Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Home Office asztalok

Nem is lehetnének aktuálisabbak a Home Office termékek, hiszen az egész világban előtérbe került az utóbbi években a Home Office munkavégzés. Ehhez pedig megfelelő otthoni bútorokra is szükség van. A hosszú órákon át tartó íróasztal melletti munka megfelelő térelrendezést igényel otthon is. Kompakt méret, kiváló minőség és ergonomikus rendszer - ezek azok az elengedhetetlen tulajdonságok melyekkel rendelkeznie kell egy home office terméknek. 

Termék szűrés

Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

HELLA home office asztal

Az otthonról történő munkavégzés a mindennapi életünk részévé vált. A HELLA a mi válaszunk arra az igényre, hogy a legtöbbet hozza ki magánterületéből. Sok funkcióval rendelkező kis elemekkel kiegészíthető, amelyek kombinálhatók és a különböző igényekhez igazíthatók.  A Hella designer íróasztal koncepciójának meghatározó gondolata abban rejlik, hogy olyan bútordarabot igyekeztünk létrehozni, amely egyszerre stílusos és funkcionális lehetőségek széles skáláját nyújtja.  

STARTUS-E állítható magasságú home office asztal

Kényelmes munka a STARTUS-E elektromos íróasztalnál, függetlenül attól, hogy hol dolgozik. Engedje meg magának, hogy otthon is ergonomikus irodája legyen. A hosszú órákon át tartó íróasztal melletti munka megfelelő térelrendezést igényel. A StartUs E megoldás azoknak, akik egészségükre figyelve ülve és állva is dolgoznak. A StartUs E egy íróasztal mindenki számára otthonra, magasságtól és munkastílustól függetlenül. Nemcsak kényelmes használatot biztosít, hanem a munkaidőn túl is rejtve marad. Összecsukást követő kis mérete mindenkit ámulatba ejt, univerzális formája pedig könnyedén illeszkedik otthona belső terébe.

STARTUS-S home office asztal

Kompakt méret, kiváló minőség és ergonomikus rendszer az íróasztal elrejtéséhez otthoni térben. A StartUs egy olyan íróasztal, amelyet azért hoztak létre, hogy az "irodai munka" kényelmét biztosítsa Önnek anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát. Úgy lett megtervezve, hogy csak használat közben foglal értékes helyet. Ha végzett a munkával, bezárhatja, és elrejti a benne lévő összes használati eszközt - beleértve az asztali számítógépet is.