Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tárolás

Termék szűrés

Front anyag
Korpusz anyag
Láb típusa
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

TOP fiókos tároló

A TOP íróasztal alatti konténerek egy átfogó, a különböző felhasználók igényeihez igazodó kollekció. A felső fiók szervezőtálcával rendelkezik az írószerek számára, míg az alsó fiókok teljesen testre szabhatók, és belső terelőlemezekkel, akasztós irattartó kerettel és egyebekkel is rendelkezhetnek, lehetővé téve a munkahely rendben tartását. A TOP az összes fiókot egyidejűleg záró zárszerkezettel, számozott zárral, cserélhető hengerrel, "soft-close" záródású rendszerrel és oldalsó fogantyúval vagy további fém fogantyúkkal rendelhető.

CARGO fiókos tároló

A CARGO fiókos tároló azoknak az igényeit elégíti ki, akiknek fontos a rend a munkahelyen. A választható fiókos kiegészítőkkel könnyen kialakítható egy teljesen funkcionális, egyéni igényeknek megfelelő belső tér. A darabot kiváló minőségű kézműves kivitelezés és ragasztott szerkezet jellemzi. Ezenkívül számozott zárral rendelkezik, cserélhető hengerrel és puha záródású rendszerrel.
 

LOCKER értéktároló

A MARO szekrények kényelmes és praktikus szekrények, amelyek tökéletesen illeszkednek a nyitott terekbe. A MARO szekrények saját teret teremtenek a személyes tárgyak biztonságos tárolására. Számos testreszabási lehetőség áll rendelkezésre a záraktól, formáktól, méretektől és színektől kezdve.

PRO tároló szekrény

A moduláris PRO tárolórendszer tökéletes megoldást kínál a dokumentumok tárolására és archiválására. A szekrények széles választékát kínálják zsanéros ajtókkal, tolóajtókkal, redőnyökkel, polcos szekrényekkel és komódokkal. A dupla tolóajtós PRO szekrények garantálják a kényelmet és a komfortot. A PRO ermékek rendkívül tartósak. A szekrények állítható magasságú polcokkal, fém fogantyúkkal és kivehető hengerrel ellátott zárral vannak felszerelve.

BOXI fiókos tároló

Minimalista stílus - korlátlan lehetőségek

A kényelmes és modern munkakörnyezetnek egyszerre kell ergonomikusnak és csúcstechnológiának lennie, ugyanakkor jól szervezettnek is. A legjobb, ha irodai kellékei és személyes tárgyai kéznél vannak, de nem állnak útban. Ez lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy személyre szabott munkahelyet alakítsanak ki, ahol jól érzik magukat.

A BOXI tárolótorony egy egyszerű és univerzális megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy az irodában a mindennapi szükségletekhez szükséges összes irodai kellék elférjen benne. Tárolókapacitásának köszönhetően az alkalmazottak egyedi tárolási igényeihez igazítható, és biztosítja, hogy minden lényeges dolog elérhető közelségben legyen. A zárt tárolótorony jól szervezetté és vonzóvá teszi az egyéni munkahelyet.

CHOICE tároló szekrény

A választás szabadsága!

Ez a moduláris tárolórendszer segít Önnek egy jól szervezett és modern munkakörnyezet kialakításában. A tárolási megoldások és a funkcionalitás széles skáláját kínáljuk, így Ön az irodahelyiségéhez legjobban illeszkedő, személyre szabott szekrényeket választhat vagy hozhat létre.

NOVA fiókos tároló

NOVA zárható szekrények a személyes tárgyak vagy irodai eszközök tárolására is alkalmasak. Válogasson széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Függesztett szekrényeket, mobil, íróasztal alatti szekrényeket vagy fix, íróasztal magasságú szekrényeket kínálunk. A szekrények hagyományos fiókokkal vagy függesztett irattartó fiókokkal is rendelhetők.

NOVA tároló szekrény

Csodálatos egyszerűség

Ezek a szekrények a széleskörű és univerzális NOVA irodabútor-rendszer részét képezik. Az egyszerű és ergonomikus megoldások ideálisak a nagy irodahelyiségek kialakításához, és segítenek az egységes belsőépítészeti stílus kialakításában.

OPTIMA fiókos tároló

Az OPTIMA olyan fiókos tároló, amely lehetővé teszi a kényelmes, funkcionális, esztétikus és rendezett munkahely kialakítását. Egyszerű módja az íróasztala helyének megszervezésének.

Az OPTIMA zárható szekrények személyes tárgyai vagy irodai kellékei tárolására alkalmasak. Válasszon széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Függesztett szekrényeket, mobil íróasztal alatti szekrényeket vagy fix íróasztal magasságú szekrényeket kínálunk. A szekrények hagyományos fiókokkal vagy függesztett irattartó fiókokkal is rendelkezhetnek.

UNI tároló szekrény

Ezt az univerzális tárolórendszert a dokumentumok egyszerű archiválására tervezték. Válasszon tárolószekrényeink széles választékából, hogy megfeleljen egyedi igényeinek, és hatékonyan használja ki irodahelyiségét.

Különböző magasságokban és szélességekben kapható szekrények széles választékát kínáljuk. Kínálatunkban könyvszekrények, ajtós szekrények, redőnyös szekrények és tolóajtós szekrények találhatók.

CHOICE értéktároló

A közös használatú terek alapvető jellemzője

A hot-desking és a tevékenységalapú munka koncepciója egyre fontosabbá válik a modern irodákban. Emiatt egyre több megosztott íróasztalos munkahely jelenik meg, és ez szükségessé teszi a dolgok tárolására szolgáló helyiségek kialakítását. A moduláris szekrényszekrények sokoldalú megoldást jelentenek a személyes és irodai tárgyak biztonságos tárolására, ideiglenes vagy egész napos használatra. A CHOICE szekrények hasznosak lehetnek mind a helyben lakó, mind a mobil dolgozók vagy az irodai látogatók számára.

NOVA BASIC értéktároló

Egyszerű tárolási megoldás

A NOVA szekrények hat vagy nyolc zárható ajtóval kaphatók. A NOVA egy széleskörű irodabútor-rendszer, amely íróasztalokat, tároló-, tárgyaló- és recepciós bútormegoldásokat tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akik egyéni/kollaboratív munkavégzésre vagy pihenésre alkalmas munkaterületeket szeretnének kialakítani, és egy összefüggő és kényelmes irodahelyiséget szeretnének élvezni.