Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fiókos tárolók (Konténerek)

A Vivax Irodabútor kínálatban megtalálhatóak a zárható fiókos tárolók. Ezek lehetnek 2 vagy 3 fiókosak, a fiókok fémből vagy fából készülhetnek. A konténerek fixek vagy görgősek, illetve lehetőség van az asztallapra függesztett konténer rendelésére, ami praktikus a takarítás és a lábtér szempontjából. A széles konténerek egy opcionális párnával kiegészítve még ülőhelyként is szolgálhatnak.

Termék szűrés

Front anyag
Korpusz anyag
Láb típusa
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

TOP fiókos tároló

A TOP íróasztal alatti konténerek egy átfogó, a különböző felhasználók igényeihez igazodó kollekció. A felső fiók szervezőtálcával rendelkezik az írószerek számára, míg az alsó fiókok teljesen testre szabhatók, és belső terelőlemezekkel, akasztós irattartó kerettel és egyebekkel is rendelkezhetnek, lehetővé téve a munkahely rendben tartását. A TOP az összes fiókot egyidejűleg záró zárszerkezettel, számozott zárral, cserélhető hengerrel, "soft-close" záródású rendszerrel és oldalsó fogantyúval vagy további fém fogantyúkkal rendelhető.

CARGO fiókos tároló

A CARGO fiókos tároló azoknak az igényeit elégíti ki, akiknek fontos a rend a munkahelyen. A választható fiókos kiegészítőkkel könnyen kialakítható egy teljesen funkcionális, egyéni igényeknek megfelelő belső tér. A darabot kiváló minőségű kézműves kivitelezés és ragasztott szerkezet jellemzi. Ezenkívül számozott zárral rendelkezik, cserélhető hengerrel és puha záródású rendszerrel.
 

BOXI fiókos tároló

Minimalista stílus - korlátlan lehetőségek

A kényelmes és modern munkakörnyezetnek egyszerre kell ergonomikusnak és csúcstechnológiának lennie, ugyanakkor jól szervezettnek is. A legjobb, ha irodai kellékei és személyes tárgyai kéznél vannak, de nem állnak útban. Ez lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy személyre szabott munkahelyet alakítsanak ki, ahol jól érzik magukat.

A BOXI tárolótorony egy egyszerű és univerzális megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy az irodában a mindennapi szükségletekhez szükséges összes irodai kellék elférjen benne. Tárolókapacitásának köszönhetően az alkalmazottak egyedi tárolási igényeihez igazítható, és biztosítja, hogy minden lényeges dolog elérhető közelségben legyen. A zárt tárolótorony jól szervezetté és vonzóvá teszi az egyéni munkahelyet.

NOVA fiókos tároló

NOVA zárható szekrények a személyes tárgyak vagy irodai eszközök tárolására is alkalmasak. Válogasson széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Függesztett szekrényeket, mobil, íróasztal alatti szekrényeket vagy fix, íróasztal magasságú szekrényeket kínálunk. A szekrények hagyományos fiókokkal vagy függesztett irattartó fiókokkal is rendelhetők.

OPTIMA fiókos tároló

Az OPTIMA olyan fiókos tároló, amely lehetővé teszi a kényelmes, funkcionális, esztétikus és rendezett munkahely kialakítását. Egyszerű módja az íróasztala helyének megszervezésének.

Az OPTIMA zárható szekrények személyes tárgyai vagy irodai kellékei tárolására alkalmasak. Válasszon széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Függesztett szekrényeket, mobil íróasztal alatti szekrényeket vagy fix íróasztal magasságú szekrényeket kínálunk. A szekrények hagyományos fiókokkal vagy függesztett irattartó fiókokkal is rendelkezhetnek.