors megbeszélések vagy az önálló, csendes munka számára.

ROUND asztal

A három különböző magasságban kapható kerek asztal tökéletes dohányzóasztal éttermi vagy irodai társalgókba és várótermekbe, karosszékkel vagy alacsony székekkel párosítva.

TAVOLI asztal

A dizájn, a minimalista megjelenés vagy a szokatlan és szórakoztató formák színes hangsúlyokkal teszik ezt az asztalkollekciót tökéletes megoldássá bárok, éttermek és kortárs belső terek számára.

JAZZ bárasztal

A JAZZ O-lábú magas asztala elengedhetetlen eleme egy modern irodának. Az asztal egy kiváló helyszín oldott hangulatú meetingekhez vagy munka közbeni kikapcsolódáshoz. A JAZZ kollekció vonalai Christina Strand és Niels Hvass keze munkáját dícséri.

LIGHT bárasztal

A LIGHT magas asztal lábtámasztéka kiválóan alkalmas arra, hogy egy meeting során pihentessük a lábunkat. A sallangmentes, egyszerű vonalvezetése miatt szinte bármelyik irodai arculatába beilleszkedik.

MEDIA bárasztal

MEDIA fali panel egyesít magában minden technológiai eszközt, amire szüksége lehet egy meeting helyiségben.

NOVA bárasztal

Az univerzális választás

A NOVA high table része a gazdag NOVA kollekciónak, ami nemcsak asztalokból, hanem tárolókból, tárgyaló asztalokból és recepciós pultokból is áll. Ideális megoldásokat nyújt mind az egyéni, mint a csapatmunka kihívásaira, ugyanakkor a munkahelyi kikapcsolódást is szolgálja, élhetőbbé teszi az irodai tereket.

A NOVA high table U-alakú lábai kifejezetten az informális beszélgetésekre, a pihenőidőben folytatott egyeztetésekre lett tervezve. A kapcsolódó elemek azt is lehetővé teszik, hogy a lábait meghosszabbítsuk.

NOVA WOOD bárasztal

A természet érintése az irodában!

A Nova Wood egy olyan asztalrendszer, ami egy csipet luxust ad az irodádhoz és közelebb visz a természethez. A különböző helyiségek hatékony használata - A Nova Wood asztalrendszer ideális open-space irodák berendezésére, amikben tagolni lehet a teret a különböző céloknak megfelelően, legyen azok egyéni-csoport tevékenységek, meeting helyiségek vagy breakout zónák.