Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kanapék és fotelek

Az irodák kiemelten fontos helyszínei lettek a pihenést és kikapcsolódást biztosító szobák, ahol a kollégák feltöltődhetnek a munka közbeni szünetben.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

ARCA fotel

A Studio Orlandini inspirációjából kiindulva az Arca új koncepciót határoz meg a társalgók és váróterek foteljei és székei számára. A szék 3 féle dőlésszögben kapható, amelyek számos alaptípushoz kombinálhatók. A család lounge, kis és mini változatokból áll, hogy megfeleljen a különböző típusú környezetek ülőalkalmatosságai iránti minden igénynek, a gyors váróteremtől a pihenőhelyiségig, az informális tárgyalóterülettől a tárgyalóasztalig, miközben a környezetek közötti stiláris összhangot fenntartja.

HIVE fotel

10 évvel azután, hogy a Hive vezetői székként és várótermi székként debütált a piacon, a Hive-ot újragondolták és újratervezték, hogy alkalmazkodjon a társalgó, várakozó és vendéglátó szegmens új igényeihez. Az újragondolt és a fejlődő vendéglátóipar korszerű igényeihez igazított Hive ülések új sorozata, amely lounge, hintaszékeket és foteleket foglal magában, megfelel a kényelem és kényeztetés minden modern szabványának.

ANNA fotel

Az Anna fotel kerek formái leülésre invitálnak, miközben a hátsó oldala egyedi megjelenést kölcsönöz. Az Annát szállodákban és éttermekben való használatra tervezték, de irodákban és otthonokban sem mutat rosszul. Az Anna nagymértékben testre szabható, és kiváló minőségű bőrökkel és szövetekkel kárpitozható.

CLUB lounge fotel és kanapé

Fotelek és kanapék egyszerű és elegáns ízléssel, amelyeket otthoni vagy céges használatra és közösségi környezetbe is terveztek. Testreszabható különböző típusú és színű kárpitokkal is. A váz kétféle változatban kapható: szögletes ezüstszürke fém vagy fa lábak natúr vagy wengè kivitelben.  A fotel és a kanapé is testre szabható igény szerint speciális gyártással, mint a különböző anyagok vagy színek használata.

HILL fotel

Retro formájú, minimál kialakítású fotel. A lágy vonalak és a nagy sűrűségű habszivacs használata rendkívül kényelmessé és sokoldalúvá teszi. Elegancia, báj és kényelem a legautentikusabb formában.

MANTA fotel

A Manta lounge fotel lényege a lágy és esszenciális formákban rejlik. A fotelre jellemzőek a lekerekített formák, amelyek az irodai, a lakókörnyezetben is kényelmes és zárt teret adnak. A váz 12 mm átmérőjű fémből készül, amely fekete matt vagy krómozott kivitelben kapható. 

VOGUE lounge fotel és kanapé

A Quinti termékei könnyen testre szabhatók. Ez különösen igaz a Vogue-ra, amely páratlan minőséget és kivitelezést kínál. A Vogue egy olyan moduláris kanapérendszer, amely kifejező sokoldalúságának köszönhetően alkalmas arra, hogy dimenzionálisan és stilisztikailag változatos lineáris kombinációkat valósítson meg. A vonalvezetés egyszerűsége és a termékcsalád minden elemét jellemző szerkezetek sokoldalúsága biztosítja az összes modul kényelmes és gyors és egyszerű konfigurációját is. A Vogue ideális a nappaliba, a váróterembe, az előszobába vagy az irodába.

DEEP lounge fotel

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

LEVEL lounge fotel

A LEVEL egy innovatív szék várakozáshoz és pihenéshez. Széles és kényelmes háttámlájú, magas színvonalú privát teret és akusztikai jellemzőket biztosító szék. Rendelhető fehér vagy fekete fém festett vázzal, 4 lábas kivitelben arany vagy fekete színben, vagy forgólábbal automatikus visszafordító mechanizmussal króm vagy fekete színben.

HUGO kanapé

A titok a párnában rejtőzik! A rendkívül rugalmas habszivacs garantálja a komfortot, az ülőpárnák és a kecses karfájának íve pedig a lágy megjelenést. A HUGO kanapénál lehetőség van a kacsatoll töltet választására is, így egy puhább komforttal és kérhetjük!

OLIVER fotel

A feltűnő fémkerete miatt az Oliver stílusos kiegészítője bármely helyiségnek. De ez a fotel nem csak a dizájnról szól. Üljön le, és hamar észreveszi, hogy az Oliver többről szól, mint a jó megjelenésről.

OPERA kanapé

Modern, mégis időtálló dizájnú társalgó sorozat, amely funkciójával és stílusával rengeteg lehetőséget kínál. Az OPERA sokoldalúan használható társalgó kanapéként hagyományos ülőcsoportokban, nagyobb összeállításként, vagy olyan fotelként, amely magányt, teret biztosít az elmélkedéshez vagy a beszélgetéshez - attól függően, hogy magas vagy alacsony háttámlájút választ, vagy a két modell kombinációjával csoportokban rendezi el. Az OPERA formatervezése nagyfokú sokoldalúságot biztosít az anyagok és színek tekintetében. A kortárs életstílus és a kommunikáció, az interakció és a magánélet iránti igényeket szem előtt tartva készült.

SAND kanapé

ÉLVONALBELI TERVEZÉS. A SAND kollekció a természet által inspirált élvonalbeli design. A fő inspirációt az adja, ahogyan a víz átalakítja és formálja a köveket az idők során, és ahogyan a homok folyamatosan új formákat hoz létre. A SAND kollekció egyedi és funkcionális bútorok, amelyek kényelmes és békés környezetet teremtenek Önnek és a környezetében élőknek.

SET kanapé

A SET a tökéletes elegancia modellje, amely beillik minden várakozó területhez. Átölelő formái teszik tökéletessé a puha és meleg borításával. Krómozott lábai szinte láthatatlanok, hogy még jobban kiemeljék a kárpitozott felületeket.

SISTERS lounge kanapé

SISTERS- NÉGY ELEM GYÖNYÖRŰ KAPCSOLATBAN. A SISTERS szoborszerű és sokoldalú puffok és ülőgarnitúrák egyedülálló kollekciója. Tervezésüknek nincs meghatározott "iránya", és szabadon elhelyezhetők a környezetben, ami korlátlan kreatív tervezést biztosít a belsőépítésznek. A design lágy, könnyű és organikus, és 4 méretben kapható, amelyek kombinálhatók vagy önmagukban is használhatók. A legnagyobb méret kényelmes háttámlával rendelkezik, így tökéletesen alkalmas nagy váróterekbe és nyilvános helyiségekbe való beépítésre.

BAIXA fotel

A BAIXA egy kényelmes, egyedi kialakítású társalgószék, amely a múltat és a jövőt egyaránt megragadja. Az ágyéktámasz a háttámla felső részéhez hasonlóan lágy és kerek vonalakkal, áramló, harmonikus mozdulattal fordul át a karfába. Így egy olyan sziluett alakul ki, amely egy naplementére emlékeztet a puha homokdűnékben, innen ered a szék neve.

DEMOISELLE fotel

A Quaglio Simonelli tervezők egy nagyon elegáns, lágy geometriájú fotelt és kanapét alkottak, amelynek szerkezetét dupla "ton sur ton" kárpitozással borított, nagyon elegáns bőrszíjjal összekötött szerkezet borítja. A mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően garantált a kényelem.

DEMOISELLE kanapé

A Quaglio Simonelli tervezők egy nagyon elegáns, lágy geometriájú, kétüléses kanapét alkottak, amelynek szerkezetét dupla "ton sur ton" kárpitozással borított, nagyon elegáns bőrszíjjal összekötött szerkezet borítja. A mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően garantált a kényelem.

DOMUS kanapé

Egyedi kollekció várótermek számára. A festett acélváz körülöleli a szépen kidolgozott kárpitozott részeket. A váróterek klasszikus modelljeinek evolúciója, modern részekkel újraértelmezve.
A Domus eleganciáját megerősíti, hogy bőrrel és szövettek egyaránt csodálatos. Geometrikus formák, amelyek kiemelik az összes kivitelezést, a legtömörebbtől a leglágyabb formáig.

EDEN fotel

Frissítően új, a sportkocsik által inspirált varrással, klasszikus erényekkel kombinálva, stílusos fakeret formájában. A tágas szék fő jellemzői a puha és nagyon kényelmes ülés és háttámla, amelyek lehetővé teszik a különböző ülőpozíciókat. A design hidat épít számos elem között, mint például a lágy és a férfias, az innováció és a hagyomány, valamint a privát és a nyilvános terek között.

HIP fotel

A HIP egy új Lounge fotel, amely alkalmas irodai és egyéb területekhez, amely magas és körbefutó formája és kényelmes, fekete vagy fehérre festett acél támlával ellátott karfája révén a HIP fotel ideális a váróterek privát sarkainak kialakításához.

PURE LOOP fotel

Kis fotel, teljesen kárpitozott poliuretán habszivacs ülőfelülettel, 4-es forgó talppal.

TOKYO kanapé

Lágy és modern vonalvezetés – ez jellemző a TOKYO kanapéra, mely rengeteg elemmel és modullal variálható. A kiváló minőségű szövetek tapintása és a kecses lábak formája adja meg nappalink utolsó simítását, ha ezt a kanapét választjuk otthonunkba.

VEGAS fotel

Kísértés a pihenésre

A VEGAS társalgószék tökéletes módja annak, hogy még több kényelmet biztosítson irodai helyiségeinek, miközben stílusos hangsúlyt adnak hozzá. Az ívelt forma, az alacsonyabb és szélesebb ülőfelület oly hívogató, hogy bárki leüljön rá aki arra jár.