Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Étkező és bárszékek

Az irodákban egyre gyakoribbak a kötetlen, informális terek. Itt sokkal lazább körülmények között lehet megvitatni akár a munkával kapcsolatos, akár személyes kérdéseket. Az ebédlő szintén egy közösségi tér, ahol a kollektíva jobban egymásra találhat.

Termék szűrés

Támla felület
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

E-QUO pad

Az E-quo nagyon kicsi, kb. 60 cm magas ülőfelülettel rendelkezik, ezért félig függőleges helyzetben történő ideiglenes pihenésre tervezték. Az ötlet lényege, hogy a munkakörnyezetbe is behozza azt, amit általában a szabadban teszünk, amikor a falnak "támaszkodva" telefonálunk, jegyzetelünk vagy internetezünk. Az E-quo egy ülőhely, egy minimálisra redukált munkahely, amely csak a lényeges dolgokra szolgál. A tervezés célja pontosan az volt, hogy a tárgyat vonzóbbá, kényelmesebbé és funkcionálisabbá tegye anélkül, hogy elárulná minimalista lelkületét.

FLOW étkező és bárszék

A Flow kollekciót egyszerű, mégis kifinomult módon tervezték, amely a hagyományos stílust és a modern kompozíciót ötvözi egyetlen végleges bútordarabban. Három különböző magasságban kapható, amelyek könnyen beilleszthetők bármely helyiség térbeli dimenziójába. A Dafne Koz és Marco Susani díjnyertes tervezők kreatív együttműködéséből származó design az egyenes vonalak és a hajlítások vizuális szintézisében, amely kortárs ergonomikus szerkezetet és sokoldalúságot eredményez, amely illeszkedik az otthoni konyhákhoz, a magas asztalokhoz és íróasztalokhoz, vagy akár a pazar bárok és éttermek misztikus és fényűző környezetéhez. 

NOT WOOD étkező és bárszék

A NOT kárpitozott karosszékcsalád sikeréből született egy új kompakt és könnyű változat, amelyet változó vastagságú, ívelt fa ülőlap jellemez. A szék egymásra helyezhető, elöl kárpitozható, és vendéglátó valamint közösségi környezetben is elhelyezhető. Az ülőlap esetében többféle fa lemezből, lábak esetében pedig 3 különböző láb típusból választhatunk. Szövetkárpitozási lehetőség is megoldható.

TOD étkező és bárszék

Praktikus, multifunkcionális, elegáns és eredeti, a Tod székek kétségkívül a True Design portfóliójának egyik legsokoldalúbb elemei, amelyek tökéletessé teszik őket a munkahelyi és otthoni terek számára. A klasszikus Tod székek kivételes keresztirányúságuk jellemzi, ami megkönnyíti, hogy bármilyen asztalmodellhez vagy egyszerűen önmagukban is könnyen illeszkedjenek. Ami a szerkezetet illeti, a székeket "rejtett" illesztési rendszerrel szereltük össze, amely megakadályozza, hogy bármelyik rész láthatóvá váljon, így tiszta és zökkenőmentes eredményt érhetünk el.

OLGA szék

Az Olga székek praktikus szerkezetű, festett vagy horganyzott fémből készültek. A szék, a karfás karosszék és a puff széles körben testre szabható az ülések és a háttámla, a faanyagok, szövetek, bársonyok, bőrök és ökobőrök kiválasztásával.

TIMELESS szék

A TIMELESS egy elegáns és egyszerű szék kárpitozott üléssel, amely a Quinti összes anyagában és kivitelében kapható. A sokoldalú és könnyed váz (mindössze 4,50 kg súlyú)  többféle kivitelben - természetes kőris vagy fekete festett színben is kapható.

ARROW 410 szék

Egy kifinomult modern vonal, a tiszta design kifejeződése: Az Arrow ideális előadótermekbe és irodákba is. Gyorsan egymásra helyezhető, különböző színekben kapható, és szánkótalpas vagy 4 lábas verzióban, karfával vagy karfa nélkül kapható.

A sorozat termékei két különböző magasságban is kaphatóak, valamint különböző tartozékok is választhatók hozzá. 

Class 100 szék

A kényelmet és az ergonómiát az egyszerű, letisztult vonalvezetésű, modern formatervezés emeli ki. Kortárs közösségi terekbe, várótermekbe és irodákba, ahol fontos, hogy kényelmes, funkcionális ülőalkalmatosságokat kínáljon, hogy egyedi, informális, kreatív környezetet teremtsen.

A Class 100 sorozat egy komplett székcsalád irodai, várótermi és közösségi használatra, divatos, modern dizájnnal, amely kiemeli a kényelmet és az ergonómiát.

MOON szék

Elegáns vázú,  minimalista kialakítású magas székek

A MOON Wood bárszékek több célra is használhatók: pihenő- vagy étkezőhelyiségekben, valamint rövid megbeszélésekhez. Tökéletesen illeszkednek magas asztalainkhoz. Ezek a magas székek (bárszékek) nagyon helytakarékosak, mivel könnyen egymásra helyezhetők (akár 3 szék). Ez segít Önnek helyet megtakarítani az irodájában, és könnyebb mobilitást biztosít.

TWIST&SIT szék

Jellegzetes karakter és a stílus kifejezésének szabadsága

Vizuálisan markáns skandináv dizájnjával ez a puha ülőgarnitúra-család tökéletes a modern, elegáns hangulatot árasztó irodákba, és ugyanilyen jól mutat a hagyományos irodahelyiségekben is. Mint maga a tangótánc, kifejező karakterrel rendelkezik, improvizatív szabadságot biztosít, és különböző stílusváltozatokban kapható.

WAIT szék

A műanyag ülőfelület és hátlap széles szín- illetve szövetkínálattal érhető el. Választható karfás változatban, írópaddal. Emellett számos króm lábvariáció közül lehet választani. Alkalmas lehet várótermekbe, ebédlőkbe, egyéb közösségi terekbe.