Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tárgyalóasztalok

A cége érdekeinek képviselete ugyanolyan fontos a tárgyalóasztalnál, mint a munka egyéb területein. Fontos, hogy meggyőző képet sugározzunk magunkról a tárgyalóasztalnál és hogy az igényes design mellett a komfort és funkcionalitás is elsőrangú legyen. Csak így tudunk végül sikeres üzleteket kötni a partnereinkkel.

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

DELTA EVO vezetői és tárgyalóasztal

Sokoldalú és lényegretörő, ez a Delta. A Las Mobili új összeállítása, ami minden olyan eszközzel rendelkezik, ami elengedhetetlen a sikeres irodai munkához. Önálló asztalok és kiegészítő lapok, tárgyalóasztalok, dohányzóasztalok, tárolók, egy egész sereg megoldás, ami maximálisan kihasználja az iroda nyújtotta tereket.

ENOSI EVO vezetői és tárgyalóasztal

Az Enosi kollekciót a modern menedzsment ihlette: elegancia, dinamizmus, hatékonyság. A modularitás, a kiváló anyaghasználat és design szintén kiváló megoldássá emeli az Enosit az irodában, hiszen a változás és a változáshoz történő alkalmazkodás igénye állandó. Minden elem nyitott modulként került megtervezésre, hogy további variációkat és rugalmas felhasználási lehetőségeket kínáljon. A technológia mellett a vonzó megjelenés is elsődleges cél volt az Enosi tervezésénél. Az Enosi a kortárs irodatechnikában valósítja meg a jövő elképzeléseit.

FORUM tárgyalóasztal

Megfizethető, hatékony és időtálló tárgyalóasztalok

A FORUM tárgyalóasztal klasszikus erényeket vonultat fel remek stílusérzékkel. A lekerekített asztallapok és lábak elősegítik, hogy kihasználható legyen a teljes tér és a kommunikáció is zavartalanul folyhasson a kollégákkal. Tovább választhat a kiegészítő lapokból, amik tovább bővítik a lehetőségeket az egyéni igények kielégítése terén.

JAZZ tárgyalóasztal

Engedd, hogy elragadjon a JAZZ kollekció...

A JAZZ tárgyalóasztalok ideálisak a rugalmasan változó környezet kiszolgálására, ugyanis ugyanúgy fix és állítható magasságú asztallappal is elérhetőek.

OPERA vezetői és tárgyalóasztal

Az opera szót úgy ismerjük, mint olyan zenei darabot, amiben a prózai szöveget énekes formában adják elő. Az olasz nyelvben létezik másik jelentése is: határozott céllal végzett tevékenység, olyan cselekvés, amely hatékony és konkrét következményekkel jár. Ez az Opera...

Ahogy az opera is egy intellektuális munka eredménye, úgy a mi is előbb gondolkodtunk és utána cselekedtünk. Ilyen formán szembe is mentünk a piaci mainstream kívánalmaival és igyekeztünk a problémát a lényegénél megragadni, az irodai funkciókra és feladatokra közvetlenül megoldást találni. A Newform Ufficio keverte a különböző textúrájú asztallapokat az alumínium vázakkal. A megfelelő arányban kevert felületek, a kiváló anyagminőség és a időtálló szerkezet mind az irodai hatékonyságot segíti elő: hogy újra élmény legyen a munka az irodában!

PLANA tárgyalóasztal

Plana exkluzív tárgyalóasztalok

A modern és letisztult designt felvonultató Plana vezetői tárgyalóasztalok a magasabb nívót képviselő irodákba jelentenek kiváló választást. A 8 és 12 fős téglalap alakú asztalok mellett a kisebb, 3 fős köralakú asztalok is elérhetők a kollekcióban. A tervezők különleges figyelmet fordítottak a részletekre. Egyenes vonalak, szögletes formák és kidolgozott természetes furnér anyagok jellemzik őket, amik egyszerre nyújtanak az asztaloknak stílusos és egy egyedi megjelenést.

AIR munka és tárgyalóasztal

A bútor, ami úgy lebeg, mintha levegőből volna

Az Air íróasztalok különlegessége a fém lábszerkezete, ami egyszerre kelt könnyed benyomást, de időtállóságról és szilárdságról is árulkodik. Az AIR minimalista designja egy alaposan végiggondolt vizuális koncepció eredménye, amelyben ugyanolyan fontos szerepet kapnak a következő felületek és színek, mint az alkotói szabadság, amit a tervezők élveztek az AIR megalkotásánál.

5TH ELEMENT munka és tárgyalóasztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

FOLDING tárgyaló-és konferencia asztal

A FOLDING asztal tervezésében alapvető szempont volt a sokoldalú használat és az irodai terek állandóan változó funkciói. A FOLDNG asztal különlegessége, hogy az összecsukható mechanikával szerelt lábait pillanatok alatt lehet szállítható formába hajtogatni és helytakarékos módon tárolni. Igény szerint hosszabb egybefüggő konferencia asztallá is összeállíthatók. Kiválóan alkalmas tréningek megtartására vagy nagyobb létszámú meetingek lebonyolításához.

FLIP-TOP tárgyaló-és konferencia asztal

A modern irodaterek rugalmas megoldásokat követelnek. A FLIP TOP asztallap könnyedén függőleges helyzetbe állítható és a görgő segítségével könnyen mozgatható. Ez nem csak helyet spórol Önnek, de segít előkészíteni a termet a meetingek, konferenciák, tréningek vagy egyéb csoportos munkák fogadására.