Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lounge

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

BEETLE lounge fotel

A BEETLE lounge fotelek magas vagy alacsony háttámlával tervezett lounge fotelek, kényelmes puffal párosítva. Az ülőfelület hideghabosított poliuretánból készült, szövettel, bőrrel is rendelhető. Csiszolt vagy festett alumíniumból készült, négy küllős forgó talppal rendelkezik.

HARMO RELAX lounge szék

Új, fából készült termékcsalád. Tömörfából készült váz, rétegelt lemezből készült ülőlappal és háttámlával, amely teljesen kárpitozható, bükk vagy kőris színben kapható, új színekben pácolva. A termék minőségét a BrogliatoTraverso tervezők kézjegye, a háttámla tartójának csatlakozása emeli ki.

KRAM lounge szék

A nyitott kagyló ihlette Kram hívogató és barátságos, és nagyszerű kényelmet nyújt a felhasználójának. A Kram társalgószék fém vázon nyugszik. Az ülés kárpitozottan is kapható.

PEB lounge fotel

A puha és kényelmes vonalvezetésű Peb fotel fontos és lényeges személyiséget mutat, a kétféle magasságú háttámlával játszva. Teljesen kárpitozott, és tökéletesen alkalmas kortárs nappali helyiségekbe is.

SYS FOUR moduláris ülőbútor

A Sys konfigurációkkal teli kanapéként született, amely lehetőséget ad moduláris rendszerek létrehozására, amelyek jól illeszkednek olyan környezetbe, mint a várótermek, a munkahelyek, a múzeumok, az éttermek, iskolák, üzletek, valamint a tárgyalóterek. A rendkívül gyors és intuitív rögzítési rendszernek köszönhetően a kanapé szétszedhető, mozgatható és átkonfigurálható, az adott pillanat igényei szerint. A tűzálló habszivacs üléseken kívül vannak olyan kiegészítők, mint a natúr fából készült vagy kárpitozott asztalok és karfák, amelyeket bármikor, akár egy pillanat alatt is fel lehet rakni a kanapéra. Az asztalok kiegészíthetőek csatlakozó aljzatokkal is.

TONDINA LOUNGE szék

A Favaretto & Partners projektjét az északi design szigorúsága ihlette. Letisztult formák és egyszerű formájú ülőfelület, tölgy rétegelt lemezből készült ülő- és háttámlával, négylábú vázzal kombinálva, mely számos változatban kapható. A váz lehet krómozott acél vagy matt festett acél. Valamennyi változat elérhető kárpitozott panellel, amely lehet bőr, ökobőr vagy szövet.

Alma fotel

Vegyünk egy vastag ülőlapot, adjunk hozzá egy puha, díszgombokkal ellátott hátpárnát, és egy lekerekített háttámlát, amely mintha átölelne. Ha jól csinálod, akkor az Alma lesz a végeredmény - a kényelem esszenciája. A mi verziónk egy bónuszt is tartalmaz: a fotel minden egyes részét más-más szövetből is rendelheted. Az ALMA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Mini fotel

Filigráns – Divatos – Elegáns - Kényelmes. Bár nem feltétlenül ebben a sorrendben. A MINI fotel az lesz, amit te alkotsz belőle. De egy dolgot biztosan megígérhetünk: nem marad észrevétlen. Függőleges csíkjaival és pufók formájával ez a szék bizonyítja, hogy a kis mérete nem akadályozhatja meg abban, hogy nagy benyomást keltsen. A MINI több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 1 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Mokka fotel

A Mokka egy puff sokoldalúságát kínálja, de az ülés kényelmének érdekében profilozott háttámlával van felszerelve. Praktikus méretének köszönhetően könnyen mozgatható, ahol úgy érzed, hogy szükség van egy extra ülőhelyre, vagy csak egy stílusos kiegészítő bútordarabra. A MOKKA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető , 3 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal, puffal, és kiegészítővel.

Penny fotel

Olyan fotelben gondolkodsz, amely megfelelő támaszt és kényelmet nyújt egyben? Egy plusz párnával, amivel együtt kényelembe helyezheted magad és esetleg egy opcionális lábtartóval, amire felteheted a lábad? Nos, itt van amire vágytál – a Penny fotel. A PENNY több mint 100 féle szövetkárpittal rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard vagy LUX komforttal, fix huzattal, lábtartóval, és kiegészítővel.

Uma fotel

Egy fotel, mely a 70-es évek designjával kacérkodik. Erős képzelőerővel, játékossággal, stílussal és tökéletes arányokkal. Egy kortárs klasszikus, egyedi karakterrel ami ennek ellenére bárhová beilleszthető. Válassz a klasszikus kerek lábak vagy a diszkrét és elegáns forgótalpas változatból. Használd a fantáziádat, fedezd fel a szövetek variációit, és figyeld, ahogy Uma a szemed előtt átalakul! Az UMA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

CIRCUIT moduláris ülőbútor

Ez egy élvonalbeli technikai megoldás, amely képes abszolút alkalmazkodni ahhoz a környezethez, amelyhez választották, egyenes vagy íves formát ölt, és beépített írótáblával és USB-portokkal is felszerelhető. A Circuit egy rendkívül moduláris és sokoldalúan felhasználható ülőbútor.

CLEA lounge fotel

A CLEA egy lágy, kanyargós profilú szék. Formájának lágyságát az opcionális krómozott kartámaszok is tükrözik, amelyek az ülés mentén egy megszakítás nélküli íves vonalban futnak végig. Harmonikus és elegáns, a CLEA PLUS változatban is kapható, amely karosszék lekerekített formáival és beépített karfáival tűnik ki.

CROSS moduláris ülőbútor

Az egyes lekerekített, ívelt sarkokkal ellátott, lekerekített blokkokból álló CROSS egy kényelmes moduláris ülőbútor. Csak néhány egységből áll, de szokatlan és eddig soha nem látott konstellációkba konfigurálható. Feltűnő hatása fokozható a puff alap és a háttámla különleges kárpitozásának kiválasztásával. Elegáns és eredeti moduláris kanapék. Nagy sűrűségű poliuretán habbal kárpitozott fa váz. Fekete polipropilén lábak.

DOUBLE fotel és kanapé

A DOUBLE rendszer új perspektívába helyezi a modularitás egész koncepcióját. A dupla fotelek, amelyeket jellegzetes, lineáris kialakítás jellemez, két változatban készülnek: az egyik nyitott, kifelé szélesedő, a másik zártabb. Létezik egy kanapé is, amely a zárt székkel is összeilleszthető. Ha ezeket a darabokat kombinálják, akkor a lábaktól egészen a karfákig tartó átlósok dinamikus játékát hozhatják létre. Elegáns formájú fotelek, amelyek tökéletesen úgy vannak kialakítva, hogy szorosan egymásba illeszkedjenek.
 

EON lounge fotel

A gyengéd ívek egy különleges formát alkotnak az EON lounge fotel esetében. A lounge fotel a hozzá tartozó lábtartóval együtt egy kényelmes ülőalkalmatosságot kínál, a kollekciót pedig egy nagyvonalú és ugyanolyan kényelmes kanapé teszi teljessé. Háttámlája ívelt, poliuretán habbal párnázott fából készül, és teljesen kárpitozott. Láb változatai: Fekete lakkozott szánkótalp vagy 4 lábas fekete lakkozott alumíniumból. A kollekció lounge fotelből, kétüléses kanapéból és lábtartóból áll.
 

TOFFEE fotel és kanapé

A TOFFEE kollekciót a funkcionális megoldások eredetisége jellemzi. A fotel a nagyvonalúan párnázott karfáknak köszönhetően körülölelő érzést kelt, míg az egypárnás kanapé lehetővé teszi, hogy az emberek kényelmesen együtt üljenek. Mindkettőnél a váz elöl fokozatosan lejt, ami szabadságot teremt az ülésmód tekintetében. Fekete lakkozott falábak. Háromszemélyes kanapé is kapható.

MARGARITA fotel

A DorigoDesign által készített MARGARITA egy lekerekített formákkal rendelkező karcsú szék, amely tökéletes társ a pihenés és az interakció pillanataiban. Kapható ülőpárnával, teljesen kárpitozottan vagy kárpitozás nélkül, amely változatban beltéren és kültéren egyaránt használható. A Margarita széles formája és tágas ülőfelülete friss és kortárs dizájnnal párosul. Modern vonalvezetésű karosszék, mely ideális váró- és tárgyalóterekbe. Kültéri használatra is alkalmas, színes polietilén különböző árnyalataiban (fehér, taupe, antracitszürke, piros, zöld és sárga), vagy ülőpárnával, illetve teljesen kárpitozott kivitelben kapható.
 

PASS fotel

Kényelmes, lekerekített formája és lapított felső része lehetővé teszi, hogy teljesen a tárgyalóasztal alá csússzon. A Pass elegánsan sokoldalú, minden környezetbe egyaránt jól illeszkedik, a külső héj pedig divatos színkombinációkban kapható. Egy fotel, mely ideális konferencia-, tárgyalóhelyiségekbe és várókba is.

SNAKE moduláris ülőbútor

A SNAKE moduláris rendszer így testreszabható és számos elemmel rendelkezik. A padok különböző hosszúságúak, opcionálisan karfával és háttámlával is rendelhetőek, kis asztalokkal, konnektorokkal és tartozékokkal, például újságtartókkal, növénytartókkal és ruhatárakkal is elláthatóak. Válaszfalak is kaphatók hozzá, amelyeket az ülésekhez háttámlaként lehet felszerelni, vagy külön-külön is használhatók, hogy több, személyes privát szférát biztosító területet hozzanak létre. 

ARCA fotel

A Studio Orlandini inspirációjából kiindulva az Arca új koncepciót határoz meg a társalgók és váróterek foteljei és székei számára. A szék 3 féle dőlésszögben kapható, amelyek számos alaptípushoz kombinálhatók. A család lounge, kis és mini változatokból áll, hogy megfeleljen a különböző típusú környezetek ülőalkalmatosságai iránti minden igénynek, a gyors váróteremtől a pihenőhelyiségig, az informális tárgyalóterülettől a tárgyalóasztalig, miközben a környezetek közötti stiláris összhangot fenntartja.

CODE moduláris ülőbútor

Kényelmes és rugalmas ülőbútor, amely a végtelen szintaktikai lehetőségeknek köszönhetően bármilyen térbe illeszkedik. A CODE egyszerű geometriai jelek esztétikai-formális kódját határozza meg, amelyek az informális ülőalkalmatosságok egészét alkotják: puffok és maxi puffok, amelyek háttámlával és integrált asztalokkal gazdagodnak. A formatervezést a mai emberek életmódjához kapcsolódó új ergonómia inspirálta, és a kortárs nyelvezet beépül a háztartási, munkahelyi vagy váró terekbe.
A kombinációk konfigurálhatósága lehetővé teszi a privát vagy közös használatot a pihenés, a beszélgetés, az olvasás vagy az internetezés pillanataihoz.

DNA ülőbútor

A DNA moduláris pad egyszerre innovatív, modern és stílusos, ami miatt minden otthoni térbe és munkaterületre egyaránt kiválóan alkalmas. A termék dizájnjának és  sokoldalúságának köszönhetően, amelyet a művészet és a tudományos innováció minden formája inspirált, a moduláris padok tökéletesen kiegészítik a formális helyszínek, otthonok és vendéglátóhelyek, például társalgók, várótermek és előcsarnokok mindenféle formáját. A Leonardo Rossano e Debora Mansur tervezőpáros által kigondolt és megalkotott, egyedi fa formájuk révén, amely szándékosan elválaszt minden egyes ülést a szerkezet többi részétől, a háttámla nélküli padok DNA sorozata egyetlen elemben foglalja magába a modernitás és a funkcionalitás érzését.

HIVE fotel

10 évvel azután, hogy a Hive vezetői székként és várótermi székként debütált a piacon, a Hive-ot újragondolták és újratervezték, hogy alkalmazkodjon a társalgó, várakozó és vendéglátó szegmens új igényeihez. Az újragondolt és a fejlődő vendéglátóipar korszerű igényeihez igazított Hive ülések új sorozata, amely lounge, hintaszékeket és foteleket foglal magában, megfelel a kényelem és kényeztetés minden modern szabványának.