Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Operatív székek

A kompakt munkaállomások nem lehetnek teljesek profi forgószékek nélkül. A több fokozatú, személyre szabható kényelmi mechanikák mind azt a célt szolgálják, hogy az irodai munka ne okozzon fásultságot. Az asztal mellett töltött idő alatt a székek segítenek megőrizni az energiánkat és munkakedvünket, ebből pedig a munkahelyi csapat és mi is profitálhatunk.

Termék szűrés

Támla felület
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

V6 operatív szék

Arra tervezték, hogy lendületet vigyen a munkába. A V6 irodai forgószék intuitív mechanikát használ, ami számos funkciót ellát. A szék külseje korszerűségről árulkodik. A design erősen emlékeztet minket a sportautók formavilágára. A közös pontok a lendületes vonalak és a hangsúlyom aluminium elemek. A perforált hálós háttámlát geometriai minták díszítik és a könnyedség érzetét adják a széknek.

LASER operatív szék

A Laser széket úgy tervezték, hogy beilleszthető legyen bármilyen környezetbe. A Laser büszkélkedhet feltűnő és időtálló design-jával. Elegancia, praktikum, a kényelem, a kiváló ergonómiai tulajdonságok és a számtalan beállítási lehetőség - ezek a funkciók a Laser szék jellemzői. Tisztában vagyunk a felhasználók igényei közötti különbségekkel, és a projektek szempontrendszerével (design, a funkcionalitás és az ár), ezért a Laser székcsalád számos modellt tartalmaz.

NORTH CAPE operatív szék

Harmóniában a modern eleganciával és kényelemmel

A vállalat vezetője alapvető fontosságú személyiség, akinek fontos szerepe van a vállalat jövőképének megteremtésében és megvalósításában. A vezetői iroda elrendezése, a kiválasztott bútorok, a felhasznált anyagok és színek, valamint a belső részletek lehetővé teszik, hogy ne csak a vállalatot, hanem a vezetőt is megismerjük. A NORTH CAPE vezetői székeket exkluzív kifinomultság és modern elegancia jellemzi. Ezek a székek a stílusérzékkel rendelkező és a munkahelye esztétikájával törődő vezető számára készültek. Ha a vezetői irodát ezekkel a székekkel alakítja ki, nemcsak stílusos munkahelyet, hanem kényelmet is biztosít.

CAST operatív szék

Irodai szék letisztult formákkal, kárpitozott és hálós változatban. Érdekes alternatívája a lágyabb és kerekebb formájú székeknek. A székváz és a hálós részek színválasztékának gazdagsága teszi ezt a kollekciót rendkívül személyre szabhatóvá. A háttámla, a váz és a hálós részek különböző színkombinációiban kaphatóak. A hálós kivitelű Cast ideális szék a fiatal és dinamikus felhasználók számára.

CIAK operatív szék

A Ciak a klasszikus, lekerekített formájú székek stílusos alternatívája. A szögletes és domináns háttámla kifejezi az irodai székek tervezésének evolúcióját. Ez a hálós szék formális vonalvezetésével és kényelmével tűnik ki. A háttámlát támasztó eleme, formás teteje és fejtámlája kiemeli. Minden egyes részlet javítja a funkcionalitást és a kényelmet. Háló, állítható magasságú háttámla, állítható karfák és mechanizmus: mindezek az elemek értéket adnak ennek a széknek a kialakításához.

ELEMENT operatív szék

Az Element sorozat székei finom dizájnnal és a háttámla kárpitozásának lenyűgözően csábító megjelenésével büszkélkedhetnek. Az Element székeket nagyszerű munkaeszköznek tervezték, amely bármely belső térben tündökölhet. A kiváló ergonómia és a magas szintű üléskomfort a szék kiváló szinkronmechanikáján, az ideálisan kialakított háttámlán és ülőfelületen, valamint egy sor egyéb ergonómiai jellemzőn és beállításon alapul.

EVERYDAY operatív szék

A Paul Brooks által tervezett Everyday szék a minimalista design, a funkcionalitás, a megbízhatóság és a minőség tökéletes harmóniája. Az Everyday kiváló választás a kortárs belső terekbe, a modern, mégis kényelmes ülőbútorokat igénylő terekbe, valamint a finom dizájnt igénylő terekbe. Magas minőségével és különleges megjelenésével az Everyday szék minden enteriőrt feldob.

FIT operatív szék

Minden FIT széket elegáns formája, valamint a párnázott ülés és háttámla közötti kontraszt jellemez. A FIT MESH háttámla; a FIT UP hőformázott szövetből készült háttámla eredeti kialakítása; a FIT POLY háttámla üvegszálból és polipropilénből. Keresztirányúságuk lehetővé teszi, hogy ezek a székek jól illeszkedjenek a különböző környezetekbe, és modern eleganciát kölcsönözzenek.

HELLO operatív szék

A HELLO egy olyan modell, amely formatervezésével és széles választékával referenciapontként tűnik ki. Gyönyörű minden változatban, a kárpitozott háttámlától a hálósig, beleértve a konzolos változatot is. A fejtámla ezt a széket félig vezetői székké alakítja. A szürke és antracit színű háttámlák tökéletesen illeszkednek a fekete, fehér és zöld hálóval, valamint az új kollekcióhoz kiválasztott szövetek széles választékával. A deréktámasz tökéletesen integrálva van a háttámla szerkezetébe. A kényelem nélkülözhetetlen eleme.

LEAF operatív szék

Lekerekített organikus formák, gyertyánfa-szerű háttámla, kényelmes és tágas ülőfelület - az a Leaf szék. Ezek a székek rendkívül kényelmesek, könnyen alkalmazkodnak az egyes felhasználók egyéni igényeihez, és megfelelnek a legmagasabb funkcionalitási, ergonómiai és formatervezési követelményeknek.

LIBERTY operatív szék

A LIBERTY széket modern és könnyed kompozíciós vonalai minimalista dizájnnal rendelkező családdá teszik. A Liberty nagyszerűen néz ki és olyan ergonomikus, nagy teljesítményű elemekkel büszkélkedhet, mint az egyensúlyozó lengőmechanizmus és a nem deformálódó háló. Ezek a jellemzők alkalmassá teszik a hosszabb ideig tartó ülésre bármilyen munkaterületen.

LOOK operatív szék

A Look egy esztétikailag kiegyensúlyozott szék, amely megfelel a modern felhasználó igényeinek. Az ergonómiailag kifinomult Look az alapfelszereltség részeként állítható magasságú deréktámasszal és egyéb hasznos funkciókkal rendelkezik. A szék mindössze néhány lépésben állítható.

MELODY OFFICE operatív szék

Az energizáló kényelemmel, ergonomikus alátámasztással és jellegzetes dizájnnal a Melody Office mércét állít fel a kiváló kivitelezés, a kifinomult kárpitozás és szöveteink szépsége terén.
 

OSCAR operatív szék

Az OSCAR kollekció teljesen kárpitozott, hálós háttámlával ellátott székeket tartalmaz. Tökéletes szék az irodai környezetbe, de nagyszerű választás a vezetők számára is, a fejtámlás változatból és a fém kerettel ellátott székekből álló kombinációkban. A fém keretes változat a klasszikus irodai székek formális kialakításával rendelkezik. Megkülönböztető eleme a formázott háttámla, amely helyet ad a kárpitnak. 

PLUTO operatív szék

A Pluto kollekció bármely belső térben megállja a helyét. A krómozott váz kontrasztot alkot az átlátszó hálóval és a kortárs kárpitárnyalatokkal. A Pluto a design és a funkció harmóniáját közvetíti.

PRIMA operatív szék

Kárpitozott vagy hálós háttámlával, állítható karfával és deréktámasszal ellátott operatív szék - ez a PRIMA. A kettős háttámla megoldás változatos használatot tesz lehetővé a különböző és személyes funkcionális vagy esztétikai igények alapján.
 

RENYA operatív szék

A maximális kényelemre tervezve - az innovatív Renya operatív szék az alkalmazott mechanizmusoknak köszönhetően 100%-os deréktámaszt biztosít. Az MDD tanulmányai kimutatták, hogy a hagyományos székmodellek ferde helyzetben nem nyújtanak támogatást az ágyéki gerincnek. Ennek a jelenségnek az ellensúlyozására olyan háttámlát fejlesztettünk ki, amely 8 cm-es tartományban állítható dőlésponttal rendelkezik, egyidejűleg +/- 30 fokos további mozgási tartományban. Ezt a hatást egyetlen beállítással biztosítjuk, ami előnyt jelent a hagyományos, többszörös beállítást igénylő megoldásokkal szemben.

SAVA operatív szék

Ergonómia, egészség és kényelem - ez a SAVA. Egy ilyen operatív szék a munkahelyek egyik legfontosabb eleme. A Sava széket a számítógépes munkaállomáshoz tökéletes székké teszik a mechanizmusok, amelyek lehetővé teszik a beállításoknak a felhasználó igényeihez való igazítását. A beállíthatóság magában foglalja az ülés helyzetét, a karfák három dimenzióban történő beállítását, valamint az deréktámasz magasságát. A kényelmet fokozza a szék háttámláján és fejtámláján található Runner háló, és az ülés szövetére is választható. A széles színválaszték miatt bárhová könnyen beilleszthető.

SISTEMA operatív szék

A SISTEMA kárpitozott és hálós kivitelű irodai székek kollekciója. Lekerekített háttámlájuk jellemzi stílusukat, és a klasszikus irodai székek között referencia modellé teszi őket. Dinamikus és magával ragadó megjelenésű. A hálós változatot a teljes egészében burkolózó ergonomikus háttámla jellemzi. Kifinomult formatervezés a hatékonyságot és kényelmet kereső közönség számára. A Sistema nagyszerű stilisztikai folytonosságot garantál, olyan kombinációkat biztosítva, amelyek bármilyen munkakörnyezetben megfelelőek és kiegyensúlyozottak.

SKIN operatív szék

Elegáns kialakítás, gondosan kiegyensúlyozott arányok és rejtett ergonómiai funkciók. Ez az új operatív szék koncepcionálisan más, forradalmasítva az irodai székek egész elképzelését. Szigorú szubtrakcióval egy olyan terméket sikerült létrehozni, amelynek háttámlája profilból nézve szinte észrevehetetlen, de ülő helyzetben mégis magával ragadó. A SKIN szék számtalan testreszabási lehetőséget kínál az egyéni felhasználók igényeinek kielégítésére. A különböző mechanizmusok, háttámla-, talp- és karfatípusok, valamint a különböző színek és kárpitok közötti választás lehetővé teszi, hogy minden egyes felhasználó és minden vállalat megtalálja a saját SKIN székét.

TANYA operatív szék

Munkaergonómiát támogató konstrukció és a vonzó színek - a Tanya operatív szék minden iroda alapvető bútordarabja. A különböző megoldások, mint például a szinkronmechanizmus, amely lehetővé teszi az ülés és a háttámla egyidejű mozgatását, az állítható háttámla-nyomás és a kartámaszok megvalósításával a szék támogatja a felhasználót a mindennapi tevékenységekben és kényelmet biztosít. A háttámla rugalmas String hálóból készült, amely hatékony légáramlást biztosít. A Tanya egyszerű formája és klasszikus megjelenése bármilyen dizájnba illeszkedik.

DEEP MANAGERIAL operatív szék

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

AURA operatív szék

Kényelem és elegancia

Az AURA kényelmet és eleganciát teremt az irodában. Anatómiailag formázott ülés, széles kényelmes háttámla, és egy sor mechanizmus szolgálják a kényelmet. Egy tökéletesen beállítható szék, melynek használatával a dolgozó aktív marad a nap folyamán. Az elegáns megjelenés, a gondosan kiválasztott magas minőségű alkatrészek jellemzik az AURA széket. Az AURA szék a designt és a használhatóságot ötvözi.

BOSTON operatív szék

  • szögletes, telekárpitos háttámla és ülőlap
  • állítható magasságú háttámla (U&D)
  • 3D karfa, puha támfelület (AR08)
  • szinkronmechanika (antishock)
  • WAS opció felár nélkül kérhető
  • d.640 műanyag lábkereszt, d.50 görgők
  • teherbírás: 110 kg