Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Puffok

A breakout zónák kedvelt kiegészítői a puffok, amik könnyen mozgatható és ideális ülőhelyek egy laza, kötetlen beszélgetéshez.

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

MANTRA puff

Legyen szó a közösségi vagy vendéglátó terekről, a MANTRA puffok rengeteg lehetőséget biztosítanak a terek berendezésére vagy átalakítására a hétköznapitól a rendkívüliig.

SHAPE puff

Ergonomikus és rendkívül kényelmes - a Shape kollekció többszínű, háttámlával ellátott puffokból áll, amelyeknek köszönhetően a chill-out zónák teljesen új minőséget nyernek. Ez a bútordarab barátságos és energikus informális tereket teremt. A több darabos összeállításban vagy külön-külön megjelenő puffok háttámlával tökéletes kiegészítői a várótermeknek, szociális helyiségeknek és irodáknak. A Shape gerincbarát és ergonomikus kialakítása segít minimalizálni a kényelmetlenséget. Nagyobb terekbe való bevezetésükkel lehetővé válik a különböző funkcionalitású, különálló területek kijelölése. A puff funkcionalitást biztosít, míg bőséges színválasztéka frissességet és kifejező karaktert visz a belső térbe.

GIRO puff

Könnyű, mobilis puff, ami a formájának és nagy színválasztékának köszönhetően, élénkíti az irodai tereket. Különböző magasságok és méretek választhatóak az egyedi kombináció elkészítéséhez. Széles szín- és szövetválasztékkal rendelkezik. Könnyű ezáltal egyszerűen szállítható és mozgatható. Kétféle talppal rendelhető: műanyag vagy görgős.

HANA puff

Praktikus és többfunkciós - a Hana kollekció puffjai ötvözik a kényelmes ülőalkalmatosság és a dekoratív elem funkcionalitását. Vizuálisan összhangban vannak az általunk kínált telefonfülkével, így kommunikációs útvonalakon és irodákban kísérő bútordarabként is használhatók. Az informális közterületek és munkaterületek berendezéseként is működnek, függetlenül attól, hogy egy vagy több fülkére esik a választás. A kollekció a következőkből áll: puffok két méretben, amelyek kiválóan alkalmasak ülőhelyként vagy asztalként, valamint egy nagy puff cserépedénnyel. A teljes Hana kollekció széles színválasztékban kapható.

JAZZ CHILL OUT puff

Az improvizáció szabadsága

Ez egy könnyen testreszabható puffrendszer az irodája bármely társalgójába vagy váróhelyiségébe, amely a kialakítás és a forma egyszerűsége miatt rendkívül kényelmesen használható. A dán tervezők, Niels Hvass és Christina Strand kizárólag a Narbutas számára készítették. A szövet-, mű- és valódi bőrfelületek széles választéka korlátlan lehetőségeket nyit a kívánt belső tér hangulatának megteremtéséhez.