Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Konyha szekrények

A korszerű irodákhoz mára elengedhetetlenné vált egy sokfunkciós iroda kialakítása. A Vivax Irodabútor egy új, egyedülálló megoldást kínál a kérdésre. Az egymástól független elemekből összerakható konyhák minden felmerülő igényt kielégítenek. A konyhai alapfunkciókon túl természetesen lehetőség van a kifinomultabb konyhatechnológiai megoldások igénybevételére, mint a korszerű sütő és az indukciós főzőlap.  

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

AJTÓ NÉLKÜLI bürokonyha

Az ajtó nélküli minikonyha a Mobilspazio által gyártott elegáns és funkcionális minikonyha. Egyszerű vonalak jellemzik, és mindig használatra kész. Tökéletesen illeszkedik a többi bútorhoz.

AJTÓS bürokonyha

Az ajtós bürokonyhában a stílus és a funkcionalitás párosul! Zárat adhat hozzá, és kiválaszthatja, hogy a teljes minikonyhát vagy csak a minibárt szeretné használni. Ha nincs használatban, a minikonyha szekrénnyé válik, amely beleolvad a berendezésbe. Minikonyháink tökéletesek lakásokba, közösségekbe és minden olyan helyiségbe, ahol egy kis helyet kell a legjobb módon berendezni.

REDŐNYÖS bürokonyha

A mini konyha redőnnyel a Mobilspazio védjegye. Praktikus és funkcionális, ugyanakkor esztétikailag is szemet gyönyörködtető. Amikor nincs használatban, a minikonyha könnyen becsukható, így rendezett hely marad. Szükség esetén zárral is kiegészíthető. Következésképpen az ügyfelek a konyha minden részét vagy csak a hűtőt használhatják.