Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lounge

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

HUGO kanapé

A titok a párnában rejtőzik! A rendkívül rugalmas habszivacs garantálja a komfortot, az ülőpárnák és a kecses karfájának íve pedig a lágy megjelenést. A HUGO kanapénál lehetőség van a kacsatoll töltet választására is, így egy puhább komforttal és kérhetjük!

OLIVER fotel

A feltűnő fémkerete miatt az Oliver stílusos kiegészítője bármely helyiségnek. De ez a fotel nem csak a dizájnról szól. Üljön le, és hamar észreveszi, hogy az Oliver többről szól, mint a jó megjelenésről.

OPERA kanapé

Modern, mégis időtálló dizájnú társalgó sorozat, amely funkciójával és stílusával rengeteg lehetőséget kínál. Az OPERA sokoldalúan használható társalgó kanapéként hagyományos ülőcsoportokban, nagyobb összeállításként, vagy olyan fotelként, amely magányt, teret biztosít az elmélkedéshez vagy a beszélgetéshez - attól függően, hogy magas vagy alacsony háttámlájút választ, vagy a két modell kombinációjával csoportokban rendezi el. Az OPERA formatervezése nagyfokú sokoldalúságot biztosít az anyagok és színek tekintetében. A kortárs életstílus és a kommunikáció, az interakció és a magánélet iránti igényeket szem előtt tartva készült.

SAND kanapé

ÉLVONALBELI TERVEZÉS. A SAND kollekció a természet által inspirált élvonalbeli design. A fő inspirációt az adja, ahogyan a víz átalakítja és formálja a köveket az idők során, és ahogyan a homok folyamatosan új formákat hoz létre. A SAND kollekció egyedi és funkcionális bútorok, amelyek kényelmes és békés környezetet teremtenek Önnek és a környezetében élőknek.

SET kanapé

A SET a tökéletes elegancia modellje, amely beillik minden várakozó területhez. Átölelő formái teszik tökéletessé a puha és meleg borításával. Krómozott lábai szinte láthatatlanok, hogy még jobban kiemeljék a kárpitozott felületeket.

SISTERS lounge kanapé

SISTERS- NÉGY ELEM GYÖNYÖRŰ KAPCSOLATBAN. A SISTERS szoborszerű és sokoldalú puffok és ülőgarnitúrák egyedülálló kollekciója. Tervezésüknek nincs meghatározott "iránya", és szabadon elhelyezhetők a környezetben, ami korlátlan kreatív tervezést biztosít a belsőépítésznek. A design lágy, könnyű és organikus, és 4 méretben kapható, amelyek kombinálhatók vagy önmagukban is használhatók. A legnagyobb méret kényelmes háttámlával rendelkezik, így tökéletesen alkalmas nagy váróterekbe és nyilvános helyiségekbe való beépítésre.

BAIXA fotel

A BAIXA egy kényelmes, egyedi kialakítású társalgószék, amely a múltat és a jövőt egyaránt megragadja. Az ágyéktámasz a háttámla felső részéhez hasonlóan lágy és kerek vonalakkal, áramló, harmonikus mozdulattal fordul át a karfába. Így egy olyan sziluett alakul ki, amely egy naplementére emlékeztet a puha homokdűnékben, innen ered a szék neve.

DEMOISELLE fotel

A Quaglio Simonelli tervezők egy nagyon elegáns, lágy geometriájú fotelt és kanapét alkottak, amelynek szerkezetét dupla "ton sur ton" kárpitozással borított, nagyon elegáns bőrszíjjal összekötött szerkezet borítja. A mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően garantált a kényelem.

DEMOISELLE kanapé

A Quaglio Simonelli tervezők egy nagyon elegáns, lágy geometriájú, kétüléses kanapét alkottak, amelynek szerkezetét dupla "ton sur ton" kárpitozással borított, nagyon elegáns bőrszíjjal összekötött szerkezet borítja. A mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően garantált a kényelem.

DOMUS kanapé

Egyedi kollekció várótermek számára. A festett acélváz körülöleli a szépen kidolgozott kárpitozott részeket. A váróterek klasszikus modelljeinek evolúciója, modern részekkel újraértelmezve.
A Domus eleganciáját megerősíti, hogy bőrrel és szövettek egyaránt csodálatos. Geometrikus formák, amelyek kiemelik az összes kivitelezést, a legtömörebbtől a leglágyabb formáig.

EDEN fotel

Frissítően új, a sportkocsik által inspirált varrással, klasszikus erényekkel kombinálva, stílusos fakeret formájában. A tágas szék fő jellemzői a puha és nagyon kényelmes ülés és háttámla, amelyek lehetővé teszik a különböző ülőpozíciókat. A design hidat épít számos elem között, mint például a lágy és a férfias, az innováció és a hagyomány, valamint a privát és a nyilvános terek között.

HIP fotel

A HIP egy új Lounge fotel, amely alkalmas irodai és egyéb területekhez, amely magas és körbefutó formája és kényelmes, fekete vagy fehérre festett acél támlával ellátott karfája révén a HIP fotel ideális a váróterek privát sarkainak kialakításához.

PURE LOOP fotel

Kis fotel, teljesen kárpitozott poliuretán habszivacs ülőfelülettel, 4-es forgó talppal.

TOKYO kanapé

Lágy és modern vonalvezetés – ez jellemző a TOKYO kanapéra, mely rengeteg elemmel és modullal variálható. A kiváló minőségű szövetek tapintása és a kecses lábak formája adja meg nappalink utolsó simítását, ha ezt a kanapét választjuk otthonunkba.

VEGAS fotel

Kísértés a pihenésre

A VEGAS társalgószék tökéletes módja annak, hogy még több kényelmet biztosítson irodai helyiségeinek, miközben stílusos hangsúlyt adnak hozzá. Az ívelt forma, az alacsonyabb és szélesebb ülőfelület oly hívogató, hogy bárki leüljön rá aki arra jár.

BOMBOM fotel

A BomBomban mindent megtalál, amit egy foteltől elvárhat: puhaságot, könnyedséget, bolyhosságot, olyan érzéseket, amelyeket a neve teljes mértékben tükröz. Lekerekített formája arra hívja Önt, hogy kényelmesen elhelyezkedjen a  párnázott ülőfelületen.

DOMINO közösségi bútor

Geometria és elegancia

A Domino olyan moduláris darab, amely bármely társalgó éke lehet. A színválasztéknak köszönhetően, az elegáns, üzleti de akár a lezserebb tereket is öltözteti.  A párnázott kialakításnak köszönhetően, nagyon kényelmes akár a hosszabb várakozások esetén is. A vékony, de tartós acéllábaknak köszönhetően légies és könnyed hatást kelt.

FORMAT közösségi bútor

Variálhatóság és alkalmazkodás

A Format ülőbútorok ideálisak a nagyobb várók, könyvtárak, galériák esetében. Kimagasló kopásállóságú anyagból készül, ezért erős, huzamosabb ideig tartó mechanikai hatásoknak nagyon jól ellenáll. A termék anyagán kívül még a design tekintetében is egy időtálló darab. A tér esetleges átrendezésével a Format ülőbútorok is könnyen átpakolhatók egy másik pozícióba.

IKEBANA közösségi bútor

Letisztult és közösségi

Ez a moduláris ülőbútor a játékosságával és formák összhangjával tökéletesen illeszkedik szinte minden közösségi térbe. A stabilitása és teherbírása kimagasló. A hideghab ülőfelület a kényelemről és a hosszú élettartamról, a háttámla pedig a megfelelő támasztásról gondoskodik. 

ITACA ACOUSTIC közösségi bútor

Tökéletes nyugalom

Az Itaca termékcsalád az összes igényt igyekszik kielégíteni.  A magán beszélgetések és esetleges váratlan telefonbeszélgetések lebonyolítására kitűnően alkalmas az Itaca Acoustic. A több mint 1,3 méteres darabok az elszigetelődést teszik lehetővé. A hideghabnak köszönhetően pedig a hosszabb várakozásokra is alkalmas lounge fotel.

ITACA közösségi bútor

Elegáns és Praktikus

Az Itaca célja, hogy kényelmessé tegye a várakozási időt bármely váróteremben. A közösségi terek kitűnő darabja, legyen szó akár galériáról, auláról, vagy break room-ról. A két féle felülethez, két féle szín is választható. A lábak magas minőségű fémből, a fotel teste pedig szivacsból készült. A szövet tűzálló és a kopásállósága is kimagasló, ezért bátran ajánljuk minden térbe.

TRES közösségi bútor

Kényelem felsőfokon

A Tres Bútorok nem csak az irodánk, hanem az otthonunk része is lehet. Garantáltan minden hozzánk érkező vendég a modernség és a kényelem összhangját fogja érezni, amikor beleül.  A moduláris elemeknek köszönhetően bármely adottságokkal is rendelkezzen az adott tér, ezzel az ülőbútorral tökéletesen berendezhető.

A rejtett USB tároló lehetőséget ad arra, hogy a fotel kényelméből, várakozás közben is használjuk lemerült digitális eszközünket.

MANTRA puff

Legyen szó a közösségi vagy vendéglátó terekről, a MANTRA puffok rengeteg lehetőséget biztosítanak a terek berendezésére vagy átalakítására a hétköznapitól a rendkívüliig.

SHAPE puff

Ergonomikus és rendkívül kényelmes - a Shape kollekció többszínű, háttámlával ellátott puffokból áll, amelyeknek köszönhetően a chill-out zónák teljesen új minőséget nyernek. Ez a bútordarab barátságos és energikus informális tereket teremt. A több darabos összeállításban vagy külön-külön megjelenő puffok háttámlával tökéletes kiegészítői a várótermeknek, szociális helyiségeknek és irodáknak. A Shape gerincbarát és ergonomikus kialakítása segít minimalizálni a kényelmetlenséget. Nagyobb terekbe való bevezetésükkel lehetővé válik a különböző funkcionalitású, különálló területek kijelölése. A puff funkcionalitást biztosít, míg bőséges színválasztéka frissességet és kifejező karaktert visz a belső térbe.