Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lounge

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

ZOOZOO puff

A modern és könnyű dizájnnal rendelkező ZooZoo puffok könnyen elférnek a termékcsaládhoz tartozó dohányzóasztalok alatt, így kellemes lounge kompozíciót alkotnak.

A kompakt puffok nemcsak kellemes ülőhelyet biztosítanak, hanem a tárgyak kényelmes tárolására is alkalmasak.

Egy hagyományos dohányzóasztal 250 mm és 550 mm között van. Alacsony magasságuk miatt a hagyományos dohányzóasztalok kevésbé kényelmesek értekezletek során.

A standardtól eltérő, 690 mm-es magasságukkal a ZooZoo dohányzóasztalok sokkal többféle helyzetben használhatók – legyen szó egy csésze kávé, magazin vagy egy okoseszköz lerakására pihenőidőben, vagy ötletek lejegyzésére egy kötetlen beszélgetés közben.

BUDDY fotel és kanapé

A modern és sokoldalú elemekből álló Buddy kollekciót az ülés merész méretei és a karcsú, könnyű lábazat közötti kontraszt jellemzi. A kárpitozott ülőfelületek poliuretán habbal vannak töltve és alumínium lábakon állnak.

BUDDYHUB fotel és kanapé

A modern és sokoldalú elemekből álló Buddyhub kollekciót a magas háttámla, az ülés merész méretei és a karcsú, könnyű lábazat közötti kontraszt jellemzi. A kárpitozott ülőfelületek poliuretán habbal vannak töltve és alumínium lábakon állnak.

ILA lounge fotel

Elegáns és kiváló minőségű fotel, amely nagyfokú kényelmet, puhaságot biztosít. Ívelt, rugalmas vonalvezetése egyedülállóan öleli körül a benne ülőt. A karosszék merev poliuretánhabból készült külső héjjal és rugalmas poliuretánhabból készült belső héjjal. Négylábú, acélcsőből készült váza Ø30 mm-es.

FESTIVAL fotel és kanapé

Klasszikus megjelenés, de mégis elképesztően naprakész. Az ülések, a karfák és a háttámlák az arányokat és a formákat úgy alakítják ki, hogy egy modern és innovatív kollekciót hozzanak létre.

A láb, az ülés és a karfa találkozása határozza meg a stílus és a dizájn harmóniáját.

JETSET fotel és kanapé

Könnyedség és kifejező erő – ez a JETSET fotel- és kanapékollekció váróterekbe, irodákba, kötetlen találkozókra.

A magas és karcsú lábak kiemelik a karfa átlós szabását, ez a meghatározó és új formavilága harmonikus összhatást kelt.

RING lounge ülőbútor

A RING család irodaszéket, lounge fotelt, kanapét, bárszéket és puffot magában foglalkozó kollekció, ami vidám és bohókás hangulatot visz az irodába. A RING tökéletes választás közösségi terekbe, recepciós helyiségbe, előterek vagy kávézók berendezésére. A kollekció védjegye a nagyvonalú vonalak, a modernista váz és körkörös forma, a gyűrött hatású szövetek. Ez a megoldás a fenntarthatóság jegyében született: a design lehetővé teszi, hogy újrahasznosított elemeket használjanak benne, az ülés pedig újrahasznosított poliuretánt tartalmaz. A kollekció tartalmaz tovább dohányzóasztalt, bárasztalt és home office íróasztalt is.

SOFT ROCK moduláris ülőbútor

Egy Lounge kollekció, amit egy új generáció ihletett

Generációváltásnak vagyunk tanúi a munkaerőpiacon, amely során a mára a dolgozók legnagyobb százaléka az Y-generációból kerül ki. Ez a jelenség az irodai környezetben is agy változásokat hoz magával. A munkahelyi elégedettség nagyon fontossá vált a millennialok számára. Ugyanakkor azt is érzik, hogy a munkavégzésnek nem szabad kizárólag egy hivatalos térre korlátozódnia, így számukra bármilyen helyszín iroda lehet, ahol van elérhető elektromos áram és internet.

AGORA moduláris ülőbútor

Úgy tervezték, hogy tükrözze nevének eredeti jelentését, hogy együttműködést kezdeményezzen - az igényektől függően az AGORA lehet moduláris kanapé, pad, polc vagy az előbb említett dolgok keveréke. Nagyon igényes co-working környezetben tesztelték, ami csak megerősítette a funkcionalitását. Az Agora legnagyobb előnye a konfigurációk sokfélesége. Megfelel az alkotó minden elvárásának -  lehetővé teszi, hogy az Agora különböző karakterű és méretű belső terekbe illeszkedjen.

KAIVA fotel és kanapé

Megkülönböztető forma és modularitás újratervezve - a KAIVA egy puha ülőbútor rendszer, amely a végfelhasználóra bízza a formával kapcsolatos döntést. A kész formáját az egymásra rakott kövek ihlették. A különböző elrendezések alapja mindössze néhány szabadon mozgatható, egyszerű elem, amelyek szabadon kombinálhatók. Az integrált ülések és háttámlák akusztikus kényelmet biztosítanak, így nincs szükség további válaszfalak kialakítására. Ezért a Kaiva kedvez a koncentrációt igénylő munkának. A KAIVA alkalmazható irodákban, szállodákban, várótermekben és közösségi helyeken.

MESH fotel és kanapé

Modern, dinamikus vonalvezetés és jellegzetes design - ez a MESH. A bútor megjelenésével kapcsolatban a végső döntést a végfelhasználóra bízza a gyártó. A háttámla típusának, a színsémák és a szövet típusának kiválasztási lehetősége lehetővé teszi a kollekció különböző belső terekhez és az adott helyen uralkodó tevékenységekhez való igazítását. A modern fotel és kanapé a háttámla formájától függően különféle célokat szolgálhat: az alacsonyabb háttámla kooperatív hangulatot teremt, a magasabb és szélesebb változat akusztikus fülkét teremt. A kollekciót stílusos asztalokkal lehet kiegészíteni.

GRACE fotel és kanapé

Klasszikusan elegáns enteriőrökbe tervezve - a GRACE puha ülőbútor kollekció, amely minden belső teret feldob. A kollekció a következőkből áll: két- és háromszemélyes kanapék, fotel, valamint négyzet és téglalap alakú asztalok. A stilisztikai utalás lehetővé teszi, hogy a kollekciót a modern és a klasszikus elrendezések összetartó elemeként alkalmazzuk. A minimalista váz és az ülőfelület a termékcsalád közös jellemzője. A vizuális kontrasztok vonzzák a figyelmet, miközben az egész kiemelkedik a formatervezéssel. A GRACE egyedi részletei minden belső teret feldíszítenek: a tágas előcsarnoktól a nappalikig.

JERA LOUNGE fotel és kanapé

A JERA LOUNGE egy kényelmes, kiemelkedő arányokkal rendelkező ülőbútor, amelyet nagy eleganciájú, reprezentatív terekbe terveztek. Letisztult és kompakt vonalvezetésének köszönhetően stílustól függetlenül bármilyen környezetbe illeszkedik. A Jera megőrzi és kommunikálja megkülönböztetett identitását. A fém lábak megerősítik a modell lenyűgöző eleganciáját.

ALLORA fotel és kanapé

Nyitott és társaságkedvelő - ez az ALLORA bútorcsalád egyedi személyisége. Az organikus design és a kellemes tapintású szövet a könnyed kényelem érzését közvetíti. Az elemek szabadon elrendezhetők, és mind az alkalmazottakat, mind a vendégeket leülésre és pihenésre invitálják - tökéletes a bejárati területekhez, valamint alkalmi rögtönzött találkozókhoz vagy magánbeszélgetésekhez.

BEETLE lounge fotel

A BEETLE lounge fotelek magas vagy alacsony háttámlával tervezett lounge fotelek, kényelmes puffal párosítva. Az ülőfelület hideghabosított poliuretánból készült, szövettel, bőrrel is rendelhető. Csiszolt vagy festett alumíniumból készült, négy küllős forgó talppal rendelkezik.

HARMO RELAX lounge szék

Új, fából készült termékcsalád. Tömörfából készült váz, rétegelt lemezből készült ülőlappal és háttámlával, amely teljesen kárpitozható, bükk vagy kőris színben kapható, új színekben pácolva. A termék minőségét a BrogliatoTraverso tervezők kézjegye, a háttámla tartójának csatlakozása emeli ki.

KRAM lounge szék

A nyitott kagyló ihlette Kram hívogató és barátságos, és nagyszerű kényelmet nyújt a felhasználójának. A Kram társalgószék fém vázon nyugszik. Az ülés kárpitozottan is kapható.

PEB lounge fotel

A puha és kényelmes vonalvezetésű Peb fotel fontos és lényeges személyiséget mutat, a kétféle magasságú háttámlával játszva. Teljesen kárpitozott, és tökéletesen alkalmas kortárs nappali helyiségekbe is.

SYS FOUR moduláris ülőbútor

A Sys konfigurációkkal teli kanapéként született, amely lehetőséget ad moduláris rendszerek létrehozására, amelyek jól illeszkednek olyan környezetbe, mint a várótermek, a munkahelyek, a múzeumok, az éttermek, iskolák, üzletek, valamint a tárgyalóterek. A rendkívül gyors és intuitív rögzítési rendszernek köszönhetően a kanapé szétszedhető, mozgatható és átkonfigurálható, az adott pillanat igényei szerint. A tűzálló habszivacs üléseken kívül vannak olyan kiegészítők, mint a natúr fából készült vagy kárpitozott asztalok és karfák, amelyeket bármikor, akár egy pillanat alatt is fel lehet rakni a kanapéra. Az asztalok kiegészíthetőek csatlakozó aljzatokkal is.

TONDINA LOUNGE szék

A Favaretto & Partners projektjét az északi design szigorúsága ihlette. Letisztult formák és egyszerű formájú ülőfelület, tölgy rétegelt lemezből készült ülő- és háttámlával, négylábú vázzal kombinálva, mely számos változatban kapható. A váz lehet krómozott acél vagy matt festett acél. Valamennyi változat elérhető kárpitozott panellel, amely lehet bőr, ökobőr vagy szövet.

Alma fotel

Vegyünk egy vastag ülőlapot, adjunk hozzá egy puha, díszgombokkal ellátott hátpárnát, és egy lekerekített háttámlát, amely mintha átölelne. Ha jól csinálod, akkor az Alma lesz a végeredmény - a kényelem esszenciája. A mi verziónk egy bónuszt is tartalmaz: a fotel minden egyes részét más-más szövetből is rendelheted. Az ALMA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Mini fotel

Filigráns – Divatos – Elegáns - Kényelmes. Bár nem feltétlenül ebben a sorrendben. A MINI fotel az lesz, amit te alkotsz belőle. De egy dolgot biztosan megígérhetünk: nem marad észrevétlen. Függőleges csíkjaival és pufók formájával ez a szék bizonyítja, hogy a kis mérete nem akadályozhatja meg abban, hogy nagy benyomást keltsen. A MINI több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 1 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Mokka fotel

A Mokka egy puff sokoldalúságát kínálja, de az ülés kényelmének érdekében profilozott háttámlával van felszerelve. Praktikus méretének köszönhetően könnyen mozgatható, ahol úgy érzed, hogy szükség van egy extra ülőhelyre, vagy csak egy stílusos kiegészítő bútordarabra. A MOKKA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető , 3 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal, puffal, és kiegészítővel.

Penny fotel

Olyan fotelben gondolkodsz, amely megfelelő támaszt és kényelmet nyújt egyben? Egy plusz párnával, amivel együtt kényelembe helyezheted magad és esetleg egy opcionális lábtartóval, amire felteheted a lábad? Nos, itt van amire vágytál – a Penny fotel. A PENNY több mint 100 féle szövetkárpittal rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard vagy LUX komforttal, fix huzattal, lábtartóval, és kiegészítővel.