Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Recepciós bútorok

A recepció az a tér, ahová az ügyfelei elsőként érkeznek. Olyan, mint egy üdvözlőlap: tükröznie kell a cég karakterét és pozitív benyomást kell tenni a belépőre már az első pillanatban. A Vivax Irodabútornál elérhető recepciók változatos designnal készülnek, a különböző méretű és több fő használatára kialakított pultok könnyedén személyre szabhatóak, hogy az élmény maradandó legyen.

Termék szűrés

Anyag
LED világítás
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

COSY recepciós bútor

Mindig az első benyomásunk a maradandó. Keltsen megfelelő első benyomást a látogatókban modern, áramvonalas recepciós bútorokkal, amelyek melegséget kölcsönöznek a térnek.

DOMINO recepciós bútor

A szabályok egyszerűek: soha ne hagyd abba az alkotást!

A szigorú és formális belsőépítészet átadta helyét a kreativitásnak, a szabadságnak és az egyéniségnek, amikor a modern irodai környezetről van szó. A recepciós bútorok az első dolog, amit a látogatók látnak, amikor belépnek az irodájába, és ez befolyásolja az első benyomást, amit a cég tesz rájuk. Ez minden vállalat névjegykártyája, és a cég jellegzetes stílusát közvetíti.

ICE recepciós bútor

Minimalista esztétika

Az ICE kivételes esztétikájával és eleganciájával hívja fel magára a figyelmet. Az irodájába érkező látogatókat szolidan fogadja ez a monolitikus recepciós egység. - Minimalista design - Az ICE recepciós egység szigorú vonalvezetése kifogástalan formavilágot teremt, amely egyaránt illik a díszes és az aszketikus irodai enteriőrökbe.

NICE recepciós bútor

A megfelelő bemutatkozás fontossága. A LAS Mobili NICE fogadórendszere, amelyet arra terveztek, hogy ne maradjon észrevétlen. A Nice üdvözöl, és ezt a legjobb módon teszi: a hátsó lakkozott üveg eleganciájával; a fényes és matt kivitelezés kifinomultságával; a hátulról megvilágított, szaténozott üvegből készült homlokzatokkal, amelyek kijelölik és orientálják a recepciót; a tartóelemek funkcionalitásával, amelyek egy kifinomult design szerves részévé válnak. Világos feliratok, kontrasztos anyagok bölcsen keverve, tökéletesen racionális vonalak. A NICE- nos, nagyon szép!

NOVA recepciós bútor

Ezek a recepciós bútorok a széleskörű és univerzális NOVA irodabútor-rendszer részét képezik. Lehetővé teszik, hogy ne csak egy kényelmes váróteret, hanem egy egész irodahelyiséget is kialakíthassunk.

Recepciós bútoraink különböző formákban kaphatók. Válassza ki az irodája elrendezéséhez legjobban illeszkedő kombinációt.

POINT recepciós bútor

A Point recepciós pultot a formai szigor kritériumai ihlették, egyszerű és sokoldalúan kombinálható modulokba foglalva. A kompozíció egyszerűsége és a minimalista stílus végtelen számú kombinációt eredményez, különböző formákban és méretekben, amelyek bármilyen kontextushoz igazíthatók.

TERA recepciós bútor

Ez a moduláris recepciós bútorrendszer különböző formájú és méretű modulokat kínál, és ideális a különböző irodák recepcióihoz.

VALDE recepciós bútor

Modern karakter és dinamikus forma - a Valde recepciós pultot úgy tervezték, hogy megfeleljen a kortárs recepció követelményeinek. Az üveg, az alumínium és a magasfényű laminált anyagok vizuálisan vonzó kombinációja elegáns, de nem nyomasztó képet alkot. A moduláris felépítés lehetővé teszi az elrendezések szabad testreszabását és bővítését. Sarokasztal, félköríves, egyenes vagy szabálytalan alakú - a Valde segítségével minden konfiguráció lehetséges. Az alacsony modul túlnyúló munkalapja vitathatatlan előny, amely a mozgássérült ügyfelek számára is kényelmet jelent.

ZIG-ZAG recepciós bútor

Modern minimalizmus a technológiával kombinálva - a Zig-Zag recepciós pult eredeti kialakításával bizonyítja, hogy a hatás számít. A LED-es háttérvilágítással ellátott recepciós pult fém és üveg ötvözete a vállalat presztízsét és technológiai irányultságát mutatja. Az előlapon található jellegzetes minta automatikusan minden belső tér díszévé válik. A moduláris felépítésnek és a háttérvilágítás intenzitásának és színének állítási lehetőségének köszönhetően az íróasztal szinte korlátlan elrendezési lehetőséget biztosít felhasználóinak. Nagyméretű recepciókat képes berendezni, akár tágas előcsarnokokat is. Mi több, az íróasztal a mozgássérült ügyfelek igényeihez igazodik. A modern jelleget minden recepció egyedi és innovatív kialakításának alapjának tartják.