Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tároló szekrények

A digitalizáció korában már nincs szükségünk nagy befogadóképességű tárolókra, viszont a fontos iratokat most is meg kell őrizni fizikai formában. Ezt az igényt stílusosan szolgálják a Vivax Irodabútor által kínál változatos szekrénykollekciói. Nyitott polcos, zárt nyílóajtós vagy tolóajtóval szerelt tárolók mind elérhetőek a kínálatunkban.

Termék szűrés

Front anyag
Korpusz anyag
Láb típusa
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

PRO tároló szekrény

A moduláris PRO tárolórendszer tökéletes megoldást kínál a dokumentumok tárolására és archiválására. A szekrények széles választékát kínálják zsanéros ajtókkal, tolóajtókkal, redőnyökkel, polcos szekrényekkel és komódokkal. A dupla tolóajtós PRO szekrények garantálják a kényelmet és a komfortot. A PRO ermékek rendkívül tartósak. A szekrények állítható magasságú polcokkal, fém fogantyúkkal és kivehető hengerrel ellátott zárral vannak felszerelve.

CHOICE tároló szekrény

A választás szabadsága!

Ez a moduláris tárolórendszer segít Önnek egy jól szervezett és modern munkakörnyezet kialakításában. A tárolási megoldások és a funkcionalitás széles skáláját kínáljuk, így Ön az irodahelyiségéhez legjobban illeszkedő, személyre szabott szekrényeket választhat vagy hozhat létre.

NOVA tároló szekrény

Csodálatos egyszerűség

Ezek a szekrények a széleskörű és univerzális NOVA irodabútor-rendszer részét képezik. Az egyszerű és ergonomikus megoldások ideálisak a nagy irodahelyiségek kialakításához, és segítenek az egységes belsőépítészeti stílus kialakításában.

UNI tároló szekrény

Ezt az univerzális tárolórendszert a dokumentumok egyszerű archiválására tervezték. Válasszon tárolószekrényeink széles választékából, hogy megfeleljen egyedi igényeinek, és hatékonyan használja ki irodahelyiségét.

Különböző magasságokban és szélességekben kapható szekrények széles választékát kínáljuk. Kínálatunkban könyvszekrények, ajtós szekrények, redőnyös szekrények és tolóajtós szekrények találhatók.