Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lounge termékek

A lounge termékek már kihagyhatatlanok egy modern irodából. A nyugodt kikapcsolódás már az irodán belül sem álom. A lehuppanásra alkalmas fotelek és puffok jutalmat jelentenek a nap végén.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

BUDDY fotel és kanapé

A modern és sokoldalú elemekből álló Buddy kollekciót az ülés merész méretei és a karcsú, könnyű lábazat közötti kontraszt jellemzi. A kárpitozott ülőfelületek poliuretán habbal vannak töltve és alumínium lábakon állnak.

BUDDYHUB fotel és kanapé

A modern és sokoldalú elemekből álló Buddyhub kollekciót a magas háttámla, az ülés merész méretei és a karcsú, könnyű lábazat közötti kontraszt jellemzi. A kárpitozott ülőfelületek poliuretán habbal vannak töltve és alumínium lábakon állnak.

ILA lounge fotel

Elegáns és kiváló minőségű fotel, amely nagyfokú kényelmet, puhaságot biztosít. Ívelt, rugalmas vonalvezetése egyedülállóan öleli körül a benne ülőt. A karosszék merev poliuretánhabból készült külső héjjal és rugalmas poliuretánhabból készült belső héjjal. Négylábú, acélcsőből készült váza Ø30 mm-es.

OSLO lounge ülőbútor

Az Oslo irodai szék a munkakörnyezet minden helyiségében alkalmazható legyen az egy szimpla irodai forgószék, tárgyalószék a meetingen, vagy lounge fotel a munkahelyi kikapcsolódás helyszínein. A komfortfokozatok gazdagok és változatosak, minden igényt kielégítőek, egy egész napos munka fáradalmait lehet bennük átvészelni, ahogy a gazdag szövetválaszték változatos színeket csempész az irodai környezetben.

RING lounge ülőbútor

A RING család irodaszéket, lounge fotelt, kanapét, bárszéket és puffot magában foglalkozó kollekció, ami vidám és bohókás hangulatot visz az irodába. A RING tökéletes választás közösségi terekbe, recepciós helyiségbe, előterek vagy kávézók berendezésére. A kollekció védjegye a nagyvonalú vonalak, a modernista váz és körkörös forma, a gyűrött hatású szövetek. Ez a megoldás a fenntarthatóság jegyében született: a design lehetővé teszi, hogy újrahasznosított elemeket használjanak benne, az ülés pedig újrahasznosított poliuretánt tartalmaz. A kollekció tartalmaz tovább dohányzóasztalt, bárasztalt és home office íróasztalt is.

BEETLE lounge fotel

A BEETLE lounge fotelek magas vagy alacsony háttámlával tervezett lounge fotelek, kényelmes puffal párosítva. Az ülőfelület hideghabosított poliuretánból készült, szövettel, bőrrel is rendelhető. Csiszolt vagy festett alumíniumból készült, négy küllős forgó talppal rendelkezik.

HARMO RELAX lounge szék

Új, fából készült termékcsalád. Tömörfából készült váz, rétegelt lemezből készült ülőlappal és háttámlával, amely teljesen kárpitozható, bükk vagy kőris színben kapható, új színekben pácolva. A termék minőségét a BrogliatoTraverso tervezők kézjegye, a háttámla tartójának csatlakozása emeli ki.

KRAM lounge szék

A nyitott kagyló ihlette Kram hívogató és barátságos, és nagyszerű kényelmet nyújt a felhasználójának. A Kram társalgószék fém vázon nyugszik. Az ülés kárpitozottan is kapható.

PEB lounge fotel

A puha és kényelmes vonalvezetésű Peb fotel fontos és lényeges személyiséget mutat, a kétféle magasságú háttámlával játszva. Teljesen kárpitozott, és tökéletesen alkalmas kortárs nappali helyiségekbe is.

TONDINA LOUNGE szék

A Favaretto & Partners projektjét az északi design szigorúsága ihlette. Letisztult formák és egyszerű formájú ülőfelület, tölgy rétegelt lemezből készült ülő- és háttámlával, négylábú vázzal kombinálva, mely számos változatban kapható. A váz lehet krómozott acél vagy matt festett acél. Valamennyi változat elérhető kárpitozott panellel, amely lehet bőr, ökobőr vagy szövet.

CLEA lounge fotel

A CLEA egy lágy, kanyargós profilú szék. Formájának lágyságát az opcionális krómozott kartámaszok is tükrözik, amelyek az ülés mentén egy megszakítás nélküli íves vonalban futnak végig. Harmonikus és elegáns, a CLEA PLUS változatban is kapható, amely karosszék lekerekített formáival és beépített karfáival tűnik ki.

EON lounge fotel

A gyengéd ívek egy különleges formát alkotnak az EON lounge fotel esetében. A lounge fotel a hozzá tartozó lábtartóval együtt egy kényelmes ülőalkalmatosságot kínál, a kollekciót pedig egy nagyvonalú és ugyanolyan kényelmes kanapé teszi teljessé. Háttámlája ívelt, poliuretán habbal párnázott fából készül, és teljesen kárpitozott. Láb változatai: Fekete lakkozott szánkótalp vagy 4 lábas fekete lakkozott alumíniumból. A kollekció lounge fotelből, kétüléses kanapéból és lábtartóból áll.
 

NOT lounge fotel

Sokoldalú és modern, a NOT dizájn fotelek kiváló kiegészítői a lakás vagy szállodák bármelyik részének, amelyek a kényelem és az elegancia korszerűbb érzését igénylik. Az olasz E-ggs belsőépítészeti és terméktervezési stúdió által alkotott NOT úgy lett megtervezve, hogy a formák és méretek széles választéka révén nem csak kényelmet és vibrálást biztosít az üzleti tereknek, hanem egyúttal bájt, sokoldalúságot és egy csipetnyi különleges vonzerőt is biztosít, amelyre minden repülőtéri váróteremnek vagy irodának szüksége van.

ONLY JU lounge fotel

Az ONLY JU fotelt társalgókba és nyitott terekbe tervezték. Két különböző magasságú, ívelt panel keresztezi egymást, autentikus kagylót alkotva, amelynek belső részén a nagyméretű ülőfelület és a technológiai interfészek kapnak helyet.

AMELIE lounge fotel

Az Amelie lágy és karcsú vonalvezetése a Comfort változatban tovább fokozódik, amely, ahogy a neve is mutatja, eddig nem látott szintű kényelmet kínál. A háttámlán végigfutó vízszintes varrásvonalak jelzik a párnázás vastagságát, míg a különféle opciók és a krómozott kartámaszok kifinomult és időtálló dizájnelemmé teszik az Amelie-t olyan különlegessé.

DEEP lounge fotel

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

LEVEL lounge fotel

A LEVEL egy innovatív szék várakozáshoz és pihenéshez. Széles és kényelmes háttámlájú, magas színvonalú privát teret és akusztikai jellemzőket biztosító szék. Rendelhető fehér vagy fekete fém festett vázzal, 4 lábas kivitelben arany vagy fekete színben, vagy forgólábbal automatikus visszafordító mechanizmussal króm vagy fekete színben.

HIP fotel

A HIP egy új Lounge fotel, amely alkalmas irodai és egyéb területekhez, amely magas és körbefutó formája és kényelmes, fekete vagy fehérre festett acél támlával ellátott karfája révén a HIP fotel ideális a váróterek privát sarkainak kialakításához.

ARCIPELAGO lounge fotel és kanapé

Engedje szabadjára kreativitását az ARCIPELAGO-val!

Az Arcipelago egy moduláris lounge ülőgarnitúra-rendszer, amely végtelen konfigurációs lehetőségeket kínál. Az ARCIPELAGO társalgó padok lehetővé teszik modern és funkcionális irodai vagy nyilvános terek kialakítását, beleértve az egyéni munkaterületeket, a váró/várótereket, a nyitott irodában lévő privát tárgyalótereket és a nyitott tárgyalótereket.

DANAE lounge fotel

Tegye különlegessé az irodáját

Ez a szék az elegancia és a kényelem tökéletes kombinációja. A bájos sziluett kifinomult megjelenést és barátságos érzést teremt, ezért ez a szék tökéletesen illeszkedik bármelyik tárgyalóterembe vagy váróterembe. A DANAE szövet, bőrhatású vagy valódi bőrrel kárpitozható, hogy tükrözze a kívánt megjelenést. Funkcionális igényeinek és irodai kialakításának megfelelően 3 különböző alapváltozat közül választhat.

MEG lounge fotel

Egy bevált design, amely tartós

Stílusos és kifinomult, ez a társalgószék az irodai design klasszikus megközelítését képviseli. Az egyszerű, mégis időtlen megjelenés bölcs választássá teszi a MEG-et. Ezt a széket szövet, bőrhatású és valódi bőr széles választékával lehet kárpitozni, hogy segítse a produktív légkör megteremtését. Funkcionális igényeinek és irodai kialakításának megfelelően 3 különböző alapváltozat közül választhat

TULA lounge fotel

Kényelemre tervezve

A TULA társalgószéket úgy tervezték, hogy minden modern iroda fénypontja legyen. Tökéletesen illik társalgó- és váróterekbe, informális tárgyalóterekbe vagy kreatív helyekre. Ez az exkluzív kialakítású szék körbeöleli a használóját, és nemcsak meghittséget, hanem kényelmes ülésélményt is nyújt.

TWIST&SIT lounge fotel

Jellegzetes karakter és a stílus kifejezésének szabadsága

Vizuálisan markáns skandináv dizájnjával ez a puha ülőgarnitúra-család tökéletes a modern, elegáns hangulatot áraszt irodákba, és ugyanilyen jól mutat a hagyományos irodahelyiségekben is. Mint maga a tangótánc, kifejező karakterrel rendelkezik, improvizatív szabadságot biztosít, és különböző stílusváltozatokban kapható.