Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Recepciós bútorok

A recepció az a tér, ahová az ügyfelei elsőként érkeznek. Olyan, mint egy üdvözlőlap: tükröznie kell a cég karakterét és pozitív benyomást kell tenni a belépőre már az első pillanatban. A Vivax Irodabútornál elérhető recepciók változatos designnal készülnek, a különböző méretű és több fő használatára kialakított pultok könnyedén személyre szabhatóak, hogy az élmény maradandó legyen.

Termék szűrés

Anyag
LED világítás
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

AXER recepciós bútor

Az Axer recepciós pultok segítenek modern és egyedi belső terek kialakításában. Geometrikus és minimalista formája minden tér tökéletes fénypontja.

EMEL recepciós bútor

A recepciós pult olyan, mint a névjegykártya - lenyűgözőnek kell lennie - és az eMeL pultok is azok. Nem lehet elmenni mellette anélkül, hogy ne vennénk észre. A pultformák, magasságok és méretek széles választéka áll rendelkezésre, korlátlan elrendezési lehetőségeket kínálva minden előcsarnoknak vagy váróteremnek, ahová tökéletesen illesztkedik.

NIVERO recepciós bútor

A Nivero egy olyan recepciós pult, amely ötvözi a funkcionalitást és a modern designt. Az univerzális forma, a csúcsminőségű anyagok és a LED-világítás finom használatának lehetősége együttesen jelzik a bútor presztízsét és kiváló minőségét. A Nivero kompakt méretei lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjen mind a tágas, mind a kisebb terekbe.
 

SINTO recepciós bútor

A Sinto tervezésekor tervezőcsapatunk a reprezentativitásra és a forma monumentalitására összpontosított. Erős geometriai formák jellemzik, amelyek vonzzák a tekinteteket és karaktert adnak a belső térnek. Mindez olyan termékké teszi, amely még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel. A pult eleje nemcsak a kiváló minőségű anyagokkal, hanem a finom fény hozzáadásával is meglepő. A kompakt méretek lehetővé teszik, hogy a Sinto mind a tágas, mind a kisebb belső terekbe illeszkedjen.

VERO recepciós bútor

A Vero recepciós pultok az egyszerű esztétikai forma, a könnyedség és a legmagasabb minőségű termék és anyag kombinációja. Nem korlátozódunk az egyszerű designra, hanem a különleges és különböző kombinációkhoz nyúlunk. Színt és textúrát egyaránt összeállítunk - szabadon konfigurálva bármilyen kívánt recepciós pultot. Így a lehető legjobban rendezzük be a helyet, és alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez.

ALPA recepciós bútor

A fenséges hegyvonulat által ihletett forma - az Alpa recepciós pult minden tekintetet magára vonz. Egyszerre klasszikus és fényűző, elnyeri a vendégek figyelmét, és a kényelem és a bizalom légkörét teremti meg. A magasfényű front és az időtlen színek szigorúságukkal gyönyörködtetnek, amit a megvilágított fém rúgótábla még jobban kiemel. Egy üveg recepció egyesíti az esztétikát a funkcionalitással. A moduláris felépítés lehetővé teszi különböző egyenes és sarokszettek létrehozását. Egy alacsony modulszegmens alkalmazásával, amelynek teteje túlnyúlik, a recepció megkönnyíti a kommunikációt az ügyfelekkel. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az Alpa megfelel a különböző típusú terek követelményeinek: a kis recepcióktól a hatalmas lobbikig.

LINEA recepciós bútor

Minimalizmus az üveg villanásával - A Linea recepciós pult bizonyítja, hogy a kevesebb néha több. Az egyszerű formát az alumínium felületek díszítik, míg az alsó rész háttérvilágítása kiemeli az üvegfrontot. A Linea modern karakterű, de univerzális kialakításának köszönhetően a recepció érdekes hangsúlyt ad még a klasszikusabb belső terekben is. A moduláris felépítésnek köszönhetően a tér és az igények függvényében könnyen létrehozható egyedi, egyenes vagy sarok elrendezés.

OVO recepciós bútor

Kicsi, de maximálisan praktikus - az Ovo recepciós pult optimálisan ötvözi az ügyfélszolgálati pult és az egyéni munkaállomás jellemzőit. Az ovális lap egyszerre tölti be a munkalap és a recepció alsó elemének szerepét, ami egy multifunkcionális pultot eredményez, amely megfelel a mozgássérült ügyfelek igényeinek. A magasabb rész lehetővé teszi az álló helyzetben történő munkavégzést, egyidejűleg elrejtve a számítógépállomást és az iratpolcot. Az Ovo egy helytakarékos megoldás, amely tökéletesen illeszkedik a szépségstúdiókba, fodrászszalonokba és sok más belső térbe.

WAVE recepciós bútor

Hullámos alak, amely a nyugvó óceán erejét és nyugalmát tükrözi - a Wave recepciós pult kiemelkedik a designjával. A bútor egyszerre fényűző és professzionális jellegét a fehér fényű munkalap, a fényes front és a dekoratív alumínium sáv hangsúlyozza ki. Moduláris felépítése lehetővé teszi egyedi konfigurációk létrehozását. A csiga alakú recepció segít helyet megtakarítani, ugyanakkor funkcionalitást biztosít. Az íróasztal meghosszabbított változata több munkaállomásból is állhat. A jellegzetes forma nem nyomja el a belső teret, de vonzza a figyelmet.

COSY recepciós bútor

Mindig az első benyomásunk a maradandó. Keltsen megfelelő első benyomást a látogatókban modern, áramvonalas recepciós bútorokkal, amelyek melegséget kölcsönöznek a térnek.

DOMINO recepciós bútor

A szabályok egyszerűek: soha ne hagyd abba az alkotást!

A szigorú és formális belsőépítészet átadta helyét a kreativitásnak, a szabadságnak és az egyéniségnek, amikor a modern irodai környezetről van szó. A recepciós bútorok az első dolog, amit a látogatók látnak, amikor belépnek az irodájába, és ez befolyásolja az első benyomást, amit a cég tesz rájuk. Ez minden vállalat névjegykártyája, és a cég jellegzetes stílusát közvetíti.

ICE recepciós bútor

Minimalista esztétika

Az ICE kivételes esztétikájával és eleganciájával hívja fel magára a figyelmet. Az irodájába érkező látogatókat szolidan fogadja ez a monolitikus recepciós egység. - Minimalista design - Az ICE recepciós egység szigorú vonalvezetése kifogástalan formavilágot teremt, amely egyaránt illik a díszes és az aszketikus irodai enteriőrökbe.

NICE recepciós bútor

A megfelelő bemutatkozás fontossága. A LAS Mobili NICE fogadórendszere, amelyet arra terveztek, hogy ne maradjon észrevétlen. A Nice üdvözöl, és ezt a legjobb módon teszi: a hátsó lakkozott üveg eleganciájával; a fényes és matt kivitelezés kifinomultságával; a hátulról megvilágított, szaténozott üvegből készült homlokzatokkal, amelyek kijelölik és orientálják a recepciót; a tartóelemek funkcionalitásával, amelyek egy kifinomult design szerves részévé válnak. Világos feliratok, kontrasztos anyagok bölcsen keverve, tökéletesen racionális vonalak. A NICE- nos, nagyon szép!

NOVA recepciós bútor

Ezek a recepciós bútorok a széleskörű és univerzális NOVA irodabútor-rendszer részét képezik. Lehetővé teszik, hogy ne csak egy kényelmes váróteret, hanem egy egész irodahelyiséget is kialakíthassunk.

Recepciós bútoraink különböző formákban kaphatók. Válassza ki az irodája elrendezéséhez legjobban illeszkedő kombinációt.

POINT recepciós bútor

A Point recepciós pultot a formai szigor kritériumai ihlették, egyszerű és sokoldalúan kombinálható modulokba foglalva. A kompozíció egyszerűsége és a minimalista stílus végtelen számú kombinációt eredményez, különböző formákban és méretekben, amelyek bármilyen kontextushoz igazíthatók.

TERA recepciós bútor

Ez a moduláris recepciós bútorrendszer különböző formájú és méretű modulokat kínál, és ideális a különböző irodák recepcióihoz.

VALDE recepciós bútor

Modern karakter és dinamikus forma - a Valde recepciós pultot úgy tervezték, hogy megfeleljen a kortárs recepció követelményeinek. Az üveg, az alumínium és a magasfényű laminált anyagok vizuálisan vonzó kombinációja elegáns, de nem nyomasztó képet alkot. A moduláris felépítés lehetővé teszi az elrendezések szabad testreszabását és bővítését. Sarokasztal, félköríves, egyenes vagy szabálytalan alakú - a Valde segítségével minden konfiguráció lehetséges. Az alacsony modul túlnyúló munkalapja vitathatatlan előny, amely a mozgássérült ügyfelek számára is kényelmet jelent.