Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ülőbútorok

Termék szűrés

Támla felület
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

CANNIE szék

A kollekció a kiváló minőségű anyagokat ötvözi az egyszerű, mégis játékos designban. Egyszerű székeknek tűnhetnek, de garantáltan kényelmet kínál használóinak. Három magassági méretben kapható: egy 790 mm magas székből, egy közepesen magas 690 mm-es elemből és egy 500 mm magas ülőkéből.

FLEXI LIGHT tárgyalószék

A Flexi Light tárgyalószék a rugalmas háttámlájának köszönhetően kifogástalanul kényelmes ülést biztosít még a hosszú órákon át tartó tárgyalásokon is. A formát Paolo Orlandini tervezőnek köszönhetjük.

HARMONY MODERN tárgyalószék

Harmony Modern irodai székeink bármilyen belső térbe kiválóan illeszkednek: az éttermektől a tárgyalókon át az irodákig. Tervező: Baldanzi & Novelli.

OSLO lounge ülőbútor

Az Oslo irodai szék a munkakörnyezet minden helyiségében alkalmazható legyen az egy szimpla irodai forgószék, tárgyalószék a meetingen, vagy lounge fotel a munkahelyi kikapcsolódás helyszínein. A komfortfokozatok gazdagok és változatosak, minden igényt kielégítőek, egy egész napos munka fáradalmait lehet bennük átvészelni, ahogy a gazdag szövetválaszték változatos színeket csempész az irodai környezetben.

OSLO tárgyalószék

Az Oslo irodai szék a munkakörnyezet minden helyiségében alkalmazható legyen az egy szimpla irodai forgószék, tárgyalószék a meetingen, vagy lounge fotel a munkahelyi kikapcsolódás helyszínein. A komfortfokozatok gazdagok és változatosak, minden igényt kielégítőek, egy egész napos munka fáradalmait lehet bennük átvészelni, ahogy a gazdag szövetválaszték változatos színeket csempész az irodai környezetben.

CO álláskönnyítő szék

A VANK_CO mobil bárszékek és asztalok ideálisak gyors megbeszélésekhez és spontán beszélgetésekhez. Tökéletes megoldás arra, hogy csatlakozzon kollégáihoz egy pillanatra, hogy rátérjen a projekt lényegére, amin éppen dolgozik. A név a coworking koncepciójából ered, ahol az együttműködés és a harmonikus közösség építése kiemelt fontosságú. A CO sorozat bútorai nagyszerű kiegészítői lesznek a közös irodahelyiségeknek, amikben a különböző részlegek együtt dolgozhatnak.

FLAGSHIP tárgyalószék

A FLAGSHIP új nézőpontot emel be a karfás székek klasszikus műfajába. Az idompréselt rétegeltlemez technológiával kialakított szék palástja finoman öleli körbe a használó derekát, hatékony támasztást biztosítva; a puhán kihajlított szélek nemcsak kecses dinamikával színezik az összképet, hanem megelőzik a fájó bevágást a comb, a lapockák és a karok felületén; a karfa gondos mérés eredményeként teljes körű tartást biztosít a nyugvó pozíciót kereső karoknak. A kartámaszt és ülőlapot magában foglaló alsó rész és a háttámasz organikus egysége adja ki a palástot, melybe a szövetes kárpit elidegeníthetetlen részként olvad bele. A stíluspreferenciák tekintetében széles a lehetőségek tárháza — a vázak, lábak, és palástok szabadon párosíthatók, mivel az egyes alkatrészek illesztései kompatibilisek egymással.

FRIGATE tárgyalószék

A székpalást két részből áll: a háttámlát 3D—furnér technológiával készítik, míg az ülésrészt hagyományos rétegeltlemez eljárással állítják elő. A háttámla, mely minden irányban ívelt, ideális támogatást nyújt a deréknak, annak felső részével és az ülőfelülettel együtt, ahol az élek a testtel ellentétes irányban kihajlanak, hogy ne vágják a hátat és a combot. A régi és az új technológiák ötvözete lehetővé teszi számunkra, hogy ugyanolyan optimális ülési kényelmet kínáljunk, mint más, teljes egészében 3D—furnérral készült székek, miközben sokkal szélesebb közönség számára elérhetővé tudjuk tenni. Az elegáns vonalak ellensúlyozzák a FRIGATE robusztus karakterét, amely az idő múlásának tökéletesen ellenáll. A FRIGATE rakásolható székek mellett rendelkezésre áll a mozgathatóságot könnyítő fogantyúval felszerelt kiskocsi, mellyel 20 székből álló rakatot lehet szállítani.

KORVET bárszék

A KORVET család minden körülmények között elegáns emelkedettséget biztosít - a kétféle méretű bárszékek garantálják a kifogástalan élményt, legyen szó kávézóról, bárról vagy egy modern konyha pultjáról. A KORVET bárszékcsaláddal az egységes harmónia jegyében alakíthatjuk az enteriőröket a különböző ülésmagasságok biztosításával, a legszínesebb belsőépítészeti elképzelést is megvalósítva.

V6 operatív szék

Arra tervezték, hogy lendületet vigyen a munkába. A V6 irodai forgószék intuitív mechanikát használ, ami számos funkciót ellát. A szék külseje korszerűségről árulkodik. A design erősen emlékeztet minket a sportautók formavilágára. A közös pontok a lendületes vonalak és a hangsúlyom aluminium elemek. A perforált hálós háttámlát geometriai minták díszítik és a könnyedség érzetét adják a széknek.

FLAGSHIP bárszék

A magasított karfás szék a Plydesign legfrissebb termékfejlesztésének eredménye – az állítható magasságú ülés segít megtalálni az ideális pozíciót, a lábtámasz a vérkeringés és a véráramlás javításához járul hozzá, valamint a csillagtalapzat biztosítja a stabilitást. A szofisztikált megjelenés érdekében a lábszerkezet alumíniumból készült, és a lábtartó a palásttal együtt mozog, így sugarának méretét jelentősen lehetett csökkenteni.

KLC 720 előadó és oktatótermi szék

A KLC 720 előadótermi változata egy polipropilén ülőlapból áll, melyet számos testreszabható megoldás létrehozására terveztek. A szék 5 csillagos forgótalppal, tárolóval is rendelhető, amely praktikus rekeszként szolgál. Tökéletes iskolai használatra, hiszen írólap is tartozik hozzá.

MOVIE 550 étkező és bárszék

Egy lépés vissza a múltba, hogy újra felfedezze a régimódi kényelmet. A MOVIE 550 eredeti változatában a könnyedség és a robusztusság kiváló kombinációja. Kényelmes és vonzó, letisztult vonalakkal, izgalmas új színekben kapható, mind az ülés, mind a háttámla esetében. Többféle lábbal is rendelhető. A bárszék lábösszekötővel ellátott.

MY BELLE vezetői szék

Válassza ki kedvenc modelljét a MY BELLE sorozatból, a Baldanzi és Novelli tervezők által a Bralco számára tervezett vezetői székekből. Ez a modern szék lesz az irodájának központja.

NEW SCHOOL étkező és bárszék

Az iskolaszékek klasszikus formája vadonatúj megjelenésben - A New School székek többféle konfigurációt kínálnak, amelyek alkalmazkodnak a különböző rendeltetésű irodahelyiségekhez. A többféle láb opció, valamint a színválaszték széles skálája további funkciókkal egészíthető ki. A kényelem fokozható fejtámla vagy kartámasz hozzáadásával. A görgős szék és a klasszikus forgószék az irodai terekhez illeszkedik, míg a bárszékek kávézókba és étkezdékbe alkalmasak. A kárpitozott változat extra komfortot hoz a belső terekbe.

F01 PANCA tárgyalószék

Kárpitozott és kárpit nélküli műanyag székek gyűjteménye, amelyeket tartozékaiknak köszönhetően többféle funkcióra terveztek. Számos színben kapható mind a váz, mind a héj esetében. Ez a modell formáival ideális oktatótermekbe, várótermekbe, étkezdékbe és home officeba is.

F03 PANCA tárgyalószék

Az F03 tökéletesen kifejezi a kollekció koncepcióját, egy kis szék karfával vagy anélkül, amely műanyagból, kárpitozott üléssel és háttámlával vagy hálós háttámlával kapható. Egy valóban többcélú szék, amelyet különböző funkciók betöltésére és számos igény kielégítésére terveztek. Az elérhető alapmodellek széles választéka, négy lábbal, görgőkkel vagy anélkül, bővíti a lehetséges felhasználási területeket, és növeli az esztétikai és funkcionális kombinációkat.

SUPEROTTO étkező és bárszék

A SUPEROTTO szék kitölti a gyors megbeszélésre vagy szünetre szánt tereket. A megfelelő és változatos atmoszféra megteremtésében segít a 2 különböző váz választási lehetősége, valamint a különböző ülőhuzattal való kombinálás.

HOST étkező és bárszék

A kollekció joker terméke, a HOST egy olyan szék, amely kortárs és minimalista vonalvezetésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a legkülönbözőbb környezetekbe, az otthontól az irodáig, a váróktól az étteremig. A vonzó és divatos színű, 4 lábú vagy szánkótalpas fémszerkezetű új változatok a kárpit színével kombinálva elegáns monokróm megjelenést biztosítanak, vagy kontrasztos árnyalatokkal keverve eklektikusabb eredményt nyújtanak.

PIN álláskönnyítő szék

Egyszerűség, funkcionális tökéletesség és kényelmes. Ez az szék a Pin. Ideális bár- vagy irodai ülőalkalmatosságként, állítható magasságú íróasztalokhoz, bárokhoz és pultokhoz. A szék önegyensúlyozó tengellyel rendelkezik, amely egy kerek talpról forog, és akár 10°-os dinamikus dőlésszöggel is rendelkezik. Az ülés alatt elegánsan elhelyezett bőrszíjjal rendelkezik, amellyel a szék magassága 55 és 73 cm vagy 60 és 85 cm között bárhol beállítható. Az ülés az 1., 2., 3. és 4. kategóriájú kárpitszövetek hihetetlen színválasztékával is büszkélkedhet.

SPOT étkező és bárszék

A SPOT egy olyan új kollekció, amely alkalmas minimalista pihenőhely kialakítására az irodában, valamint kávézók és bárok stílusos berendezésére. Az ülőlapok színét és anyagát szövetük széles választékából választhatja ki, amelynek köszönhetően a székek tökéletesen illeszkednek az enteriőrhöz. 

UPPER álláskönnyítő szék

Az UPPER egy pultokhoz és magas asztalokhoz való bárszékekből álló kollekció. A párnázott ülőfelülettel és festett fémszerkezettel ellátott változat, amely tökéletesen illeszkedik az azonos kivitelű asztalokhoz, ideális a dinamikusabb környezetekhez. A klasszikusabb, szintén háttámlával ellátott változatok vagy teljesen kárpitozottak, vagy teljesen fából készültek. Mindkét esetben a szerkezet négy lábbal vagy állítható magassággal is választható.

ZIP előadó és oktatótermi szék

A ZIP egy összecsukható szék, amely ideális az oktató, konferencia és előadótermekhez. Görgőkkel vagy fix lábbal, műanyag írótáblával ellátott, helytakarékos megoldás elegáns esztétikával.

PURE LOOP tárgyalószék

A Pure Loop sorozat legújabb fejlesztése: a "mono" polipropilénből készült, üvegszállal megerősített, egyszínű, áttetsző színű héjjal rendelkezik, és a sorozat bármely meglévő keretéhez vagy alapjához illeszthető. Négylábú váza krómozott vagy festett acélból készült.