Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kanapék és fotelek

Az irodák kiemelten fontos helyszínei lettek a pihenést és kikapcsolódást biztosító szobák, ahol a kollégák feltöltődhetnek a munka közbeni szünetben.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

HUGO kanapé

A titok a párnában rejtőzik! A rendkívül rugalmas habszivacs garantálja a komfortot, az ülőpárnák és a kecses karfájának íve pedig a lágy megjelenést. A HUGO kanapénál lehetőség van a kacsatoll töltet választására is, így egy puhább komforttal és kérhetjük!

OLIVER fotel

A feltűnő fémkerete miatt az Oliver stílusos kiegészítője bármely helyiségnek. De ez a fotel nem csak a dizájnról szól. Üljön le, és hamar észreveszi, hogy az Oliver többről szól, mint a jó megjelenésről.

OPERA kanapé

Modern, mégis időtálló dizájnú társalgó sorozat, amely funkciójával és stílusával rengeteg lehetőséget kínál. Az OPERA sokoldalúan használható társalgó kanapéként hagyományos ülőcsoportokban, nagyobb összeállításként, vagy olyan fotelként, amely magányt, teret biztosít az elmélkedéshez vagy a beszélgetéshez - attól függően, hogy magas vagy alacsony háttámlájút választ, vagy a két modell kombinációjával csoportokban rendezi el. Az OPERA formatervezése nagyfokú sokoldalúságot biztosít az anyagok és színek tekintetében. A kortárs életstílus és a kommunikáció, az interakció és a magánélet iránti igényeket szem előtt tartva készült.

SAND kanapé

ÉLVONALBELI TERVEZÉS. A SAND kollekció a természet által inspirált élvonalbeli design. A fő inspirációt az adja, ahogyan a víz átalakítja és formálja a köveket az idők során, és ahogyan a homok folyamatosan új formákat hoz létre. A SAND kollekció egyedi és funkcionális bútorok, amelyek kényelmes és békés környezetet teremtenek Önnek és a környezetében élőknek.

SET kanapé

A SET a tökéletes elegancia modellje, amely beillik minden várakozó területhez. Átölelő formái teszik tökéletessé a puha és meleg borításával. Krómozott lábai szinte láthatatlanok, hogy még jobban kiemeljék a kárpitozott felületeket.

SISTERS lounge kanapé

SISTERS- NÉGY ELEM GYÖNYÖRŰ KAPCSOLATBAN. A SISTERS szoborszerű és sokoldalú puffok és ülőgarnitúrák egyedülálló kollekciója. Tervezésüknek nincs meghatározott "iránya", és szabadon elhelyezhetők a környezetben, ami korlátlan kreatív tervezést biztosít a belsőépítésznek. A design lágy, könnyű és organikus, és 4 méretben kapható, amelyek kombinálhatók vagy önmagukban is használhatók. A legnagyobb méret kényelmes háttámlával rendelkezik, így tökéletesen alkalmas nagy váróterekbe és nyilvános helyiségekbe való beépítésre.

BAIXA fotel

A BAIXA egy kényelmes, egyedi kialakítású társalgószék, amely a múltat és a jövőt egyaránt megragadja. Az ágyéktámasz a háttámla felső részéhez hasonlóan lágy és kerek vonalakkal, áramló, harmonikus mozdulattal fordul át a karfába. Így egy olyan sziluett alakul ki, amely egy naplementére emlékeztet a puha homokdűnékben, innen ered a szék neve.

DEMOISELLE fotel

A Quaglio Simonelli tervezők egy nagyon elegáns, lágy geometriájú fotelt és kanapét alkottak, amelynek szerkezetét dupla "ton sur ton" kárpitozással borított, nagyon elegáns bőrszíjjal összekötött szerkezet borítja. A mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően garantált a kényelem.

DEMOISELLE kanapé

A Quaglio Simonelli tervezők egy nagyon elegáns, lágy geometriájú, kétüléses kanapét alkottak, amelynek szerkezetét dupla "ton sur ton" kárpitozással borított, nagyon elegáns bőrszíjjal összekötött szerkezet borítja. A mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően garantált a kényelem.

DOMUS kanapé

Egyedi kollekció várótermek számára. A festett acélváz körülöleli a szépen kidolgozott kárpitozott részeket. A váróterek klasszikus modelljeinek evolúciója, modern részekkel újraértelmezve.
A Domus eleganciáját megerősíti, hogy bőrrel és szövettek egyaránt csodálatos. Geometrikus formák, amelyek kiemelik az összes kivitelezést, a legtömörebbtől a leglágyabb formáig.

EDEN fotel

Frissítően új, a sportkocsik által inspirált varrással, klasszikus erényekkel kombinálva, stílusos fakeret formájában. A tágas szék fő jellemzői a puha és nagyon kényelmes ülés és háttámla, amelyek lehetővé teszik a különböző ülőpozíciókat. A design hidat épít számos elem között, mint például a lágy és a férfias, az innováció és a hagyomány, valamint a privát és a nyilvános terek között.

HIP fotel

A HIP egy új Lounge fotel, amely alkalmas irodai és egyéb területekhez, amely magas és körbefutó formája és kényelmes, fekete vagy fehérre festett acél támlával ellátott karfája révén a HIP fotel ideális a váróterek privát sarkainak kialakításához.

PURE LOOP fotel

Kis fotel, teljesen kárpitozott poliuretán habszivacs ülőfelülettel, 4-es forgó talppal.

TOKYO kanapé

Lágy és modern vonalvezetés – ez jellemző a TOKYO kanapéra, mely rengeteg elemmel és modullal variálható. A kiváló minőségű szövetek tapintása és a kecses lábak formája adja meg nappalink utolsó simítását, ha ezt a kanapét választjuk otthonunkba.

VEGAS fotel

Kísértés a pihenésre

A VEGAS társalgószék tökéletes módja annak, hogy még több kényelmet biztosítson irodai helyiségeinek, miközben stílusos hangsúlyt adnak hozzá. Az ívelt forma, az alacsonyabb és szélesebb ülőfelület oly hívogató, hogy bárki leüljön rá aki arra jár.

BOMBOM fotel

A BomBomban mindent megtalál, amit egy foteltől elvárhat: puhaságot, könnyedséget, bolyhosságot, olyan érzéseket, amelyeket a neve teljes mértékben tükröz. Lekerekített formája arra hívja Önt, hogy kényelmesen elhelyezkedjen a  párnázott ülőfelületen.

TWIST&SIT lounge ülőbútor

Jellegzetes karakter és a stílus kifejezésének szabadsága

Vizuálisan markáns skandináv dizájnjával ez a puha ülőgarnitúra-család tökéletes a modern, elegáns hangulatot áraszt irodákba, és ugyanilyen jól mutat a hagyományos irodahelyiségekben is. Mint maga a tangótánc, kifejező karakterrel rendelkezik, improvizatív szabadságot biztosít, és különböző stílusváltozatokban kapható.

ARCIPELAGO WOOD lounge kanapé

A modern irodáknak már változatos funkcióknak kell megfelelniük, hogy inspirálják az alkalmazottakat. Fontos, hogy felállítsunk hagyományos tárgyalókat és privát szigeteket, amik a nagyobb fókuszt igénylő feladatok megoldására szolgálnak. Az ARCHIPELAGO WOOD lounge kanapé megteremti a „szoba a szobában” érzést egy open-space irodában. Egyszerre lehet meeting helyszíne vagy csendes elvonulást igénylő projektmegoldásé.