Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Étkező és bárszékek

Az irodákban egyre gyakoribbak a kötetlen, informális terek. Itt sokkal lazább körülmények között lehet megvitatni akár a munkával kapcsolatos, akár személyes kérdéseket. Az ebédlő szintén egy közösségi tér, ahol a kollektíva jobban egymásra találhat.

Termék szűrés

Támla felület
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

ARROW 410 szék

Egy kifinomult modern vonal, a tiszta design kifejeződése: Az Arrow ideális előadótermekbe és irodákba is. Gyorsan egymásra helyezhető, különböző színekben kapható, és szánkótalpas vagy 4 lábas verzióban, karfával vagy karfa nélkül kapható.

A sorozat termékei két különböző magasságban is kaphatóak, valamint különböző tartozékok is választhatók hozzá. 

Class 100 szék

A kényelmet és az ergonómiát az egyszerű, letisztult vonalvezetésű, modern formatervezés emeli ki. Kortárs közösségi terekbe, várótermekbe és irodákba, ahol fontos, hogy kényelmes, funkcionális ülőalkalmatosságokat kínáljon, hogy egyedi, informális, kreatív környezetet teremtsen.

A Class 100 sorozat egy komplett székcsalád irodai, várótermi és közösségi használatra, divatos, modern dizájnnal, amely kiemeli a kényelmet és az ergonómiát.

MOON szék

Elegáns vázú,  minimalista kialakítású magas székek

A MOON Wood bárszékek több célra is használhatók: pihenő- vagy étkezőhelyiségekben, valamint rövid megbeszélésekhez. Tökéletesen illeszkednek magas asztalainkhoz. Ezek a magas székek (bárszékek) nagyon helytakarékosak, mivel könnyen egymásra helyezhetők (akár 3 szék). Ez segít Önnek helyet megtakarítani az irodájában, és könnyebb mobilitást biztosít.

TWIST&SIT szék

Jellegzetes karakter és a stílus kifejezésének szabadsága

Vizuálisan markáns skandináv dizájnjával ez a puha ülőgarnitúra-család tökéletes a modern, elegáns hangulatot árasztó irodákba, és ugyanilyen jól mutat a hagyományos irodahelyiségekben is. Mint maga a tangótánc, kifejező karakterrel rendelkezik, improvizatív szabadságot biztosít, és különböző stílusváltozatokban kapható.

WAIT szék

A műanyag ülőfelület és hátlap széles szín- illetve szövetkínálattal érhető el. Választható karfás változatban, írópaddal. Emellett számos króm lábvariáció közül lehet választani. Alkalmas lehet várótermekbe, ebédlőkbe, egyéb közösségi terekbe.