Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kültéri bútorok

Termék szűrés

Ülőlap
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

NET LOUNGE kültéri szék

A Net Lounge kényelmes és öröm ránézni. Kültéri szék, ami újrahasznosított polipropilén üveggyapotból készült, mély beülésű helyet kínál nekünk, a hullámszerű kialakításával szinte körbe öleli a testünket.

NUKE szék

Vidámság és kényelem - ez a NUKE. 100%-ban újrahasznosítható anyagból készült. Ellenáll az UV-sugaraknak, így ideális szék kültéri használatra, mivel minden időjárási viszonynak ellenáll. A Nuke négy színben kapható: kék, sárga, narancssárga és fehér. Mind fizikai összetételét, mind játékosságát tekintve eredeti szék, puszta unikum.

CODE OUT moduláris kerti kanapé

A Code Out lounge ottománok moduláris kollekcióját úgy tervezték, hogy a kényelem és a design kortárs érzését nyújtsa bármilyen térben, legyen az otthonában vagy a szabadban, a kék égbolt alatt, a tökéletességre törekedve. A CODE OUT egy kényelmes, rugalmas és moduláris kanapé, amely a végtelen szintaktikai lehetőségeknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen kültéri helyre. A kanapét egyszerű geometriai jelek esztétikai-formális nyelvét határozza meg, amelyek az informális ülőalkalmatosságok ábécéjét alkotják: puffok és maxi puffok, háttámlákkal és integrált asztalokkal gazdagítva. 

NEO kültéri asztal

A Neo kerti dohányzóasztalok a True Outdoor's kollekció egyik alapvető elemei, amelyek a geometrikus formák kombinációjával inspirálnak. A Leonardo Rosano és Debora Mansur kreatív duó által megálmodott Neo szerkezeti kialakítását erősen befolyásolta az absztrakt művészet. A kültéri dohányzóasztalok kerek, négyzet és téglalap alakban kaphatók, amelyek hozzájárulnak otthona kültéri pihenőtereinek jellegzetes megjelenéséhez. A váz és az asztallapot borító lap kiváló minőségű fémből készült, ami biztosítja az asztal stabilitását és időjárásállóságát a különböző körülmények között.

NOT OUT kültéri szék

A Not Out a True Design legújabb, egymásba rakható kültéri székeket tartalmazó kollekciója. Az E-ggs tervezőkből és építészekből álló csapata olyan terméket hozott létre, amely kortárs megjelenésével és élénk színeivel inspirál. A székek időjárásálló lakkozással kikészített fémváza, valamint a lábakhoz használt polipropilén anyag teszi az összes Not Out széket alkalmassá a kültéri használatra a legkülönbözőbb időjárási körülmények között. A székek könnyű kialakítása, amelyet az egyszerű vonalak és ívek kombinációja egészít ki, megkönnyíti a Not Out egymásra helyezését.

Trill kerti szék

Monoblokk szék karfával. Anyag: első osztályú és minőségű egyenletesen színezett üvegszálas polipropilén gyanták UV-adalékokkal. Matt felületkezelés. Csúszásmentes lábak. Alkalmasak beltéri és kültéri használatra is, vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Net kerti szék

A Net a kifinomult kikapcsolódást jelenti: egy egytestű, üvegszálas gyantából készült szék, amelyet az ülés teljes felületén négyzet alakú perforációk sugárirányú mintázata díszít. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Net kerti pad

Romantikus és barátságos, a Net Bench egy üvegszálas, kétüléses kültéri pad. Szögletes perforációk sugárirányú mintájával díszített, tiszta vonalakkal, vékony, varratmentes profillal és a hozzá illő párnák széles választékával rendelkezik. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Riva kerti szék

Üvegszálas ülőfelület, karfával és letisztult, minimalista vonalakkal. Varrat nélküli csőváz lekerekített sarkokkal és profillal; az ülés és a háttámla egyben van. Könnyű, könnyen kezelhető és egymásra rakható. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Costa kerti szék

Nélkülözhetetlen vonalak egy könnyű, praktikus és kényelmes üléshez. A Costa egy kültéri szék karfákkal és rácsos háttámlával üvegszálas műgyantából: lekerekített profilú, lekerekített sarkokkal ellátott, varrat nélküli csőgyanta váz. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Komodo kerti fotel

Pihentető fotel karfával, üvegszálas gyantából, párnázott elemekkel. Külön vagy a Komodo moduláris ülőgarnitúra-kollekcióban szereplő nagyobb szettek kompozíciós elemeként konfigurálható. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Komodo moduláris kerti kanapé

A fák ágai által inspirált Komodo kanapé egy moduláris rendszerű, üvegszálas gyantából készült, kültéri használatra szánt kárpitozott ülőbútor, amely nagyfokú rugalmasságot kínál az összeállításban. A hely, az ízlés és az igények függvényében tetszés szerint konfigurálható. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Doga kerti szék

A friss, könnyű és ergonomikus Doga fotel kültéri használatra készült, üvegszálas gyantából. A Raffaello Galiotto tervező által inspirált rácsos kialakítás kortárs csavart ad neki. Praktikusan mozgatható, egymásra rakható, könnyen fertőtleníthető és teljes mértékben újrahasznosítható. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Doga kerti relax fotel

Üvegszálas műgyantából készült, pihentető, nagyméretű, alacsony, kültéri használatra szánt fotel, amelyben a nyitott és zárt terek játékát vízszintes lécek sorozata szakítja meg. Rakásolható, könnyen fertőtleníthető és újrahasznosítható. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Doga kerti asztal

A Doga termékcsalád asztala. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Clipx kerti asztal

A ClipX egy kifejezetten kis helyigényű, professzionális, négyzet alakú asztal üvegszálas műgyantából, négy küllős központi tartóval és DurelTop asztallappal, gyémánt perforált mintával ellátott, fotógravírozott DurelTop asztallappal. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Spritz kerti asztal

Alacsony asztal üvegszálas műgyantából, kerek asztallappal és háromlábú talppal, amely kültéri használatra alkalmas, de beltéri bútornak is tökéletes. Könnyen össze- és szétszerelhető. Két magasságban történő felállításához készletet mellékelünk. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Net kerti dohányzóasztal

Elegáns alacsony asztal üvegszálas műgyantából, téglalap alakú asztallappal, amelyet az egész Net kollekciót jellemző perforált minta díszít. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Rio kerti bővíthető asztal

Bővíthető asztal építészeti részletekkel és erős személyiséggel. UV-kezelt, tömegesen színezett DurelTop lamellás asztallap és bevonatos alumíniumkeret. Szilárd és funkcionális. A másik lehetőség: Bevont alumíniumból készült, kis csíkos mintával díszített rácsos tetejű. Váz: bevonatos alumíniumból. Két méretben kapható mind a két változat a különböző helyigényekhez.