Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Állítható háttámla magasság Nincs
Állítható ülésmélység Nincs
Deréktámasz Opcionális
Fejtámla Opcionális
Görgő Normál vagy parketta
Háttámla Hálós vagy kárpitozott
Karfa Fix, 2D-állítható magasság, 3D-állítható magasság és szélesség
Lábcsillag Műanyag vagy polírozott alumínium
Támla felület Kárpitozott
Váz Fekete vagy fehér

WIND speciális munkaszék

Élvezze a funkcionalitást, mint még soha!

A WIND székcsalád az ergonomikus funkciók, a funkcionalitás és az egyedi design kombinációját kínálja. A dinamikus és hatékony munkavégzésre és közös használatra tervezett munkaszékek, magas forgószékek és látogatószékek ideálisan illeszkednek a modern irodahelyiségekbe, amelyeket az egységes és egyedi WIND dizájn jellemez. A WIND magas munkaszékek a dinamikus munkakörnyezet nélkülözhetetlen részei.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Dinamikus és rugalmas munkakörnyezet

A modern irodahelyiségek ergonómiai normái folyamatosan változnak, ahogyan az is, hogy milyen munkakörnyezet a legjobb az irodai dolgozók teljesítménye és jólléte szempontjából. Egy dolog egyértelmű: fontos, hogy a nap folyamán változtassuk a testtartásunkat, és kerüljük a hosszabb ideig tartó egyazon testhelyzetben való tartózkodást. A WIND magas munkaszék azért nagyszerű, mert könnyen alkalmazkodik a különböző munkakörülményekhez, legyen szó ülő-állványos íróasztalról, magas íróasztalról vagy recepciós bútorról.

Kényelemben és biztonságban tart

A WIND székek puha, kényelmes formájú ülésükkel és ergonomikusan kialakított hálós háttámlájukkal hosszú ideig is kényelmesen ülnek. A gyűrű alakú, állítható magasságú lábtámasz lehetővé teszi, hogy a széket az Ön magasságához igazítsa, megőrizze a helyes üléspozíciót, és elkerülje a kellemetlen hát- és nyakfájást. A görgők extra biztonságot és stabilitást nyújtanak, mivel ülés közben rögzülnek.

Elállítható ágyéktámasz - a szék identitását megteremtő jellegzetes funkció

A Baldanzi & Novelli Designers olasz formatervező stúdió olyan elemet akart létrehozni, amely egyedi karaktert ad a széküknek, és megteremti annak identitását. Ezért döntöttek úgy, hogy a WIND székeket egy azonnal felismerhető, átlátszó, X-alakú ágyéktámasszal látják el, amely nemcsak a szék esztétikai megjelenéséhez járul hozzá, hanem egy nagyon fontos funkciót is betölt.

Minimalista és funkcionális hálós kialakítás

A rugalmas hálóval ellátott háttámla könnyen alkalmazkodik a felhasználó gerincének természetes alakjához. Az esztétikus, légáteresztő hálós anyag egész napos kényelmet biztosít, függetlenül attól, hogy milyen üléspozícióban ül.

Innovatív kötött háló

Válaszd a Baldanzi & Novelli olasz tervezőstúdió Baldanzi & Novelli tervezői által készített, egyedi kötött hálóval ellátott háttámlát. A háló mintázata követi az X alakot, hogy tovább fokozza a WIND szék identitását megteremtő ágyéki támaszt. A háló sűrűségének különböző fokozatai további háttámaszt nyújtanak és fokozzák a kényelmet. A kötött háló a legmodernebb technológiával készül, amely lehetővé teszi, hogy a székeket varratmentes háttámla sarkokkal készítsük, így nem marad hátra hulladék anyag. A hálós szövetet minden székhez egyedileg kötjük.

Látványos, kárpitozott háttámla

A háttámlát az ergonomikus ülés alapelveit szem előtt tartva alakították ki, hogy maximális munkahelyi kényelmet biztosítson. Míg a háttámla váza és a szilikon ágyéktámasz megegyezik a többi WIND munkaszékben használtakkal, addig a poliuretán betét, amelynek mindkét oldalán egyedülállóan kialakított vízszintes varratok adnak teljesen más jelleget a széknek. A háttámla többféle kárpitozási lehetőséggel kapható. A megfelelő színeket is kiválaszthatja, hogy a WIND munkaszéke beleolvadjon az aktuális belső térbe.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

Alapáras színek - BONDAI:

GE1 GE2 GE3 GE4 GE5
GE6 GE7 GE8 GE9 GF5
GF6

Alapáras színek - ERA:

C02 C03 C09 C11 C13
C14 C16 C21 C24 C28
C29 C34 C35 C36 C39
C40 C42

Háló színek:

MM1 MM2 MM3 MM5 MM6

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

WIND Prezentáció:

WIND speciális munkaszék Technikai információk: