Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lounge termékek

A lounge termékek már kihagyhatatlanok egy modern irodából. A nyugodt kikapcsolódás már az irodán belül sem álom. A lehuppanásra alkalmas fotelek és puffok jutalmat jelentenek a nap végén.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

ARCIPELAGO lounge ülőbútor

Engedje szabadjára kreativitását az ARCIPELAGO-val!

Az Arcipelago egy moduláris lounge ülőgarnitúra-rendszer, amely végtelen konfigurációs lehetőségeket kínál. Az ARCIPELAGO társalgó padok lehetővé teszik modern és funkcionális irodai vagy nyilvános terek kialakítását, beleértve az egyéni munkaterületeket, a váró/várótereket, a nyitott irodában lévő privát tárgyalótereket és a nyitott tárgyalótereket.

DANAE lounge ülőbútor

Tegye különlegessé az irodáját

Ez a szék az elegancia és a kényelem tökéletes kombinációja. A bájos sziluett kifinomult megjelenést és barátságos érzést teremt, ezért ez a szék tökéletesen illeszkedik bármelyik tárgyalóterembe vagy váróterembe. A DANAE szövet, bőrhatású vagy valódi bőrrel kárpitozható, hogy tükrözze a kívánt megjelenést. Funkcionális igényeinek és irodai kialakításának megfelelően 3 különböző alapváltozat közül választhat.

MEG lounge ülőbútor

Egy bevált design, amely tartós

Stílusos és kifinomult, ez a társalgószék az irodai design klasszikus megközelítését képviseli. Az egyszerű, mégis időtlen megjelenés bölcs választássá teszi a MEG-et. Ezt a széket szövet, bőrhatású és valódi bőr széles választékával lehet kárpitozni, hogy segítse a produktív légkör megteremtését. Funkcionális igényeinek és irodai kialakításának megfelelően 3 különböző alapváltozat közül választhat

OPEN PORT lounge ülőbútor

A modern, moduláris ülésrendszerel az Open Port a felhasználóknak és az építészeknek számos sokoldalú megoldást és lehetőséget kínál. Az Open Port inspiráló, megfelel az egyéni igényeknek. Számos lehetőséget tartogat magában, hogy saját stílust alakítsunk ki.

TULA lounge ülőbútor

Kényelemre tervezve

A TULA társalgószéket úgy tervezték, hogy minden modern iroda fénypontja legyen. Tökéletesen illik társalgó- és váróterekbe, informális tárgyalóterekbe vagy kreatív helyekre. Ez az exkluzív kialakítású szék körbeöleli a használóját, és nemcsak meghittséget, hanem kényelmes ülésélményt is nyújt.

TWIST&SIT lounge ülőbútor

Jellegzetes karakter és a stílus kifejezésének szabadsága

Vizuálisan markáns skandináv dizájnjával ez a puha ülőgarnitúra-család tökéletes a modern, elegáns hangulatot áraszt irodákba, és ugyanilyen jól mutat a hagyományos irodahelyiségekben is. Mint maga a tangótánc, kifejező karakterrel rendelkezik, improvizatív szabadságot biztosít, és különböző stílusváltozatokban kapható.