Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkaasztalok

Az irodai munka még soha nem volt ilyen gyorsan változó, rugalmasságot és alkalmazkodóképességet igénylő, mint ma. A kollekciónk asztalait is ezeket a szempontokat szem előtt tartva válogattuk össze. Az asztalok a változatos méreteiknek és moduláris szerkezetüknek köszönhetően könnyedén személyre szabhatók, a hozzájuk kapcsolódó tárolóknak és paravánoknak köszönhetően pedig önálló egységként képesek ellátni egy dolgozó teljeskörű munkáját.

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

BUDDYHUB DESK operatív munkaasztal

Egy nagyon praktikus és hatékony munkaállomás, ahol a felhasználók jobban összpontosíthatnak a feladataikra és kicsit elvonulhatnak az iroda zajától. Egy tömör laminált lapból álló hangelnyelő panel veszi körül, ami egyfajta zárt fülkét hozva létre, amely biztosítja az akusztikus és tényleges privát teret. Szerkezetének és moduláris kialakításának köszönhetően kombinálható más Buddyhub Desk asztalokkal vagy az ugyanabból a kollekcióból származó társalgószékekkel, hogy elossza a nyitott tereket, és tárgyalóhelyiségeket hozzon létre. A panelt karcsú, könnyűszerkezetes keret tartja, amely megemeli a földtől és könnyíti az általános megjelenést, elősegítve a funkcionalitást, amely könnyebbé teszi a takarítást és karbantartási műveleteket. A munkaállomás elektromos kiállásokkal is rendelhető.

WORKLAB operatív munkaasztal

A ma dinamikus irodáiban, a mobilbútorok még több rugalmasságot kínálnak a munkában. A WORKLAB használható úgy, mint mobil multimédiás fal, írótábla, ideiglenes munkaállomás, polc vagy térelválasztó és mindig ott van, ahol Önnek szüksége van rá. A rendelkezésre álló színeknek és anyagoknak köszönhetően teljesen személyre szabható a bútor stílusa.

ZEDO operatív munkaasztal

Inspiráló munkahely egyedi karakterrel

A modern iroda egy olyan hely, ahol jó lenni és kényelmesen lehet dolgozni. De ez már nem elég. Fontos, hogy ne csak olyan ergonomikus munkaállomást kínáljunk, amely megfelel a dolgozók élettani és technológiai igényeinek, hanem mindennapi munkára, változásra és fejlődésre inspirálja őket. Az eredeti karakterű munkakörnyezet elkötelezettebbé teszi az alkalmazottakat, és segíti őket a vállalattal való szorosabb kapcsolat kialakításában és fenntartásában.

5TH ELEMENT munkaasztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

OP LITE munkaasztal

Az Op-Lite segítségével kialakítható iroda nemcsak gazdaságos, de ez a kollekció a trendi színek és a funkcionális kiegészítők használatának köszönhetően egyedi hangulatot is áraszt. Tartalmaz íróasztalokat, valamint szekrényeket és állványokat - mindent, amire szüksége van irodája berendezésekor vagy átrendezésekor. Az Op-Lite univerzális formája jól illeszkedik más kollekcióink bútoraihoz. A falábú íróasztalok ma is megfelelnek az aktuális trendeknek.
 

STARTUS-S munkaasztal

Kompakt méret, kiváló minőség és ergonomikus rendszer az íróasztal elrejtéséhez otthoni térben. A StartUs egy olyan íróasztal, amelyet azért hoztak létre, hogy az "irodai munka" kényelmét biztosítsa Önnek anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát. Úgy lett megtervezve, hogy csak használat közben foglal értékes helyet. Ha végzett a munkával, bezárhatja, és elrejti a benne lévő összes használati eszközt - beleértve az asztali számítógépet is.

WARIANT munkaasztal

A Wariant rendszer tervezése során arra összpontosítottak, hogy az interakciók és az emberek fontosabbak legyenek, mint a folyamatok és eszközök. Hiszünk abban, hogy ez a dinamikusan változó üzleti környezetre való reagálás, és ennek következtében a folyamatos tudás- és ötletcsere kulcsa. Az irodahelyiségnek követnie kell a csapat dinamikus munkáját, reagálva az egyéni, a csapatmunka, a kreatív és az elemző munka igényeire. Az iroda mint rugalmas tér javítja a termelékenységet és a munkatársak elkötelezettségét. A WARIANT hatékony munkakörnyezetet teremt, nem feledkezve meg a munkavállalóról sem, akinek jól kell éreznie magát a munkahelyén.

FIL ROUGE operatív munkaasztal

Keresztirányú használatú íróasztalok vezetői, operatív irodákhoz és tárgyalókhoz. Az alumínium peremkeret, a síkba illesztett lap, a lekerekített élek új stílust határoznak meg.

KAMOS operatív munkaasztal

Kamos Plus, alapvető elegancia. A terek eklektikus modularitása a Kamos Plus minimális vonalait és sematikus racionalitását teszi értékessé. A rendelkezésre álló terek ergonómiája és biztonsága, a cselekvések hatékonyságának növelésére, így a munka hatékonyságának növelésére építve. A kifinomult stilisztikai részletek rendszere, amelyek túlmutatnak a funkciójukon. A választéka a komor Tundrai szilfától a határozott Tenebra dióig terjed, amely a maga nemében a közép-szintű, lineáris és decens ízlésű vezetői szintet képviseli.

NOVA WOOD operatív munkaasztal

A természet érintése az irodában!

A Nova Wood egy olyan asztalrendszer, ami egy csipet luxust ad az irodádhoz és közelebb visz a természethez. A különböző helyiségek hatékony használata - A Nova Wood asztalrendszer ideális open-space irodák berendezésére, amikben tagolni lehet a teret a különböző céloknak megfelelően, legyen azok egyéni-csoport tevékenységek, meeting helyiségek vagy breakout zónák.

OPTIMA PLUS operatív munkaasztal

Az optimális megoldás a munkahelye számára

Az OPTIMA az optimális irodabútor, ami egy kényelmes, használható és rendezett munkakörülményeket teremt a lehető legkevesebb elemből. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő asztallapot, a jobbkezes vagy balkezes összeállítást, sarokelemmel vagy hullám alakúra mart lappal szerelt változatot!

POLARE operatív munkaasztal

A Polare termékcsaláddal a Bralco az otthon hangulatát és melegségét hozza el az irodába. Ez egy moduláris bútorrendszer, amely lehetővé teszi elnöki, operatív munkakörnyezetek kialakítását.

ROUND operatív munkaasztal

A hatékony munkahelyi kialakításhoz

Bemutatjuk új íróasztal-rendszerünket, a ROUND-ot, amely win-win helyzetet ígér a munkaterület kialakításában a nagy, nyitott terű irodákban is. A ROUND íróasztal-rendszer lehetővé teszi az irodaterület hatékony kihasználását és kényelmes munkahelyek egyszerű kialakítását, amelyek lehetnek nyíltak, vagy a csapat igényeihez igazodva nagyobb magánszférát is biztosíthatnak. Ez a rendszer mindent kínál, amire szüksége van a hatékonyan kialakított munkahelyek létrehozásához, amelyek növelik a munkatársak termelékenységét és segítik őket céljaik sikeres megvalósításában.

T-EASY operatív munkaasztal

Asztal, amelyek nem korlátozza a felhasználó mozgásszabadságát.

A T alakú lábakkal ellátott íróasztalok egyértelmű előnnyel rendelkeznek más típusú íróasztalokkal szemben: az íróasztal alatt és körül nagyobb teret biztosítanak. A T-EASY íróasztalok ideálisak egy olyan dinamikus munkakörnyezet kialakításához, amelyben az irodai munkaterület kialakítása a végzett munka jellegétől függően kombinálja a rövidebb munkavégzésre szolgáló fix magasságú íróasztalokat (H=740 mm) és a rendszeres munkavégzésre szolgáló ergonomikus, elektromosan állítható íróasztalokat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az ülő-állvány elvének alkalmazásával változtassák testtartásukat.

AIR munkaasztal

A bútor, ami úgy lebeg, mintha levegőből volna

Az Air íróasztalok különlegessége a fém lábszerkezete, ami egyszerre kelt könnyed benyomást, de időtállóságról és szilárdságról is árulkodik. Az AIR minimalista designja egy alaposan végiggondolt vizuális koncepció eredménye, amelyben ugyanolyan fontos szerepet kapnak a következő felületek és színek, mint az alkotói szabadság, amit a tervezők élveztek az AIR megalkotásánál.

NOVA operatív munkaasztal

Az univerzális választás

Nova: a modern klasszikus. A nevét a latin eredetű szóról kapta, aminek a jelentés „új”. Ha megváltoztatod az asztallap felületét vagy a színét, máris egy új asztalt kapsz. Az univerzális designnak köszönhető bármilyen stílusú irodába beilleszthetőek ezek az asztalok. A hagyományos U-alakú lábkialakítás mellett elérhetők az A és az O alakú lábszerkezettel szerelt változatok is.

ONE H operatív munkaasztal

Minden irodához ideális!

Az irodai asztalok az évek során modern és ergonomikus munkaállomássá fejlődtek. A T-lábnak köszönhetően nagyobb áll az Ön rendelkezésére és az asztal alatt is több helye van, mint általában. A ONE H manuálisan állítható magasságú asztal, melyet könnyedén az igényeinkhez igazíthatjuk. A manuális állítható magasság 620 és 850 mm között teszi lehetővé, hogy az asztal az Önnek megfelelő pozíciót vegye fel.

OPTIMA C operatív munkaasztal

Az optimális megoldás a munkahelye számára

Az OPTIMA C az optimális irodabútor, ami egy kényelmes, használható és rendezett munkakörülményeket teremt a lehető legkevesebb elemből. Az asztal lábszerkezete egy C-alakú konzol, amibe diszkréten elférnek a kábelek is. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő asztallapot, a jobbkezes vagy balkezes összeállítást, sarokelemmel vagy hullám alakúra mart lappal szerelt változatot!

OXI operatív munkaasztal

Az Oxi optimalizálja az iroda funkcióit, az egyéni igényeket és a céges szervezet feladatait egyaránt. A modern irodába tervezték, ahol maximális rugalmasságot tud nyújtani az egyes részlegeknek. A változás örök és az üzlet megköveteli az alkalmazkodást. Képzelje a lehetőségek százait a termékcsoportban, hogy elérhesse a maximális hatékonyságot. Az OXI által létrehozott tér egyszerre dinamikus és ergonomikus. Kiváló megoldás önálló vagy csoportban végzett feladatokra egyaránt. Praktikusak, elegánsak és tökéletesen illeszkednek a munkahelyi környezetbe. A design, technikai kivitelezés lehetővé teszi, hogy a bútor minden igényt kielégítsen.