Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Közösségi terek

A közösségi terek koncepciózus berendezése nem csak funkcionális, hanem a céges imázsépítés szempontjából is fontos. A kényelmes ülőhelyeknek sokoldalúnak is kell lenniük, hogy a lehető legtöbb módon lehessen őket használni.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

TRAILER moduláris ülőbútor

A közösségi terekbe, open officeokba tervezett Trailer moduláris ülőbútor sokoldalú felhasználást kínál széles elemválasztékának köszönhetően. A rendszerként kigondolt modulok szabadon kombinálhatók, egyenes, íves vagy akár kör összeállítások is kialakíthatók az egységekből.

SOFT ROCK moduláris ülőbútor

Egy Lounge kollekció, amit egy új generáció ihletett

Generációváltásnak vagyunk tanúi a munkaerőpiacon, amely során a mára a dolgozók legnagyobb százaléka az Y-generációból kerül ki. Ez a jelenség az irodai környezetben is agy változásokat hoz magával. A munkahelyi elégedettség nagyon fontossá vált a millennialok számára. Ugyanakkor azt is érzik, hogy a munkavégzésnek nem szabad kizárólag egy hivatalos térre korlátozódnia, így számukra bármilyen helyszín iroda lehet, ahol van elérhető elektromos áram és internet.

AGORA moduláris ülőbútor

Úgy tervezték, hogy tükrözze nevének eredeti jelentését, hogy együttműködést kezdeményezzen - az igényektől függően az AGORA lehet moduláris kanapé, pad, polc vagy az előbb említett dolgok keveréke. Nagyon igényes co-working környezetben tesztelték, ami csak megerősítette a funkcionalitását. Az Agora legnagyobb előnye a konfigurációk sokfélesége. Megfelel az alkotó minden elvárásának -  lehetővé teszi, hogy az Agora különböző karakterű és méretű belső terekbe illeszkedjen.

SYS FOUR moduláris ülőbútor

A Sys konfigurációkkal teli kanapéként született, amely lehetőséget ad moduláris rendszerek létrehozására, amelyek jól illeszkednek olyan környezetbe, mint a várótermek, a munkahelyek, a múzeumok, az éttermek, iskolák, üzletek, valamint a tárgyalóterek. A rendkívül gyors és intuitív rögzítési rendszernek köszönhetően a kanapé szétszedhető, mozgatható és átkonfigurálható, az adott pillanat igényei szerint. A tűzálló habszivacs üléseken kívül vannak olyan kiegészítők, mint a natúr fából készült vagy kárpitozott asztalok és karfák, amelyeket bármikor, akár egy pillanat alatt is fel lehet rakni a kanapéra. Az asztalok kiegészíthetőek csatlakozó aljzatokkal is.

CIRCUIT moduláris ülőbútor

Ez egy élvonalbeli technikai megoldás, amely képes abszolút alkalmazkodni ahhoz a környezethez, amelyhez választották, egyenes vagy íves formát ölt, és beépített írótáblával és USB-portokkal is felszerelhető. A Circuit egy rendkívül moduláris és sokoldalúan felhasználható ülőbútor.

CROSS moduláris ülőbútor

Az egyes lekerekített, ívelt sarkokkal ellátott, lekerekített blokkokból álló CROSS egy kényelmes moduláris ülőbútor. Csak néhány egységből áll, de szokatlan és eddig soha nem látott konstellációkba konfigurálható. Feltűnő hatása fokozható a puff alap és a háttámla különleges kárpitozásának kiválasztásával. Elegáns és eredeti moduláris kanapék. Nagy sűrűségű poliuretán habbal kárpitozott fa váz. Fekete polipropilén lábak.

SNAKE moduláris ülőbútor

A SNAKE moduláris rendszer így testreszabható és számos elemmel rendelkezik. A padok különböző hosszúságúak, opcionálisan karfával és háttámlával is rendelhetőek, kis asztalokkal, konnektorokkal és tartozékokkal, például újságtartókkal, növénytartókkal és ruhatárakkal is elláthatóak. Válaszfalak is kaphatók hozzá, amelyeket az ülésekhez háttámlaként lehet felszerelni, vagy külön-külön is használhatók, hogy több, személyes privát szférát biztosító területet hozzanak létre. 

CODE moduláris ülőbútor

Kényelmes és rugalmas ülőbútor, amely a végtelen szintaktikai lehetőségeknek köszönhetően bármilyen térbe illeszkedik. A CODE egyszerű geometriai jelek esztétikai-formális kódját határozza meg, amelyek az informális ülőalkalmatosságok egészét alkotják: puffok és maxi puffok, amelyek háttámlával és integrált asztalokkal gazdagodnak. A formatervezést a mai emberek életmódjához kapcsolódó új ergonómia inspirálta, és a kortárs nyelvezet beépül a háztartási, munkahelyi vagy váró terekbe.
A kombinációk konfigurálhatósága lehetővé teszi a privát vagy közös használatot a pihenés, a beszélgetés, az olvasás vagy az internetezés pillanataihoz.

DNA ülőbútor

A DNA moduláris pad egyszerre innovatív, modern és stílusos, ami miatt minden otthoni térbe és munkaterületre egyaránt kiválóan alkalmas. A termék dizájnjának és  sokoldalúságának köszönhetően, amelyet a művészet és a tudományos innováció minden formája inspirált, a moduláris padok tökéletesen kiegészítik a formális helyszínek, otthonok és vendéglátóhelyek, például társalgók, várótermek és előcsarnokok mindenféle formáját. A Leonardo Rossano e Debora Mansur tervezőpáros által kigondolt és megalkotott, egyedi fa formájuk révén, amely szándékosan elválaszt minden egyes ülést a szerkezet többi részétől, a háttámla nélküli padok DNA sorozata egyetlen elemben foglalja magába a modernitás és a funkcionalitás érzését.

MILLEPIEDI moduláris ülőbútor

A Millepiedit modern és minimalista design jellemzi, és a funkcionalitás és rugalmasság koncepcióját alakítja ki a konfigurációk és méretek széles skáláján. A kortárs formatervezés a konfigurációk és méretek széles skáláján egy funkcionalitáson és rugalmasságon alapuló koncepcionális elképzelést dolgoz ki, amely magas színvonalú részletekkel párosul. A minőség fontossága a tervezés és a kézműves munka élményének vibráló egyesülésében nyilvánul meg, amelyet a részletek és a kivitelezés folyamatos kutatása fokoz.

HENDRICK moduláris ülőbútor

A funkcionális és stilisztikai sokoldalúság a Hendrick moduláris ülőbútorban fejeződik ki a legjobban. Szoborszerű, eredeti, kompakt és kényelmes moduljai tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és szinte végtelen számú kombinációs lehetőséget biztosítanak. Minden tér és minden stílus kifejezhető a Hendrick modulokból álló kompozícióval. Minden egyes komponens egy párnázott és kárpitozott faszerkezetből és egy fekete kivitelű, elegáns lábakkal ellátott, fém alapból áll. 

ARCIPELAGO moduláris ülőbútor

Engedje szabadjára kreativitását az ARCIPELAGO-val!

Az Arcipelago egy moduláris lounge ülőgarnitúra-rendszer, amely végtelen konfigurációs lehetőségeket kínál. Az ARCIPELAGO társalgó padok lehetővé teszik modern és funkcionális irodai vagy nyilvános terek kialakítását, beleértve az egyéni munkaterületeket, a váró/várótereket, a nyitott irodában lévő privát tárgyalótereket és a nyitott tárgyalótereket.

MEGA moduláris ülőbútor

A Mega egy moduláris ülőbútor, amelyet a modern dizájn és korlátlan testreszabási lehetőség jellemez. A modulok fémlábakkal és összekötő gerendával vannak ellátva; minden egyes ülőfelületnek saját formája van, hogy a többivel összekapcsolható legyen. A modulok kombinálásának lehetősége, valamint a fadeszkák és kis fémasztalok elérhetősége funkcionálissá és sokoldalúvá teszi a Megát.

DOMINO moduláris ülőbútor

Geometria és elegancia

A Domino olyan moduláris darab, amely bármely társalgó éke lehet. A színválasztéknak köszönhetően, az elegáns, üzleti de akár a lezserebb tereket is öltözteti.  A párnázott kialakításnak köszönhetően, nagyon kényelmes akár a hosszabb várakozások esetén is. A vékony, de tartós acéllábaknak köszönhetően légies és könnyed hatást kelt.

FORMAT moduláris ülőbútor

Variálhatóság és alkalmazkodás

A Format ülőbútorok ideálisak a nagyobb várók, könyvtárak, galériák esetében. Kimagasló kopásállóságú anyagból készül, ezért erős, huzamosabb ideig tartó mechanikai hatásoknak nagyon jól ellenáll. A termék anyagán kívül még a design tekintetében is egy időtálló darab. A tér esetleges átrendezésével a Format ülőbútorok is könnyen átpakolhatók egy másik pozícióba.

IKEBANA moduláris ülőbútor

Letisztult és közösségi

Ez a moduláris ülőbútor a játékosságával és formák összhangjával tökéletesen illeszkedik szinte minden közösségi térbe. A stabilitása és teherbírása kimagasló. A hideghab ülőfelület a kényelemről és a hosszú élettartamról, a háttámla pedig a megfelelő támasztásról gondoskodik. 

ITACA ACOUSTIC moduláris ülőbútor

Tökéletes nyugalom

Az Itaca termékcsalád az összes igényt igyekszik kielégíteni.  A magán beszélgetések és esetleges váratlan telefonbeszélgetések lebonyolítására kitűnően alkalmas az Itaca Acoustic. A több mint 1,3 méteres darabok az elszigetelődést teszik lehetővé. A hideghabnak köszönhetően pedig a hosszabb várakozásokra is alkalmas lounge fotel.

ITACA moduláris ülőbútor

Elegáns és Praktikus

Az Itaca célja, hogy kényelmessé tegye a várakozási időt bármely váróteremben. A közösségi terek kitűnő darabja, legyen szó akár galériáról, auláról, vagy break room-ról. A két féle felülethez, két féle szín is választható. A lábak magas minőségű fémből, a fotel teste pedig szivacsból készült. A szövet tűzálló és a kopásállósága is kimagasló, ezért bátran ajánljuk minden térbe.

OPEN PORT moduláris ülőbútor

A modern, moduláris ülésrendszerel az Open Port a felhasználóknak és az építészeknek számos sokoldalú megoldást és lehetőséget kínál. Az Open Port inspiráló, megfelel az egyéni igényeknek. Számos lehetőséget tartogat magában, hogy saját stílust alakítsunk ki.