Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Közösségi terek

A közösségi terek koncepciózus berendezése nem csak funkcionális, hanem a céges imázsépítés szempontjából is fontos. A kényelmes ülőhelyeknek sokoldalúnak is kell lenniük, hogy a lehető legtöbb módon lehessen őket használni.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

DOMINO közösségi bútor

Geometria és elegancia

A Domino olyan moduláris darab, amely bármely társalgó éke lehet. A színválasztéknak köszönhetően, az elegáns, üzleti de akár a lezserebb tereket is öltözteti.  A párnázott kialakításnak köszönhetően, nagyon kényelmes akár a hosszabb várakozások esetén is. A vékony, de tartós acéllábaknak köszönhetően légies és könnyed hatást kelt.

FORMAT közösségi bútor

Variálhatóság és alkalmazkodás

A Format ülőbútorok ideálisak a nagyobb várók, könyvtárak, galériák esetében. Kimagasló kopásállóságú anyagból készül, ezért erős, huzamosabb ideig tartó mechanikai hatásoknak nagyon jól ellenáll. A termék anyagán kívül még a design tekintetében is egy időtálló darab. A tér esetleges átrendezésével a Format ülőbútorok is könnyen átpakolhatók egy másik pozícióba.

IKEBANA közösségi bútor

Letisztult és közösségi

Ez a moduláris ülőbútor a játékosságával és formák összhangjával tökéletesen illeszkedik szinte minden közösségi térbe. A stabilitása és teherbírása kimagasló. A hideghab ülőfelület a kényelemről és a hosszú élettartamról, a háttámla pedig a megfelelő támasztásról gondoskodik. 

ITACA ACOUSTIC közösségi bútor

Tökéletes nyugalom

Az Itaca termékcsalád az összes igényt igyekszik kielégíteni.  A magán beszélgetések és esetleges váratlan telefonbeszélgetések lebonyolítására kitűnően alkalmas az Itaca Acoustic. A több mint 1,3 méteres darabok az elszigetelődést teszik lehetővé. A hideghabnak köszönhetően pedig a hosszabb várakozásokra is alkalmas lounge fotel.

ITACA közösségi bútor

Elegáns és Praktikus

Az Itaca célja, hogy kényelmessé tegye a várakozási időt bármely váróteremben. A közösségi terek kitűnő darabja, legyen szó akár galériáról, auláról, vagy break room-ról. A két féle felülethez, két féle szín is választható. A lábak magas minőségű fémből, a fotel teste pedig szivacsból készült. A szövet tűzálló és a kopásállósága is kimagasló, ezért bátran ajánljuk minden térbe.

TRES közösségi bútor

Kényelem felsőfokon

A Tres Bútorok nem csak az irodánk, hanem az otthonunk része is lehet. Garantáltan minden hozzánk érkező vendég a modernség és a kényelem összhangját fogja érezni, amikor beleül.  A moduláris elemeknek köszönhetően bármely adottságokkal is rendelkezzen az adott tér, ezzel az ülőbútorral tökéletesen berendezhető.

A rejtett USB tároló lehetőséget ad arra, hogy a fotel kényelméből, várakozás közben is használjuk lemerült digitális eszközünket.