Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lounge

Termék szűrés

Ülőlap
Láb anyaga
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

AGORA moduláris ülőbútor

Úgy tervezték, hogy tükrözze nevének eredeti jelentését, hogy együttműködést kezdeményezzen - az igényektől függően az AGORA lehet moduláris kanapé, pad, polc vagy az előbb említett dolgok keveréke. Nagyon igényes co-working környezetben tesztelték, ami csak megerősítette a funkcionalitását. Az Agora legnagyobb előnye a konfigurációk sokfélesége. Megfelel az alkotó minden elvárásának -  lehetővé teszi, hogy az Agora különböző karakterű és méretű belső terekbe illeszkedjen.

KAIVA fotel és kanapé

Megkülönböztető forma és modularitás újratervezve - a KAIVA egy puha ülőbútor rendszer, amely a végfelhasználóra bízza a formával kapcsolatos döntést. A kész formáját az egymásra rakott kövek ihlették. A különböző elrendezések alapja mindössze néhány szabadon mozgatható, egyszerű elem, amelyek szabadon kombinálhatók. Az integrált ülések és háttámlák akusztikus kényelmet biztosítanak, így nincs szükség további válaszfalak kialakítására. Ezért a Kaiva kedvez a koncentrációt igénylő munkának. A KAIVA alkalmazható irodákban, szállodákban, várótermekben és közösségi helyeken.

MESH fotel és kanapé

Modern, dinamikus vonalvezetés és jellegzetes design - ez a MESH. A bútor megjelenésével kapcsolatban a végső döntést a végfelhasználóra bízza a gyártó. A háttámla típusának, a színsémák és a szövet típusának kiválasztási lehetősége lehetővé teszi a kollekció különböző belső terekhez és az adott helyen uralkodó tevékenységekhez való igazítását. A modern fotel és kanapé a háttámla formájától függően különféle célokat szolgálhat: az alacsonyabb háttámla kooperatív hangulatot teremt, a magasabb és szélesebb változat akusztikus fülkét teremt. A kollekciót stílusos asztalokkal lehet kiegészíteni.

GRACE fotel és kanapé

Klasszikusan elegáns enteriőrökbe tervezve - a GRACE puha ülőbútor kollekció, amely minden belső teret feldob. A kollekció a következőkből áll: két- és háromszemélyes kanapék, fotel, valamint négyzet és téglalap alakú asztalok. A stilisztikai utalás lehetővé teszi, hogy a kollekciót a modern és a klasszikus elrendezések összetartó elemeként alkalmazzuk. A minimalista váz és az ülőfelület a termékcsalád közös jellemzője. A vizuális kontrasztok vonzzák a figyelmet, miközben az egész kiemelkedik a formatervezéssel. A GRACE egyedi részletei minden belső teret feldíszítenek: a tágas előcsarnoktól a nappalikig.

JERA LOUNGE fotel és kanapé

A JERA LOUNGE egy kényelmes, kiemelkedő arányokkal rendelkező ülőbútor, amelyet nagy eleganciájú, reprezentatív terekbe terveztek. Letisztult és kompakt vonalvezetésének köszönhetően stílustól függetlenül bármilyen környezetbe illeszkedik. A Jera megőrzi és kommunikálja megkülönböztetett identitását. A fém lábak megerősítik a modell lenyűgöző eleganciáját.

ALLORA fotel és kanapé

Nyitott és társaságkedvelő - ez az ALLORA bútorcsalád egyedi személyisége. Az organikus design és a kellemes tapintású szövet a könnyed kényelem érzését közvetíti. Az elemek szabadon elrendezhetők, és mind az alkalmazottakat, mind a vendégeket leülésre és pihenésre invitálják - tökéletes a bejárati területekhez, valamint alkalmi rögtönzött találkozókhoz vagy magánbeszélgetésekhez.

BEETLE lounge fotel

A BEETLE lounge fotelek magas vagy alacsony háttámlával tervezett lounge fotelek, kényelmes puffal párosítva. Az ülőfelület hideghabosított poliuretánból készült, szövettel, bőrrel is rendelhető. Csiszolt vagy festett alumíniumból készült, négy küllős forgó talppal rendelkezik.

HARMO RELAX lounge szék

Új, fából készült termékcsalád. Tömörfából készült váz, rétegelt lemezből készült ülőlappal és háttámlával, amely teljesen kárpitozható, bükk vagy kőris színben kapható, új színekben pácolva. A termék minőségét a BrogliatoTraverso tervezők kézjegye, a háttámla tartójának csatlakozása emeli ki.

KRAM lounge szék

A nyitott kagyló ihlette Kram hívogató és barátságos, és nagyszerű kényelmet nyújt a felhasználójának. A Kram társalgószék fém vázon nyugszik. Az ülés kárpitozottan is kapható.

PEB lounge fotel

A puha és kényelmes vonalvezetésű Peb fotel fontos és lényeges személyiséget mutat, a kétféle magasságú háttámlával játszva. Teljesen kárpitozott, és tökéletesen alkalmas kortárs nappali helyiségekbe is.

SYS FOUR moduláris ülőbútor

A Sys konfigurációkkal teli kanapéként született, amely lehetőséget ad moduláris rendszerek létrehozására, amelyek jól illeszkednek olyan környezetbe, mint a várótermek, a munkahelyek, a múzeumok, az éttermek, iskolák, üzletek, valamint a tárgyalóterek. A rendkívül gyors és intuitív rögzítési rendszernek köszönhetően a kanapé szétszedhető, mozgatható és átkonfigurálható, az adott pillanat igényei szerint. A tűzálló habszivacs üléseken kívül vannak olyan kiegészítők, mint a natúr fából készült vagy kárpitozott asztalok és karfák, amelyeket bármikor, akár egy pillanat alatt is fel lehet rakni a kanapéra. Az asztalok kiegészíthetőek csatlakozó aljzatokkal is.

TONDINA LOUNGE szék

A Favaretto & Partners projektjét az északi design szigorúsága ihlette. Letisztult formák és egyszerű formájú ülőfelület, tölgy rétegelt lemezből készült ülő- és háttámlával, négylábú vázzal kombinálva, mely számos változatban kapható. A váz lehet krómozott acél vagy matt festett acél. Valamennyi változat elérhető kárpitozott panellel, amely lehet bőr, ökobőr vagy szövet.

Alma fotel

Vegyünk egy vastag ülőlapot, adjunk hozzá egy puha, díszgombokkal ellátott hátpárnát, és egy lekerekített háttámlát, amely mintha átölelne. Ha jól csinálod, akkor az Alma lesz a végeredmény - a kényelem esszenciája. A mi verziónk egy bónuszt is tartalmaz: a fotel minden egyes részét más-más szövetből is rendelheted. Az ALMA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Mini fotel

Filigráns – Divatos – Elegáns - Kényelmes. Bár nem feltétlenül ebben a sorrendben. A MINI fotel az lesz, amit te alkotsz belőle. De egy dolgot biztosan megígérhetünk: nem marad észrevétlen. Függőleges csíkjaival és pufók formájával ez a szék bizonyítja, hogy a kis mérete nem akadályozhatja meg abban, hogy nagy benyomást keltsen. A MINI több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 1 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Mokka fotel

A Mokka egy puff sokoldalúságát kínálja, de az ülés kényelmének érdekében profilozott háttámlával van felszerelve. Praktikus méretének köszönhetően könnyen mozgatható, ahol úgy érzed, hogy szükség van egy extra ülőhelyre, vagy csak egy stílusos kiegészítő bútordarabra. A MOKKA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető , 3 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal, puffal, és kiegészítővel.

Penny fotel

Olyan fotelben gondolkodsz, amely megfelelő támaszt és kényelmet nyújt egyben? Egy plusz párnával, amivel együtt kényelembe helyezheted magad és esetleg egy opcionális lábtartóval, amire felteheted a lábad? Nos, itt van amire vágytál – a Penny fotel. A PENNY több mint 100 féle szövetkárpittal rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard vagy LUX komforttal, fix huzattal, lábtartóval, és kiegészítővel.

Uma fotel

Egy fotel, mely a 70-es évek designjával kacérkodik. Erős képzelőerővel, játékossággal, stílussal és tökéletes arányokkal. Egy kortárs klasszikus, egyedi karakterrel ami ennek ellenére bárhová beilleszthető. Válassz a klasszikus kerek lábak vagy a diszkrét és elegáns forgótalpas változatból. Használd a fantáziádat, fedezd fel a szövetek variációit, és figyeld, ahogy Uma a szemed előtt átalakul! Az UMA több mint 100 féle szövetkárpittal vagy bőrrel rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

CIRCUIT moduláris ülőbútor

Ez egy élvonalbeli technikai megoldás, amely képes abszolút alkalmazkodni ahhoz a környezethez, amelyhez választották, egyenes vagy íves formát ölt, és beépített írótáblával és USB-portokkal is felszerelhető. A Circuit egy rendkívül moduláris és sokoldalúan felhasználható ülőbútor.

CLEA lounge fotel

A CLEA egy lágy, kanyargós profilú szék. Formájának lágyságát az opcionális krómozott kartámaszok is tükrözik, amelyek az ülés mentén egy megszakítás nélküli íves vonalban futnak végig. Harmonikus és elegáns, a CLEA PLUS változatban is kapható, amely karosszék lekerekített formáival és beépített karfáival tűnik ki.

CROSS moduláris ülőbútor

Az egyes lekerekített, ívelt sarkokkal ellátott, lekerekített blokkokból álló CROSS egy kényelmes moduláris ülőbútor. Csak néhány egységből áll, de szokatlan és eddig soha nem látott konstellációkba konfigurálható. Feltűnő hatása fokozható a puff alap és a háttámla különleges kárpitozásának kiválasztásával. Elegáns és eredeti moduláris kanapék. Nagy sűrűségű poliuretán habbal kárpitozott fa váz. Fekete polipropilén lábak.

DOUBLE fotel és kanapé

A DOUBLE rendszer új perspektívába helyezi a modularitás egész koncepcióját. A dupla fotelek, amelyeket jellegzetes, lineáris kialakítás jellemez, két változatban készülnek: az egyik nyitott, kifelé szélesedő, a másik zártabb. Létezik egy kanapé is, amely a zárt székkel is összeilleszthető. Ha ezeket a darabokat kombinálják, akkor a lábaktól egészen a karfákig tartó átlósok dinamikus játékát hozhatják létre. Elegáns formájú fotelek, amelyek tökéletesen úgy vannak kialakítva, hogy szorosan egymásba illeszkedjenek.
 

EON lounge fotel

A gyengéd ívek egy különleges formát alkotnak az EON lounge fotel esetében. A lounge fotel a hozzá tartozó lábtartóval együtt egy kényelmes ülőalkalmatosságot kínál, a kollekciót pedig egy nagyvonalú és ugyanolyan kényelmes kanapé teszi teljessé. Háttámlája ívelt, poliuretán habbal párnázott fából készül, és teljesen kárpitozott. Láb változatai: Fekete lakkozott szánkótalp vagy 4 lábas fekete lakkozott alumíniumból. A kollekció lounge fotelből, kétüléses kanapéból és lábtartóból áll.
 

TOFFEE fotel és kanapé

A TOFFEE kollekciót a funkcionális megoldások eredetisége jellemzi. A fotel a nagyvonalúan párnázott karfáknak köszönhetően körülölelő érzést kelt, míg az egypárnás kanapé lehetővé teszi, hogy az emberek kényelmesen együtt üljenek. Mindkettőnél a váz elöl fokozatosan lejt, ami szabadságot teremt az ülésmód tekintetében. Fekete lakkozott falábak. Háromszemélyes kanapé is kapható.

MARGARITA fotel

A DorigoDesign által készített MARGARITA egy lekerekített formákkal rendelkező karcsú szék, amely tökéletes társ a pihenés és az interakció pillanataiban. Kapható ülőpárnával, teljesen kárpitozottan vagy kárpitozás nélkül, amely változatban beltéren és kültéren egyaránt használható. A Margarita széles formája és tágas ülőfelülete friss és kortárs dizájnnal párosul. Modern vonalvezetésű karosszék, mely ideális váró- és tárgyalóterekbe. Kültéri használatra is alkalmas, színes polietilén különböző árnyalataiban (fehér, taupe, antracitszürke, piros, zöld és sárga), vagy ülőpárnával, illetve teljesen kárpitozott kivitelben kapható.