Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkaasztalok

Az irodai munka még soha nem volt ilyen gyorsan változó, rugalmasságot és alkalmazkodóképességet igénylő, mint ma. A kollekciónk asztalait is ezeket a szempontokat szem előtt tartva válogattuk össze. Az asztalok a változatos méreteiknek és moduláris szerkezetüknek köszönhetően könnyedén személyre szabhatók, a hozzájuk kapcsolódó tárolóknak és paravánoknak köszönhetően pedig önálló egységként képesek ellátni egy dolgozó teljeskörű munkáját.

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

AIR munka és tárgyalóasztal

A bútor, ami úgy lebeg, mintha levegőből volna

Az Air íróasztalok különlegessége a fém lábszerkezete, ami egyszerre kelt könnyed benyomást, de időtállóságról és szilárdságról is árulkodik. Az AIR minimalista designja egy alaposan végiggondolt vizuális koncepció eredménye, amelyben ugyanolyan fontos szerepet kapnak a következő felületek és színek, mint az alkotói szabadság, amit a tervezők élveztek az AIR megalkotásánál.

5TH ELEMENT munka és tárgyalóasztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

NOVA operatív munkaasztal

Az univerzális választás

Nova: a modern klasszikus. A nevét a latin eredetű szóról kapta, aminek a jelentés „új”. Ha megváltoztatod az asztallap felületét vagy a színét, máris egy új asztalt kapsz. Az univerzális designnak köszönhető bármilyen stílusú irodába beilleszthetőek ezek az asztalok. A hagyományos U-alakú lábkialakítás mellett elérhetők az A és az O alakú lábszerkezettel szerelt változatok is.

ONE H operatív munkaasztal

Minden irodához ideális!

Az irodai asztalok az évek során modern és ergonomikus munkaállomássá fejlődtek. A T-lábnak köszönhetően nagyobb áll az Ön rendelkezésére és az asztal alatt is több helye van, mint általában. A ONE H manuálisan állítható magasságú asztal, melyet könnyedén az igényeinkhez igazíthatjuk. A manuális állítható magasság 620 és 850 mm között teszi lehetővé, hogy az asztal az Önnek megfelelő pozíciót vegye fel.

OPTIMA C operatív munkaasztal

Az optimális megoldás a munkahelye számára

Az OPTIMA C az optimális irodabútor, ami egy kényelmes, használható és rendezett munkakörülményeket teremt a lehető legkevesebb elemből. Az asztal lábszerkezete egy C-alakú konzol, amibe diszkréten elférnek a kábelek is. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő asztallapot, a jobbkezes vagy balkezes összeállítást, sarokelemmel vagy hullám alakúra mart lappal szerelt változatot!

OXI operatív munkaasztal

Az Oxi optimalizálja az iroda funkcióit, az egyéni igényeket és a céges szervezet feladatait egyaránt. A modern irodába tervezték, ahol maximális rugalmasságot tud nyújtani az egyes részlegeknek. A változás örök és az üzlet megköveteli az alkalmazkodást. Képzelje a lehetőségek százait a termékcsoportban, hogy elérhesse a maximális hatékonyságot. Az OXI által létrehozott tér egyszerre dinamikus és ergonomikus. Kiváló megoldás önálló vagy csoportban végzett feladatokra egyaránt. Praktikusak, elegánsak és tökéletesen illeszkednek a munkahelyi környezetbe. A design, technikai kivitelezés lehetővé teszi, hogy a bútor minden igényt kielégítsen.