Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Görgő Normál vagy parketta (opcionális)
Háttámla Kárpitozott
Karfa Opcionális
Támla felület Kárpitozott
Ülőlap Kárpitozott
Láb típusa Szánkótalp, forgó, pókláb, csillag

NORTH CAPE tárgyalószék

A jó benyomásért a találkozókon

A NORTH CAPE székek kifinomultak és stílusosak, így tökéletesen képviselhetik a céget a tárgyaló- és vendégtérben. Gyakran előfordul, hogy egy nagyobb vezetői irodában van egy kis hely, amelyet a megbeszéléseknek szentelnek. A NORTH CAPE vezetői és látogatói székek kompozíciója harmonikus és modern kombináció, amely jó benyomást kelt.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A toszkánai dombok által inspirálva

A NARBUTAS felkérésére a NORTH CAPE székeket az olasz "Baldanzi & Novelli designers" tervezőiroda alkotta meg. Ez volt az első közös projekt, amely később hosszú távú partnerséggé nőtte ki magát. A projekt célja az volt, hogy egy olyan széket hozzanak létre, amely kivételes identitással rendelkezik, és amely egyesíti és feltárja az olasz és a litván stílust.

Az első vázlatok Toszkána (Olaszország) régiójában készültek, amikor a dombos tájat a zord téli időjárás kifehérítette. A tél az az évszak, amikor két távoli ország hasonlóvá válik. Ezek a vázlatok a két kultúra egy közös vonását mutatták meg, az egyszerűséget.

A tervezés szépsége az egyszerűségben rejlik

A Adriano Baldanzi szerint a NORTH CAPE székek egyszerű formái a télen nyugodtan alvó toszkán dombokra emlékeztetnek, és a tervezési ötletek racionálisak, akárcsak az északi régiókban élő embereké. A NORTH CAPE design az egyszerű, ugyanakkor szigorú vonalak és a lágy ívek kombinációja. A poliuretánból készült négyszögletes karfák harmonikusan illeszkednek a háttámlához. A háttámla egyedi, lakonikus íve folyékonyan lemegy az ülőrész vonalába, és a szék finom sziluettjét hozza létre, ami máris a szék identitásává vált.

A stílusos kombinációk sokasága

Az anyagok és színek széles választékának köszönhetően számos különböző kombinációt hozhat létre a tárgyaló- és kollaborációs helyiségek számára: nemcsak minimalista, nyugodt, hanem kifejező, figyelemfelkeltő és ízléses is. Bármilyen irodai enteriőrben, legyen az klasszikus vagy modern, a NORTH CAPE székek kifinomultan fognak mutatni. Annak érdekében, hogy a szék különböző irodahelyiségekhez való alkalmasságát biztosítsuk, a háttámla és az ülőrész poliuretán egységéhez 2 különböző típusú karfa közül lehet választani. Mindkét kartámasz kifejezetten a NORTH CAPE székcsaládhoz készült. A poliuretánból készült téglalap alakú karfák otthonosságot, vizuális kecsességet teremtenek, míg a műanyag karfák nyitottabb és minimalistább megjelenést kölcsönöznek a széknek. Lehetőség van karfa nélküli látogatószék választására is. Ez az opció nagyobb mozgásteret biztosít.

2 méret a különböző igényekhez

Azért, hogy tökéletesen megfeleljen a felhasználó igényeinek, a NORTH CAPE látogatószékek 2 mérettel rendelkeznek. Az alacsonyabb háttámlával rendelkező székek nem rendelkeznek karfával, és tökéletesen alkalmasak a kényelmes ülésre vágyakozóknak vagy kisebb tárgyalóhelyiségekben. A tárgyalószékek, amelyek mérete és az ülőrész arányai, valamint a karfák választási lehetőségei megegyeznek a munkaszékekével, tágasabb tárgyalótermekbe valók, ahol hosszabb vagy esetleg nagyon fontos megbeszélések zajlanak, amelyek a vállalatot is képviselhetik.

3 lábazat közül választhat

A NORTH CAPE látogatói szék alapjának háromféle változata áll rendelkezésre, amelyek különböző igényeknek és irodahelyiségeknek felelnek meg. A forgó, 4 lábú, polírozott alumíniumból készült alap eleganciát és kifinomultságot biztosít. Az ilyen talppal ellátott székek reprezentatív képet alkotnak, és díszíthetik a vendégfogadó helyiségeket és tárgyalókat. Míg a konzolos vagy 4 lábú talppal ellátott székek kisebb, hangulatosabb tárgyalóterekbe illenek.

Stílus, amely könnyen beilleszkedik

A NORTH CAPE székcsalád stílusos, kifinomult és egyben funkcionális vezetői, munka-, látogató- és konferenciaszékekből áll. Tökéletes választás, amely lehetővé teszi, hogy a vezetői, munka- és tárgyalótereket, valamint a recepciós és vendégtereket egységes, finom stílussal egyesítse. Széles szövet-, valódi bőr- és bőrhatású kínálatból választhat, amely különböző színek és anyagok sokaságát kínálja. A NORTH CAPE székek nem csak könnyedén illeszkednek a különböző irodai enteriőrökbe, de a különböző dolgozók igényeinek is megfelelnek.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

NORTH CAPE Tárgyalószék Prezentáció:

NORTH CAPE Tárgyalószék Technikai Információk: