Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kanapék és fotelek

Az irodák kiemelten fontos helyszínei lettek a pihenést és kikapcsolódást biztosító szobák, ahol a kollégák feltöltődhetnek a munka közbeni szünetben.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

TRUKA fotel

A kényelmes Truka fotel tökéletes választás minden lounge térbe. Többféle lábazattal, magas és alacsony háttámlás kivitelben is elérhető.

FESTIVAL fotel és kanapé

Klasszikus megjelenés, de mégis elképesztően naprakész. Az ülések, a karfák és a háttámlák az arányokat és a formákat úgy alakítják ki, hogy egy modern és innovatív kollekciót hozzanak létre.

A láb, az ülés és a karfa találkozása határozza meg a stílus és a dizájn harmóniáját.

JETSET fotel és kanapé

Könnyedség és kifejező erő – ez a JETSET fotel- és kanapékollekció váróterekbe, irodákba, kötetlen találkozókra.

A magas és karcsú lábak kiemelik a karfa átlós szabását, ez a meghatározó és új formavilága harmonikus összhatást kelt.

KAIVA fotel és kanapé

Megkülönböztető forma és modularitás újratervezve - a KAIVA egy puha ülőbútor rendszer, amely a végfelhasználóra bízza a formával kapcsolatos döntést. A kész formáját az egymásra rakott kövek ihlették. A különböző elrendezések alapja mindössze néhány szabadon mozgatható, egyszerű elem, amelyek szabadon kombinálhatók. Az integrált ülések és háttámlák akusztikus kényelmet biztosítanak, így nincs szükség további válaszfalak kialakítására. Ezért a Kaiva kedvez a koncentrációt igénylő munkának. A KAIVA alkalmazható irodákban, szállodákban, várótermekben és közösségi helyeken.

MESH fotel és kanapé

Modern, dinamikus vonalvezetés és jellegzetes design - ez a MESH. A bútor megjelenésével kapcsolatban a végső döntést a végfelhasználóra bízza a gyártó. A háttámla típusának, a színsémák és a szövet típusának kiválasztási lehetősége lehetővé teszi a kollekció különböző belső terekhez és az adott helyen uralkodó tevékenységekhez való igazítását. A modern fotel és kanapé a háttámla formájától függően különféle célokat szolgálhat: az alacsonyabb háttámla kooperatív hangulatot teremt, a magasabb és szélesebb változat akusztikus fülkét teremt. A kollekciót stílusos asztalokkal lehet kiegészíteni.

GRACE fotel és kanapé

Klasszikusan elegáns enteriőrökbe tervezve - a GRACE puha ülőbútor kollekció, amely minden belső teret feldob. A kollekció a következőkből áll: két- és háromszemélyes kanapék, fotel, valamint négyzet és téglalap alakú asztalok. A stilisztikai utalás lehetővé teszi, hogy a kollekciót a modern és a klasszikus elrendezések összetartó elemeként alkalmazzuk. A minimalista váz és az ülőfelület a termékcsalád közös jellemzője. A vizuális kontrasztok vonzzák a figyelmet, miközben az egész kiemelkedik a formatervezéssel. A GRACE egyedi részletei minden belső teret feldíszítenek: a tágas előcsarnoktól a nappalikig.

JERA LOUNGE fotel és kanapé

A JERA LOUNGE egy kényelmes, kiemelkedő arányokkal rendelkező ülőbútor, amelyet nagy eleganciájú, reprezentatív terekbe terveztek. Letisztult és kompakt vonalvezetésének köszönhetően stílustól függetlenül bármilyen környezetbe illeszkedik. A Jera megőrzi és kommunikálja megkülönböztetett identitását. A fém lábak megerősítik a modell lenyűgöző eleganciáját.

ALLORA fotel és kanapé

Nyitott és társaságkedvelő - ez az ALLORA bútorcsalád egyedi személyisége. Az organikus design és a kellemes tapintású szövet a könnyed kényelem érzését közvetíti. Az elemek szabadon elrendezhetők, és mind az alkalmazottakat, mind a vendégeket leülésre és pihenésre invitálják - tökéletes a bejárati területekhez, valamint alkalmi rögtönzött találkozókhoz vagy magánbeszélgetésekhez.

Alma fotel

Vegyünk egy vastag ülőlapot, adjunk hozzá egy puha, díszgombokkal ellátott hátpárnát, és egy lekerekített háttámlát, amely mintha átölelne. Ha jól csinálod, akkor az Alma lesz a végeredmény - a kényelem esszenciája. A mi verziónk egy bónuszt is tartalmaz: a fotel minden egyes részét más-más szövetből is rendelheted. Az ALMA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Mini fotel

Filigráns – Divatos – Elegáns - Kényelmes. Bár nem feltétlenül ebben a sorrendben. A MINI fotel az lesz, amit te alkotsz belőle. De egy dolgot biztosan megígérhetünk: nem marad észrevétlen. Függőleges csíkjaival és pufók formájával ez a szék bizonyítja, hogy a kis mérete nem akadályozhatja meg abban, hogy nagy benyomást keltsen. A MINI több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 1 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Mokka fotel

A Mokka egy puff sokoldalúságát kínálja, de az ülés kényelmének érdekében profilozott háttámlával van felszerelve. Praktikus méretének köszönhetően könnyen mozgatható, ahol úgy érzed, hogy szükség van egy extra ülőhelyre, vagy csak egy stílusos kiegészítő bútordarabra. A MOKKA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető , 3 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal, puffal, és kiegészítővel.

Penny fotel

Olyan fotelben gondolkodsz, amely megfelelő támaszt és kényelmet nyújt egyben? Egy plusz párnával, amivel együtt kényelembe helyezheted magad és esetleg egy opcionális lábtartóval, amire felteheted a lábad? Nos, itt van amire vágytál – a Penny fotel. A PENNY több mint 100 féle szövetkárpittal rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard vagy LUX komforttal, fix huzattal, lábtartóval, és kiegészítővel.

Uma fotel

Egy fotel, mely a 70-es évek designjával kacérkodik. Erős képzelőerővel, játékossággal, stílussal és tökéletes arányokkal. Egy kortárs klasszikus, egyedi karakterrel ami ennek ellenére bárhová beilleszthető. Válassz a klasszikus kerek lábak vagy a diszkrét és elegáns forgótalpas változatból. Használd a fantáziádat, fedezd fel a szövetek variációit, és figyeld, ahogy Uma a szemed előtt átalakul! Az UMA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

DOUBLE fotel és kanapé

A DOUBLE rendszer új perspektívába helyezi a modularitás egész koncepcióját. A dupla fotelek, amelyeket jellegzetes, lineáris kialakítás jellemez, két változatban készülnek: az egyik nyitott, kifelé szélesedő, a másik zártabb. Létezik egy kanapé is, amely a zárt székkel is összeilleszthető. Ha ezeket a darabokat kombinálják, akkor a lábaktól egészen a karfákig tartó átlósok dinamikus játékát hozhatják létre. Elegáns formájú fotelek, amelyek tökéletesen úgy vannak kialakítva, hogy szorosan egymásba illeszkedjenek.
 

TOFFEE fotel és kanapé

A TOFFEE kollekciót a funkcionális megoldások eredetisége jellemzi. A fotel a nagyvonalúan párnázott karfáknak köszönhetően körülölelő érzést kelt, míg az egypárnás kanapé lehetővé teszi, hogy az emberek kényelmesen együtt üljenek. Mindkettőnél a váz elöl fokozatosan lejt, ami szabadságot teremt az ülésmód tekintetében. Fekete lakkozott falábak. Háromszemélyes kanapé is kapható.

MARGARITA fotel

A DorigoDesign által készített MARGARITA egy lekerekített formákkal rendelkező karcsú szék, amely tökéletes társ a pihenés és az interakció pillanataiban. Kapható ülőpárnával, teljesen kárpitozottan vagy kárpitozás nélkül, amely változatban beltéren és kültéren egyaránt használható. A Margarita széles formája és tágas ülőfelülete friss és kortárs dizájnnal párosul. Modern vonalvezetésű karosszék, mely ideális váró- és tárgyalóterekbe. Kültéri használatra is alkalmas, színes polietilén különböző árnyalataiban (fehér, taupe, antracitszürke, piros, zöld és sárga), vagy ülőpárnával, illetve teljesen kárpitozott kivitelben kapható.
 

PASS fotel

Kényelmes, lekerekített formája és lapított felső része lehetővé teszi, hogy teljesen a tárgyalóasztal alá csússzon. A Pass elegánsan sokoldalú, minden környezetbe egyaránt jól illeszkedik, a külső héj pedig divatos színkombinációkban kapható. Egy fotel, mely ideális konferencia-, tárgyalóhelyiségekbe és várókba is.

ARCA fotel

A Studio Orlandini inspirációjából kiindulva az Arca új koncepciót határoz meg a társalgók és váróterek foteljei és székei számára. A szék 3 féle dőlésszögben kapható, amelyek számos alaptípushoz kombinálhatók. A család lounge, kis és mini változatokból áll, hogy megfeleljen a különböző típusú környezetek ülőalkalmatosságai iránti minden igénynek, a gyors váróteremtől a pihenőhelyiségig, az informális tárgyalóterülettől a tárgyalóasztalig, miközben a környezetek közötti stiláris összhangot fenntartja.

HIVE fotel

10 évvel azután, hogy a Hive vezetői székként és várótermi székként debütált a piacon, a Hive-ot újragondolták és újratervezték, hogy alkalmazkodjon a társalgó, várakozó és vendéglátó szegmens új igényeihez. Az újragondolt és a fejlődő vendéglátóipar korszerű igényeihez igazított Hive ülések új sorozata, amely lounge, hintaszékeket és foteleket foglal magában, megfelel a kényelem és kényeztetés minden modern szabványának.

ANNA fotel

Az Anna fotel kerek formái leülésre invitálnak, miközben a hátsó oldala egyedi megjelenést kölcsönöz. Az Annát szállodákban és éttermekben való használatra tervezték, de irodákban és otthonokban sem mutat rosszul. Az Anna nagymértékben testre szabható, és kiváló minőségű bőrökkel és szövetekkel kárpitozható.

CLUB lounge fotel és kanapé

Fotelek és kanapék egyszerű és elegáns ízléssel, amelyeket otthoni vagy céges használatra és közösségi környezetbe is terveztek. Testreszabható különböző típusú és színű kárpitokkal is. A váz kétféle változatban kapható: szögletes ezüstszürke fém vagy fa lábak natúr vagy wengè kivitelben.  A fotel és a kanapé is testre szabható igény szerint speciális gyártással, mint a különböző anyagok vagy színek használata.

HILL fotel

Retro formájú, minimál kialakítású fotel. A lágy vonalak és a nagy sűrűségű habszivacs használata rendkívül kényelmessé és sokoldalúvá teszi. Elegancia, báj és kényelem a legautentikusabb formában.

MANTA fotel

A Manta lounge fotel lényege a lágy és esszenciális formákban rejlik. A fotelre jellemzőek a lekerekített formák, amelyek az irodai, a lakókörnyezetben is kényelmes és zárt teret adnak. A váz 12 mm átmérőjű fémből készül, amely fekete matt vagy krómozott kivitelben kapható. 

VOGUE lounge fotel és kanapé

A Quinti termékei könnyen testre szabhatók. Ez különösen igaz a Vogue-ra, amely páratlan minőséget és kivitelezést kínál. A Vogue egy olyan moduláris kanapérendszer, amely kifejező sokoldalúságának köszönhetően alkalmas arra, hogy dimenzionálisan és stilisztikailag változatos lineáris kombinációkat valósítson meg. A vonalvezetés egyszerűsége és a termékcsalád minden elemét jellemző szerkezetek sokoldalúsága biztosítja az összes modul kényelmes és gyors és egyszerű konfigurációját is. A Vogue ideális a nappaliba, a váróterembe, az előszobába vagy az irodába.