Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dohányzóasztalok

Az cégek breakout zónái egyre nagyobb teret kapnak, hiszen a munkahelyünk egyben az életterünk is lett. Az ilyen napi pihenőket érdemes minőségi módon eltölteni. Ebben segítenek a formavilágukban és funkciójukban is kiváló dohányzóasztalok, amelyekre nemcsak egy bögre kávét vagy teát, de a laptopot vagy könyvet is könnyedén elhelyeztünk. Ezek az asztalok továbbá látványnak sem utolsók.

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

ZOOZOO dohányzóasztal

A modern és könnyű dizájnnal rendelkező ZooZoo dohányzóasztalok alatt könnyen elférnek a termékcsaládhoz tartozó puffok, így kellemes lounge kompozíciót alkotnak.

Egy hagyományos dohányzóasztal 250 mm és 550 mm között van. Alacsony magasságuk miatt a hagyományos dohányzóasztalok kevésbé kényelmesek értekezletek során.

A standardtól eltérő, 690 mm-es magasságukkal a ZooZoo dohányzóasztalok sokkal többféle helyzetben használhatók – legyen szó egy csésze kávé, magazin vagy egy okoseszköz lerakására pihenőidőben, vagy ötletek lejegyzésére egy kötetlen beszélgetés közben.

A kompakt puffok nemcsak kellemes ülőhelyet biztosítanak, hanem a tárgyak kényelmes tárolására is alkalmasak.

XA-XA dohányzóasztal

A Xa-Xa váróasztalok dekoratív kiegészítők, egyszerűek és sokoldalúak, elegáns és kifinomult formájúak. A hengeres asztallap fehér carrarai vagy fekete marquina márványból készült, váza cementszerkezetű. A lekerekített formájú asztallapok HPL vagy fehér melaminból egyaránt rendelhetőek.

ROUND asztal

A három különböző magasságban kapható kerek asztal tökéletes dohányzóasztal éttermi vagy irodai társalgókba és várótermekbe, karosszékkel vagy alacsony székekkel párosítva.

TAVOLI asztal

A dizájn, a minimalista megjelenés vagy a szokatlan és szórakoztató formák színes hangsúlyokkal teszik ezt az asztalkollekciót tökéletes megoldássá bárok, éttermek és kortárs belső terek számára.

AMBER dohányzóasztal

A rugalmas és a költséghatékony megoldás. Válaszd a kedvenc AMBER dohányzóasztalt köralakú vagy szögletes asztallappal.

FORUM dohányzóasztal

A FORUM tárgyalóasztal kollekciónak főként azok az ügyfeleink fognak örülni, akik szeretik gömbölyded formákat. A nyújtott ellipszis alakú asztalok mellett senki nem kerül az asztal rossz végére és egyenlően szólhat hozzá a meetinghez és részesedhet többiek figyelmében.

MOBI dohányzóasztal

Az irodák lounge szekciójában a komfortos ülés mellett fontos mobil asztalok megléte. A Mobi kollekció könnyű fémszerkezete miatt akár fél kézzel is felemelhető, a patkó alakú kialakítás pedig segít minket abban, hogy ne rúgjuk be a lábunkat és ne landoljon a kávé a vadonatúj blúzunkon.

NOVA dohányzóasztal

A NOVA dohányzóasztalok a minimalista designt képviselik, négyzet alakúak. A széles körű NOVA irodabútor rendszer részét képezi, amely nemcsak íróasztalokat, hanem tároló, tárgyaló és recepciós bútor megoldásokat is tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akik saját munkaterületet szeretnének kialakítani munkájukhoz vagy kikapcsolódáshoz, és azt élvezzék és kényelmes is legyen.

NOVUS dohányzóasztal

Modern és tökéletes vonalak - A NOVUS dohányzóasztal lakonikus és modern kialakítású. Egy másik egyedülálló tulajdonsága a természetes furnérral bevont szilárd asztallap.

NOVA WOOD dohányzóasztal

A nagy sikerű NOVA kollekció továbbfejlesztéseként jelentek meg a NOVA WOOD asztalok, amik organikus anyaggal egészítették ki a koncepciót. A natúr kőris lábak és az ellenálló HPL felület igazán páratlan kombinációja felvillanyozza még a legborúsabb megbeszélést is.

OPTIMA dohányzóasztal

Optimális megoldás - Az OPTIMA dohányzóasztalok három különböző asztallapon kaphatók: négyzet alakú, téglalap alakú vagy kerek asztallapok.

SITO dohányzóasztal

A SITO dohányzóasztal a krómozott trombitalábnak és a széles választékban elérhető lapfelületeknek köszönhetően mind az operatív, mind egy vezetői térben megállja a helyét. A kör alakú asztallap mellett 2-3 munkatárs is kávézhat és megvitathatja a cég ügyes-bajos dolgait.