Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lounge termékek

A lounge termékek már kihagyhatatlanok egy modern irodából. A nyugodt kikapcsolódás már az irodán belül sem álom. A lehuppanásra alkalmas fotelek és puffok jutalmat jelentenek a nap végén.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

NOT lounge fotel

Sokoldalú és modern, a NOT dizájn fotelek kiváló kiegészítői a lakás vagy szállodák bármelyik részének, amelyek a kényelem és az elegancia korszerűbb érzését igénylik. Az olasz E-ggs belsőépítészeti és terméktervezési stúdió által alkotott NOT úgy lett megtervezve, hogy a formák és méretek széles választéka révén nem csak kényelmet és vibrálást biztosít az üzleti tereknek, hanem egyúttal bájt, sokoldalúságot és egy csipetnyi különleges vonzerőt is biztosít, amelyre minden repülőtéri váróteremnek vagy irodának szüksége van.

ONLY JU lounge fotel

Az ONLY JU fotelt társalgókba és nyitott terekbe tervezték. Két különböző magasságú, ívelt panel keresztezi egymást, autentikus kagylót alkotva, amelynek belső részén a nagyméretű ülőfelület és a technológiai interfészek kapnak helyet.

AMELIE lounge fotel

Az Amelie lágy és karcsú vonalvezetése a Comfort változatban tovább fokozódik, amely, ahogy a neve is mutatja, eddig nem látott szintű kényelmet kínál. A háttámlán végigfutó vízszintes varrásvonalak jelzik a párnázás vastagságát, míg a különféle opciók és a krómozott kartámaszok kifinomult és időtálló dizájnelemmé teszik az Amelie-t olyan különlegessé.

DEEP lounge fotel

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

LEVEL lounge fotel

A LEVEL egy innovatív szék várakozáshoz és pihenéshez. Széles és kényelmes háttámlájú, magas színvonalú privát teret és akusztikai jellemzőket biztosító szék. Rendelhető fehér vagy fekete fém festett vázzal, 4 lábas kivitelben arany vagy fekete színben, vagy forgólábbal automatikus visszafordító mechanizmussal króm vagy fekete színben.

HIP fotel

A HIP egy új Lounge fotel, amely alkalmas irodai és egyéb területekhez, amely magas és körbefutó formája és kényelmes, fekete vagy fehérre festett acél támlával ellátott karfája révén a HIP fotel ideális a váróterek privát sarkainak kialakításához.

ARCIPELAGO lounge fotel és kanapé

Engedje szabadjára kreativitását az ARCIPELAGO-val!

Az Arcipelago egy moduláris lounge ülőgarnitúra-rendszer, amely végtelen konfigurációs lehetőségeket kínál. Az ARCIPELAGO társalgó padok lehetővé teszik modern és funkcionális irodai vagy nyilvános terek kialakítását, beleértve az egyéni munkaterületeket, a váró/várótereket, a nyitott irodában lévő privát tárgyalótereket és a nyitott tárgyalótereket.

DANAE lounge fotel

Tegye különlegessé az irodáját

Ez a szék az elegancia és a kényelem tökéletes kombinációja. A bájos sziluett kifinomult megjelenést és barátságos érzést teremt, ezért ez a szék tökéletesen illeszkedik bármelyik tárgyalóterembe vagy váróterembe. A DANAE szövet, bőrhatású vagy valódi bőrrel kárpitozható, hogy tükrözze a kívánt megjelenést. Funkcionális igényeinek és irodai kialakításának megfelelően 3 különböző alapváltozat közül választhat.

MEG lounge fotel

Egy bevált design, amely tartós

Stílusos és kifinomult, ez a társalgószék az irodai design klasszikus megközelítését képviseli. Az egyszerű, mégis időtlen megjelenés bölcs választássá teszi a MEG-et. Ezt a széket szövet, bőrhatású és valódi bőr széles választékával lehet kárpitozni, hogy segítse a produktív légkör megteremtését. Funkcionális igényeinek és irodai kialakításának megfelelően 3 különböző alapváltozat közül választhat

TULA lounge fotel

Kényelemre tervezve

A TULA társalgószéket úgy tervezték, hogy minden modern iroda fénypontja legyen. Tökéletesen illik társalgó- és váróterekbe, informális tárgyalóterekbe vagy kreatív helyekre. Ez az exkluzív kialakítású szék körbeöleli a használóját, és nemcsak meghittséget, hanem kényelmes ülésélményt is nyújt.

TWIST&SIT lounge fotel

Jellegzetes karakter és a stílus kifejezésének szabadsága

Vizuálisan markáns skandináv dizájnjával ez a puha ülőgarnitúra-család tökéletes a modern, elegáns hangulatot áraszt irodákba, és ugyanilyen jól mutat a hagyományos irodahelyiségekben is. Mint maga a tangótánc, kifejező karakterrel rendelkezik, improvizatív szabadságot biztosít, és különböző stílusváltozatokban kapható.