Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Konferencia asztalok

A hatékonyság és a siker egyre inkább az ütőképes csapatmunkán múlik. A konferenciaasztalaink minden technikai igényt kielégítenek, az okoseszközök, kivetítők rendszerbe kapcsolása mára alapkövetelménnyé vált. A különböző formát és anyagokat felvonultató modellek közül hamar megtalálhatja a cége szellemiségét legjobban kifejező asztalt.

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

CHIUDO konferencia asztal

A CHIUDO kétféle kivitelben készült, fém vázzal. Nagyszerű választás tárgyalókörnyezetbe, az oktatótermekbe vagy a kongresszusi környezetbe. Ez az asztal a modulok játéka, amelyek számos módon elrendezhetők, hogy bármilyen igényt kielégítsenek.

PIEGO konferencia asztal

Az PIEGO asztal a sokoldalúságre és a rugalmas munkavégzésre született. Az egyszemélyes és többen használható asztalok lábazatát könnyedén össze lehet csukni, ezáltal helytakarékosan lehet használni a rendelkezésre álló tereket. A görgős lábazat megkönnyíti az asztalok gyors mozgatását, de szükség esetén fix pozícióban is rögzíthetők a görgők.

FOLDING tárgyaló-és konferencia asztal

A FOLDING asztal tervezésében alapvető szempont volt a sokoldalú használat és az irodai terek állandóan változó funkciói. A FOLDNG asztal különlegessége, hogy az összecsukható mechanikával szerelt lábait pillanatok alatt lehet szállítható formába hajtogatni és helytakarékos módon tárolni. Igény szerint hosszabb egybefüggő konferencia asztallá is összeállíthatók. Kiválóan alkalmas tréningek megtartására vagy nagyobb létszámú meetingek lebonyolításához.

FLIP-TOP tárgyaló-és konferencia asztal

A modern irodaterek rugalmas megoldásokat követelnek. A FLIP TOP asztallap könnyedén függőleges helyzetbe állítható és a görgő segítségével könnyen mozgatható. Ez nem csak helyet spórol Önnek, de segít előkészíteni a termet a meetingek, konferenciák, tréningek vagy egyéb csoportos munkák fogadására.