Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tárolás

Termék szűrés

Front anyag
Korpusz anyag
Láb típusa
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

BOXI fiókos tároló

Minimalista stílus - korlátlan lehetőségek

A kényelmes és modern munkakörnyezetnek egyszerre kell ergonomikusnak és csúcstechnológiának lennie, ugyanakkor jól szervezettnek is. A legjobb, ha irodai kellékei és személyes tárgyai kéznél vannak, de nem állnak útban. Ez lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy személyre szabott munkahelyet alakítsanak ki, ahol jól érzik magukat.

A BOXI tárolótorony egy egyszerű és univerzális megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy az irodában a mindennapi szükségletekhez szükséges összes irodai kellék elférjen benne. Tárolókapacitásának köszönhetően az alkalmazottak egyedi tárolási igényeihez igazítható, és biztosítja, hogy minden lényeges dolog elérhető közelségben legyen. A zárt tárolótorony jól szervezetté és vonzóvá teszi az egyéni munkahelyet.

CHOICE tároló szekrény

A választás szabadsága!

Ez a moduláris tárolórendszer segít Önnek egy jól szervezett és modern munkakörnyezet kialakításában. A tárolási megoldások és a funkcionalitás széles skáláját kínáljuk, így Ön az irodahelyiségéhez legjobban illeszkedő, személyre szabott szekrényeket választhat vagy hozhat létre.

NOVA fiókos tároló

NOVA zárható szekrények a személyes tárgyak vagy irodai eszközök tárolására is alkalmasak. Válogasson széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Függesztett szekrényeket, mobil, íróasztal alatti szekrényeket vagy fix, íróasztal magasságú szekrényeket kínálunk. A szekrények hagyományos fiókokkal vagy függesztett irattartó fiókokkal is rendelhetők.

NOVA tároló szekrény

Csodálatos egyszerűség

Ezek a szekrények a széleskörű és univerzális NOVA irodabútor-rendszer részét képezik. Az egyszerű és ergonomikus megoldások ideálisak a nagy irodahelyiségek kialakításához, és segítenek az egységes belsőépítészeti stílus kialakításában.

OPTIMA fiókos tároló

Az OPTIMA olyan fiókos tároló, amely lehetővé teszi a kényelmes, funkcionális, esztétikus és rendezett munkahely kialakítását. Egyszerű módja az íróasztala helyének megszervezésének.

Az OPTIMA zárható szekrények személyes tárgyai vagy irodai kellékei tárolására alkalmasak. Válasszon széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Függesztett szekrényeket, mobil íróasztal alatti szekrényeket vagy fix íróasztal magasságú szekrényeket kínálunk. A szekrények hagyományos fiókokkal vagy függesztett irattartó fiókokkal is rendelkezhetnek.

UNI tároló szekrény

Ezt az univerzális tárolórendszert a dokumentumok egyszerű archiválására tervezték. Válasszon tárolószekrényeink széles választékából, hogy megfeleljen egyedi igényeinek, és hatékonyan használja ki irodahelyiségét.

Különböző magasságokban és szélességekben kapható szekrények széles választékát kínáljuk. Kínálatunkban könyvszekrények, ajtós szekrények, redőnyös szekrények és tolóajtós szekrények találhatók.

CHOICE értéktároló

A közös használatú terek alapvető jellemzője

A hot-desking és a tevékenységalapú munka koncepciója egyre fontosabbá válik a modern irodákban. Emiatt egyre több megosztott íróasztalos munkahely jelenik meg, és ez szükségessé teszi a dolgok tárolására szolgáló helyiségek kialakítását. A moduláris szekrényszekrények sokoldalú megoldást jelentenek a személyes és irodai tárgyak biztonságos tárolására, ideiglenes vagy egész napos használatra. A CHOICE szekrények hasznosak lehetnek mind a helyben lakó, mind a mobil dolgozók vagy az irodai látogatók számára.

NOVA BASIC értéktároló

Egyszerű tárolási megoldás

A NOVA szekrények hat vagy nyolc zárható ajtóval kaphatók. A NOVA egy széleskörű irodabútor-rendszer, amely íróasztalokat, tároló-, tárgyaló- és recepciós bútormegoldásokat tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akik egyéni/kollaboratív munkavégzésre vagy pihenésre alkalmas munkaterületeket szeretnének kialakítani, és egy összefüggő és kényelmes irodahelyiséget szeretnének élvezni.