Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Álláskönnyítő székek

Ahogy a „well-being” egyre inkább szempont lett egy mai iroda kialakításában, úgy kerültek előtérbe a helyes tartást elősegítő székek. Az álláskönnyítő székek magasságát állítható, de a fő előnyük, hogy folyamatos egyensúlyi helyzetet kell teremteni a használatukkor. Ez a törekvés pedig segít kialakítani a helyes tartást munka közben.

Termék szűrés

Támla felület
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

CO álláskönnyítő szék

A VANK_CO mobil bárszékek és asztalok ideálisak gyors megbeszélésekhez és spontán beszélgetésekhez. Tökéletes megoldás arra, hogy csatlakozzon kollégáihoz egy pillanatra, hogy rátérjen a projekt lényegére, amin éppen dolgozik. A név a coworking koncepciójából ered, ahol az együttműködés és a harmonikus közösség építése kiemelt fontosságú. A CO sorozat bútorai nagyszerű kiegészítői lesznek a közös irodahelyiségeknek, amikben a különböző részlegek együtt dolgozhatnak.

PIN álláskönnyítő szék

Egyszerűség, funkcionális tökéletesség és kényelmes. Ez az szék a Pin. Ideális bár- vagy irodai ülőalkalmatosságként, állítható magasságú íróasztalokhoz, bárokhoz és pultokhoz. A szék önegyensúlyozó tengellyel rendelkezik, amely egy kerek talpról forog, és akár 10°-os dinamikus dőlésszöggel is rendelkezik. Az ülés alatt elegánsan elhelyezett bőrszíjjal rendelkezik, amellyel a szék magassága 55 és 73 cm vagy 60 és 85 cm között bárhol beállítható. Az ülés az 1., 2., 3. és 4. kategóriájú kárpitszövetek hihetetlen színválasztékával is büszkélkedhet.

UPPER álláskönnyítő szék

Az UPPER egy pultokhoz és magas asztalokhoz való bárszékekből álló kollekció. A párnázott ülőfelülettel és festett fémszerkezettel ellátott változat, amely tökéletesen illeszkedik az azonos kivitelű asztalokhoz, ideális a dinamikusabb környezetekhez. A klasszikusabb, szintén háttámlával ellátott változatok vagy teljesen kárpitozottak, vagy teljesen fából készültek. Mindkét esetben a szerkezet négy lábbal vagy állítható magassággal is választható.

PROVINO álláskönnyítő szék

Praktikus és sokoldalú lehetőség, ideális gyors megbeszélésekhez vagy dinamikus műveletekhez. A használója, aki az ülés során különböző pozíciókat vesz fel az egyensúly fenntartása érdekében, igénybe veszi a hát- és ágyéki izmokat, és kétségtelenül előnyös testtartási pozíciókat ér el.

WOBBY álláskönnyítő szék

Egészségesebb munkakörnyezet

A hosszan tartó, sok üléssel járó munka elkerülhetetlenül kényelmetlenséget okoz, és negatív hatással van a hatékonyságunkra. Ezért egyre több modern irodát alakítanak ki úgy, hogy a lehető leghatékonyabb és legegészségesebb munkakörnyezetet hozzák létre. Ezért mutatjuk be a WOBBY széket - egy olyan megoldást, amely segít abban, hogy Ön jobban érezze magát a munkahelyén.