Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tárgyalóasztalok

A cége érdekeinek képviselete ugyanolyan fontos a tárgyalóasztalnál, mint a munka egyéb területein. Fontos, hogy meggyőző képet sugározzunk magunkról a tárgyalóasztalnál és hogy az igényes design mellett a komfort és funkcionalitás is elsőrangú legyen. Csak így tudunk végül sikeres üzleteket kötni a partnereinkkel.

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

ROUND MULTIPURPOSE tárgyalóasztal

A ROUND Multipurpose asztalok tökéletesen megfelelnek a modern irodák különböző és folyamatosan változó igényeinek. Könnyedén testreszabhatóak a különféle terekhez és berendezési tárgyakhoz, illetve más ROUND bútorokhoz is egyszerűen párosíthatók, így harmonikusan illeszkedő munka-, szabadidő- és többcélú terek hozhatók létre.

Az asztalok fő jellegzetessége a kerek, fém csőlábak. Ez az elem harmonikusan ötvözi a fém ipari megjelenését az ívelt formák kombinációjával, egy kis kecsességet adva a bútornak, és biztosítja annak tartósságát és hosszú élettartamát. Az asztallapok lekerekített sarkai és élei is visszaadják a finoman lekerekített vonalakat. Az ívelt formák lágyítják a bútorok karakterét, kellemes beszélgetésekre és hatékony együttműködésre ösztönöznek, harmonikus és hangulatos megjelenést kölcsönöznek a modern irodáknak.

PARTHOS asztalok

A PARTHOS asztalok fő ismertetője a szoborszerű hengeres oszloplábak, melyek időtlen szilárdságot és stabilitást sugároznak. Az oszloplábakat borító függőleges PET filc burkolat is erősíti a klasszikus építészeti elemekre való utalást. A gördülékeny és hatékony munkavégzés érdekében a tárgyaló- és magasasztalok esztétikus és könnyen hozzáférhető integrált elektromos csatlakozókkal rendelkeznek. Az asztalkollekció tárgyalóasztalokból, magas asztalokból és dohányzóasztalokból áll, így a legkülönfélébb terekbe illeszthetők különböző típusú megbeszélésekhez, a formális összejövetelekhez alkalmas tárgyalótermektől a kötetlen beszélgetésekre alkalmas pihenőhelyekig vagy étkezőkig.

A különböző magasságú és méretű asztalok, valamint a PET filc színek széles választéka számos lehetőséget kínál a különböző stílusú és koncepciójú belső terek megvalósítására.

ARQUS tárgyalóasztal

A kollekció a modern luxus hangulatát idézi. Minden egyes alkatrésze jellegzetes karaktert kapott, így stílusosan egységes és harmonikus vezetői munkakörnyezet alakítható ki az íróasztalokból, szekrényekből és tárgyalóasztalokból álló bútorcsaládból. Az asztalok központi eleme a fém lábazat, amely rendkívül stabil, mégis könnyed megjelenést kölcsönöz a bútornak.  Az asztallap, a lábak finoman lekerekített formái és vonalai hibátlan designt alkotnak.

TRILO tárgyalóasztal

Kanyargós ívek és kidolgozott felületek adják a Trilo jellegzetes formáját. Példátlan eleganciája presztízst ad minden tárgyalótérnek. A klasszikustól eltérő geometriai formájú asztalok felpezsdítik az unalmas irodákat. Speciális oszloplábazata és az asztallapba süllyesztett kábelátvezető fedél tökéletesen elrejti a kábelrengeteget.

RAMI tárgyalóasztal

A RAMI lehetővé teszi egy moduláris és személyre szabott asztal létrehozását, amely a környezethez és a választók kívánságaihoz igazodik. A festett acélból készült asztalok eredeti módon, tiszta és lényeges vonalakkal újítják meg az asztallap klasszikus koncepcióját. Az egyszerű és grafikus kialakítás lehetővé teszi, hogy az asztal végében a lábak magasságában akadályok nélkül ülhessen. A használt támlák számától függően - 1-től 4-ig - a Rami számos különböző formájú és méretű asztallappal kombinálható.

ARIO tárgyalóasztal

A hagyományos formatervezés tökéletes minőséggel, kifinomult anyagokkal és számos ergonomikus megoldással kombinálva kivételes hangulatot és használati kényelmet biztosít. A gondosan kiválasztott, modern és ugyanakkor időtálló kivitelben kapható íróasztalok, hosszabbító asztalok és tárgyalóasztalok széles választéka kiemeli a vezetői szoba eleganciáját és egyéni jellegét.

AXY-LINE tárgyalóasztal

Az AXY-LINE a MARO legújabb konferenciabútor-kollekciója, amely nagy és kisebb méretű tárgyalóasztalokat egyaránt tartalmaz. A három egyedi lábkialakítás mindegyike egyéni karaktert kölcsönöz az irodahelyiségeknek, és megfelelő hangulatot biztosít a megbeszélésekhez. Az asztallapok formáinak és méreteinek széles választéka teszi az AXY-LINE-t tökéletessé számos alkalmazásban.  Az AXY-LINE egy modern, univerzális kollekció, amelynek karaktere tökéletesen illeszkedik mind a klasszikus, mind a kortárs enteriőrökbe.

L-LINE tárgyalóasztal

Széles választék, mely különböző formájú és méretű tárgyalóasztalokat tartalmaz, amelyek minden megbeszélésnek megfelelnek, és tökéletes légkört biztosítanak mind a hivatalos, mind a kötetlenebb megbeszélésekhez. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően az esztétikai követelmények nem jelentenek kompromisszumot az ergonómiai és funkcionális követelményekkel. A lábakon belüli kábelcsatornák használatának lehetősége lehetővé teszi a tárgyalóterem még jobb megszervezését.

AIR tárgyalóasztal

A bútor, ami úgy lebeg, mintha levegőből volna

Az Air íróasztalok különlegessége a fém lábszerkezete, ami egyszerre kelt könnyed benyomást, de időtállóságról és szilárdságról is árulkodik. Az AIR minimalista designja egy alaposan végiggondolt vizuális koncepció eredménye, amelyben ugyanolyan fontos szerepet kapnak a következő felületek és színek, mint az alkotói szabadság, amit a tervezők élveztek az AIR megalkotásánál.

EOS tárgyalóasztal

A munkáját körülvevő környezet kezelésének fontossága, annak tudatosítása, hogy minden szükséges dolog Ön körül van, hogy megfelelő teret adjon az ambícióinak. Kényelem és ésszerűség, semmi sem véletlen. Az E.O.S.-ben minden megvan, amire szüksége van. És nem több, mint amire szüksége van. Luxus íróasztalok, a legjobb minőségű anyagokkal gazdagítva. Geometrikus formák a minimalista, de stílusos dizájn lényeges kifejezői. Rögzített polcok, átfedő sarkok, az EOS iroda a presztízs fogalmával játszik, amelyet az erős vizuális hatású vonalak és perspektívák tárnak fel. 

I MEET tárgyalóasztal

Különböző formájú tárgyalóasztalok, amelyek különböző módon kombinálhatók, akár nagy kompozíciókban is. A lábak karcsú keresztmetszete nagy könnyedséget és stabilitást kölcsönöz minden kompozíciónak, lehetővé téve a tökéletes használatot minden oldalról.

NOVA tárgyalóasztal

Egy univerzális választás

A NOVA tárgyalóasztalok széleskörű irodabútor-rendszerünk részét képezik, amely nemcsak íróasztalokat, hanem tároló-, tárgyaló- és recepciós bútormegoldásokat is tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akik egyéni/kollaboratív munkavégzésre vagy pihenésre alkalmas munkaterületet szeretnének kialakítani, és egy összefüggő és kényelmes irodahelyiséget szeretnének élvezni.

NOVA WOOD tárgyalóasztal

A természet érintése az irodában!

A Nova Wood egy olyan asztalrendszer, ami egy csipet luxust ad az irodádhoz és közelebb visz a természethez. A különböző helyiségek hatékony használata - A Nova Wood asztalrendszer ideális open-space irodák berendezésére, amikben tagolni lehet a teret a különböző céloknak megfelelően, legyen azok egyéni-csoport tevékenységek, meeting helyiségek vagy breakout zónák.

OPTIMA tárgyalóasztal

Klasszikus választás tárgyaláshoz

Az OPTIMA egy optimális irodabútorcsalád, amely lehetővé teszi, hogy minimális alkatrészekkel kényelmes, funkcionális és jól szervezett munkakörnyezetet hozzon létre. A rendszer panel véglábakat tartalmaz kiegyenlítő lábakkal, amelyek egyenetlen padlóburkolaton is stabilitást biztosítanak. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő asztaltípust: téglalap alakú asztalt, bal- vagy jobbkezes kialakítású asztalt, sarokasztalt vagy hullámasztalt.

POLARE tárgyalóasztal

A Polare célja, hogy elősegítse a kollégák közötti kapcsolatot és az összefogás pillanatait. A tárgyalóasztalok több vagy kevésbé színes kivitelben kaphatók, hogy minden esetben újjáteremtsék a barátságos tárgyalóteret, és alkalmasak a szabadidő eltöltésének pillanataira.

T-EASY tárgyalóasztal

Vonzó megoldás a tárgyalóterek számára

Az esztétikus dizájnnal büszkélkedő T-EASY tárgyalóasztalok ideálisak egy hat- vagy nyolcfős csapat számára. A tartós konstrukcióval és T-alakú lábakkal rendelkező asztalok egyértelmű előnnyel rendelkeznek más típusú asztalokkal szemben: az asztal alatt és körül bőségesebb teret biztosítanak. Az íróasztalok nyílásokkal rendelkeznek a hatékony kábel- és vezetékkezeléshez.

DELTA vezetői és tárgyalóasztal

Sokoldalú és lényegretörő, ez a Delta. A Las Mobili új összeállítása, ami minden olyan eszközzel rendelkezik, ami elengedhetetlen a sikeres irodai munkához. Önálló asztalok és kiegészítő lapok, tárgyalóasztalok, dohányzóasztalok, tárolók, egy egész sereg megoldás, ami maximálisan kihasználja az iroda nyújtotta tereket.

ENOSI EVO vezetői és tárgyalóasztal

Az Enosi kollekciót a modern menedzsment ihlette: elegancia, dinamizmus, hatékonyság. A modularitás, a kiváló anyaghasználat és design szintén kiváló megoldássá emeli az Enosit az irodában, hiszen a változás és a változáshoz történő alkalmazkodás igénye állandó. Minden elem nyitott modulként került megtervezésre, hogy további variációkat és rugalmas felhasználási lehetőségeket kínáljon. A technológia mellett a vonzó megjelenés is elsődleges cél volt az Enosi tervezésénél. Az Enosi a kortárs irodatechnikában valósítja meg a jövő elképzeléseit.

FORUM tárgyalóasztal

Megfizethető, hatékony és időtálló tárgyalóasztalok

A FORUM tárgyalóasztal klasszikus erényeket vonultat fel remek stílusérzékkel. A lekerekített asztallapok és lábak elősegítik, hogy kihasználható legyen a teljes tér és a kommunikáció is zavartalanul folyhasson a kollégákkal. Tovább választhat a kiegészítő lapokból, amik tovább bővítik a lehetőségeket az egyéni igények kielégítése terén.

JAZZ tárgyalóasztal

Engedd, hogy elragadjon a JAZZ kollekció...

A JAZZ tárgyalóasztalok ideálisak a rugalmasan változó környezet kiszolgálására, ugyanis ugyanúgy fix és állítható magasságú asztallappal is elérhetőek.

OPERA vezetői és tárgyalóasztal

Az opera szót úgy ismerjük, mint olyan zenei darabot, amiben a prózai szöveget énekes formában adják elő. Az olasz nyelvben létezik másik jelentése is: határozott céllal végzett tevékenység, olyan cselekvés, amely hatékony és konkrét következményekkel jár. Ez az Opera...

Ahogy az opera is egy intellektuális munka eredménye, úgy a mi is előbb gondolkodtunk és utána cselekedtünk. Ilyen formán szembe is mentünk a piaci mainstream kívánalmaival és igyekeztünk a problémát a lényegénél megragadni, az irodai funkciókra és feladatokra közvetlenül megoldást találni. A Newform Ufficio keverte a különböző textúrájú asztallapokat az alumínium vázakkal. A megfelelő arányban kevert felületek, a kiváló anyagminőség és a időtálló szerkezet mind az irodai hatékonyságot segíti elő: hogy újra élmény legyen a munka az irodában!

PLANA tárgyalóasztal

Plana exkluzív tárgyalóasztalok

A modern és letisztult designt felvonultató Plana vezetői tárgyalóasztalok a magasabb nívót képviselő irodákba jelentenek kiváló választást. A 8 és 12 fős téglalap alakú asztalok mellett a kisebb, 3 fős köralakú asztalok is elérhetők a kollekcióban. A tervezők különleges figyelmet fordítottak a részletekre. Egyenes vonalak, szögletes formák és kidolgozott természetes furnér anyagok jellemzik őket, amik egyszerre nyújtanak az asztaloknak stílusos és egy egyedi megjelenést.

5TH ELEMENT tárgyalóasztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

FOLDING tárgyaló-és konferencia asztal

A FOLDING asztal tervezésében alapvető szempont volt a sokoldalú használat és az irodai terek állandóan változó funkciói. A FOLDNG asztal különlegessége, hogy az összecsukható mechanikával szerelt lábait pillanatok alatt lehet szállítható formába hajtogatni és helytakarékos módon tárolni. Igény szerint hosszabb egybefüggő konferencia asztallá is összeállíthatók. Kiválóan alkalmas tréningek megtartására vagy nagyobb létszámú meetingek lebonyolításához.