Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kültéri székek

Termék szűrés

Ülőlap
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

NET LOUNGE kültéri szék

A Net Lounge kényelmes és öröm ránézni. Kültéri szék, ami újrahasznosított polipropilén üveggyapotból készült, mély beülésű helyet kínál nekünk, a hullámszerű kialakításával szinte körbe öleli a testünket.

NUKE szék

Vidámság és kényelem - ez a NUKE. 100%-ban újrahasznosítható anyagból készült. Ellenáll az UV-sugaraknak, így ideális szék kültéri használatra, mivel minden időjárási viszonynak ellenáll. A Nuke négy színben kapható: kék, sárga, narancssárga és fehér. Mind fizikai összetételét, mind játékosságát tekintve eredeti szék, puszta unikum.

NOT OUT kültéri szék

A Not Out a True Design legújabb, egymásba rakható kültéri székeket tartalmazó kollekciója. Az E-ggs tervezőkből és építészekből álló csapata olyan terméket hozott létre, amely kortárs megjelenésével és élénk színeivel inspirál. A székek időjárásálló lakkozással kikészített fémváza, valamint a lábakhoz használt polipropilén anyag teszi az összes Not Out széket alkalmassá a kültéri használatra a legkülönbözőbb időjárási körülmények között. A székek könnyű kialakítása, amelyet az egyszerű vonalak és ívek kombinációja egészít ki, megkönnyíti a Not Out egymásra helyezését.

Trill kerti szék

Monoblokk szék karfával. Anyag: első osztályú és minőségű egyenletesen színezett üvegszálas polipropilén gyanták UV-adalékokkal. Matt felületkezelés. Csúszásmentes lábak. Alkalmasak beltéri és kültéri használatra is, vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Net kerti szék

A Net a kifinomult kikapcsolódást jelenti: egy egytestű, üvegszálas gyantából készült szék, amelyet az ülés teljes felületén négyzet alakú perforációk sugárirányú mintázata díszít. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Net kerti pad

Romantikus és barátságos, a Net Bench egy üvegszálas, kétüléses kültéri pad. Szögletes perforációk sugárirányú mintájával díszített, tiszta vonalakkal, vékony, varratmentes profillal és a hozzá illő párnák széles választékával rendelkezik. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Riva kerti szék

Üvegszálas ülőfelület, karfával és letisztult, minimalista vonalakkal. Varrat nélküli csőváz lekerekített sarkokkal és profillal; az ülés és a háttámla egyben van. Könnyű, könnyen kezelhető és egymásra rakható. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Costa kerti szék

Nélkülözhetetlen vonalak egy könnyű, praktikus és kényelmes üléshez. A Costa egy kültéri szék karfákkal és rácsos háttámlával üvegszálas műgyantából: lekerekített profilú, lekerekített sarkokkal ellátott, varrat nélküli csőgyanta váz. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.

Doga kerti szék

A friss, könnyű és ergonomikus Doga fotel kültéri használatra készült, üvegszálas gyantából. A Raffaello Galiotto tervező által inspirált rácsos kialakítás kortárs csavart ad neki. Praktikusan mozgatható, egymásra rakható, könnyen fertőtleníthető és teljes mértékben újrahasznosítható. Alkalmasak vendéglátó egységek, éttermek, kávézók, teraszok, kerthelységek, hotelek, szállodák tereibe.