Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Állítható háttámla magasság Nincs
Állítható ülésmélység Opcionális
Deréktámasz Alapfelszereltség
Fejtámla Opcionális
Görgő Normál vagy parketta
Háttámla Hálós vagy kárpitozott
Karfa Fix, 2D-állítható magasság, 3D-állítható magasság és szélesség
Lábcsillag Műanyag vagy polírozott alumínium
Mechanika Szinkron
Támla felület Hálós vagy kárpitozott
Ülőlap Kárpitozott
Váz Fekete vagy fehér

WIND operatív szék

Hagyd, hogy a WIND elkápráztasson!

A WIND székcsalád ergonomikus tulajdonságok, funkcionalitás és egyedi design kombinációját kínálja. A dinamikus és hatékony munkavégzésre és közös használatra tervezett munkaszékek, magas forgószékek és látogatószékek ideálisan illeszkednek a modern irodahelyiségekbe, amelyeket az egységes és egyedi WIND dizájn jellemez. A WIND munkaszék a legjobb választás azok számára, akik munkanapjuk nagy részét irodában ülve töltik, és akiknek fontos a kényelem.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Egyedülálló funkció: állítható deréktámasz

A WIND azonnal felismerhető X-alakú, átlátszó ágyéktámasszal rendelkezik, amelyet egyedülálló módon úgy terveztek, hogy fokozza a szék vizuális vonzerejét, és egy nagyon fontos funkciót szolgál. Magassága állítható, és a szilikon rugalmas tulajdonságainak köszönhetően alkalmazkodik a felhasználó ágyéki alakjához, így kivételes kényelmet biztosít.

Minimalista és funkcionális hálós kialakítás

A rugalmas hálóval ellátott háttámla könnyen alkalmazkodik a felhasználó gerincének természetes alakjához. Az esztétikus, légáteresztő hálós anyag egész napos kényelmet biztosít, függetlenül attól, hogy milyen üléspozícióban ül.

Innovatív kötött háló

Válassza a Baldanzi & Novelli olasz tervezőstúdió Baldanzi & Novelli tervezői által készített egyedi kötött hálóval ellátott háttámlát. A háló mintázata követi az X alakot, hogy tovább fokozza a WIND szék identitását megteremtő deréktámaszt. A háló sűrűségének különböző fokozatai további háttámlát biztosítanak és fokozzák a kényelmet. A kötött háló a legmodernebb technológiával készül, amely lehetővé teszi, hogy a székeket varratmentes háttámla sarkokkal készítsük, így nem marad hátra hulladék anyag. A hálós szövetet minden székhez egyedileg kötjük.

Vizuálisan feltűnő kárpitozott háttámla

A háttámlát az ergonómiai ülés alapelveit szem előtt tartva alakítottuk ki, hogy maximális munkahelyi kényelmet biztosítsunk. Míg a háttámla váza és a szilikon ágyéktámasz megegyezik a többi WIND munkaszékben használtakkal, addig a poliuretán betét, amelynek mindkét oldalán egyedülállóan kialakított vízszintes varratok adnak teljesen más jelleget a széknek. A háttámla többféle kárpitozási lehetőséggel kapható. A megfelelő színeket is kiválaszthatja, hogy a WIND munkaszéke beleolvadjon az aktuális belső térbe.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

Alapáras színek - BONDAI:

GE1 GE2 GE3 GE4 GE5
GE6 GE7 GE8 GE9 GF5
GF6

Alapáras színek - ERA:

C02 C03 C09 C11 C13
C14 C16 C21 C24 C28
C29 C34 C35 C36 C39
C40 C42

Háló színek:

KM1 KM2 KM3 KM4 KM5
MM1 MM2 MM3 MM5 MM6

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

WIND katalógus:

WIND technikai információk: