Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztalok

Termék szűrés

Asztallap anyaga
Láb anyaga
Emelhető magasságú
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

TESZT vezetői asztal

Az AIR vezetői íróasztal az ellentmondások harmóniájából született. A légiesen könnyű lábszerkezeten egy vastag, minőségű fából készült asztallap fekszik, amely finom érzékenységű fiókok, tárolók és bemarások tesznek még gazdagabbá esztétikailag és funkcióban egyaránt. A  furnér anyagok mellett a lábszerkezet elérhető porszórt festéssel és króm változatban is. A vezetői asztalhoz egy kör alakú tárgyalóasztal és a falra rögzíthető szekrények is társulnak.

ELITE vezetői asztal

A vezetői kollekció, amiben az asztallap magában foglalja a szerkezeti alapot és a tároló funkciót. A tároló funkció fiókokkal, polcokkal és LED világítással van kiegészítve.

GRAVITY vezetői asztal

A gravitáció dacára szilárd és kényelmes – a Gravity a vezetői íróasztal koncepcióját egy új szintre emeli. A modern építészettől inspirált minimalista formavilágot a technológiai újítások segítik tovább. Az aszimmetrikus talapzatnak köszönhető az asztallap úgy tűnik, mintha lebegne. Az elektromosan állítható magasság halk motoros megoldással változtatható. A Gravity kollekció kiegészül konferencia asztallal, dohányzóasztallal, könyvespolccal és moduláris tárolókkal is.

IULIO vezetői asztal

A IULIO természetes formákat, tiszta vonalakat, világosságot és eleganciát vonultat fel. Az asztalok teljes kollekciója, tárgyalóasztalok, dohányzóasztalok, tárolók és komódok a kifinomult és modern vezetői munkakörnyezetnek.

IULIO HG vezetői asztal

Sima és kellemes tapintású felületek, eltéveszthetetlen stílus, a funkcionalitás és a design tökéletes egyensúlya. A IULIO természetes formákat, tiszta vonalakat, világosságot és eleganciát vonultat fel. Az asztalok teljes kollekciója, tárgyalóasztalok, dohányzóasztalok, tárolók és komódok a kifinomult és modern vezetői munkakörnyezetnek.

JERA vezetői asztal

A JERA a függőleges és vízszintes elemekkel játszik. Megfogható, indusztriális jelzőkkel jellemezhető a szerkezet. A design projekt erőssége a vastag tömbszerűségben és az egymásra áthajló függőlegesekben és vízszintesekben rejlik. A JERA családot alapvetően jellemzik a tágas, nagyvonalú terek, amiket felkínál a munkához. A tárolók is hasonlóan bőkezűen nyújtják a tágas tereket.

JET EVO vezetői asztal

Fényes és matt. Fa és üveg. A Jet Evo harmonikus kontrasztot teremt az egyes anyagok között. A minőségi anyaghasználati és összeszerelési szakértelem hozzájárul a munkahely presztízséhez.

RAIL vezetői asztal

A presztízst csak különleges képességek erényeként élvezhetjük. Miért is nevezzük a Rail-t egy különleges kollekciónak? Azért, mert az értékes megoldások olyan tervezők keze munkáit dicsérik, akik tisztában vannak egy működő munkakörnyezet áldásaival és a hatékonyság kielégítő érzésével.

TOWER EVO vezetői asztal

A TOWER EVO kínálta minőség tökéletesen kiszolgálja a középvezetői igényeket. A nagyvárosi, időtlen értékeket közvetít azáltal, hogy rugalmas megoldásokat és különböző variációs lehetőségeket kínál. A terméket továbbá vonzóvá teszi a kiváló ár-érték aránya.

AIR vezetői asztal

Az AIR vezetői íróasztal az ellentmondások harmóniájából született. A légiesen könnyű lábszerkezeten egy vastag, minőségű fából készült asztallap fekszik, amely finom érzékenységű fiókok, tárolók és bemarások tesznek még gazdagabbá esztétikailag és funkcióban egyaránt. A  furnér anyagok mellett a lábszerkezet elérhető porszórt festéssel és króm változatban is. A vezetői asztalhoz egy kör alakú tárgyalóasztal és a falra rögzíthető szekrények is társulnak.

DELTA EVO vezetői és tárgyalóasztal

Sokoldalú és lényegretörő, ez a Delta. A Las Mobili új összeállítása, ami minden olyan eszközzel rendelkezik, ami elengedhetetlen a sikeres irodai munkához. Önálló asztalok és kiegészítő lapok, tárgyalóasztalok, dohányzóasztalok, tárolók, egy egész sereg megoldás, ami maximálisan kihasználja az iroda nyújtotta tereket.

5TH ELEMENT vezetői asztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

ENOSI EVO vezetői és tárgyalóasztal

Az Enosi kollekciót a modern menedzsment ihlette: elegancia, dinamizmus, hatékonyság. A modularitás, a kiváló anyaghasználat és design szintén kiváló megoldássá emeli az Enosit az irodában, hiszen a változás és a változáshoz történő alkalmazkodás igénye állandó. Minden elem nyitott modulként került megtervezésre, hogy további variációkat és rugalmas felhasználási lehetőségeket kínáljon. A technológia mellett a vonzó megjelenés is elsődleges cél volt az Enosi tervezésénél. Az Enosi a kortárs irodatechnikában valósítja meg a jövő elképzeléseit.

FORUM tárgyalóasztal

Megfizethető, hatékony és időtálló tárgyalóasztalok

A FORUM tárgyalóasztal klasszikus erényeket vonultat fel remek stílusérzékkel. A lekerekített asztallapok és lábak elősegítik, hogy kihasználható legyen a teljes tér és a kommunikáció is zavartalanul folyhasson a kollégákkal. Tovább választhat a kiegészítő lapokból, amik tovább bővítik a lehetőségeket az egyéni igények kielégítése terén.

JAZZ tárgyalóasztal

Engedd, hogy elragadjon a JAZZ kollekció...

A JAZZ tárgyalóasztalok ideálisak a rugalmasan változó környezet kiszolgálására, ugyanis ugyanúgy fix és állítható magasságú asztallappal is elérhetőek.

OPERA vezetői és tárgyalóasztal

Az opera szót úgy ismerjük, mint olyan zenei darabot, amiben a prózai szöveget énekes formában adják elő. Az olasz nyelvben létezik másik jelentése is: határozott céllal végzett tevékenység, olyan cselekvés, amely hatékony és konkrét következményekkel jár. Ez az Opera...

Ahogy az opera is egy intellektuális munka eredménye, úgy a mi is előbb gondolkodtunk és utána cselekedtünk. Ilyen formán szembe is mentünk a piaci mainstream kívánalmaival és igyekeztünk a problémát a lényegénél megragadni, az irodai funkciókra és feladatokra közvetlenül megoldást találni. A Newform Ufficio keverte a különböző textúrájú asztallapokat az alumínium vázakkal. A megfelelő arányban kevert felületek, a kiváló anyagminőség és a időtálló szerkezet mind az irodai hatékonyságot segíti elő: hogy újra élmény legyen a munka az irodában!

PLANA tárgyalóasztal

Plana exkluzív tárgyalóasztalok

A modern és letisztult designt felvonultató Plana vezetői tárgyalóasztalok a magasabb nívót képviselő irodákba jelentenek kiváló választást. A 8 és 12 fős téglalap alakú asztalok mellett a kisebb, 3 fős köralakú asztalok is elérhetők a kollekcióban. A tervezők különleges figyelmet fordítottak a részletekre. Egyenes vonalak, szögletes formák és kidolgozott természetes furnér anyagok jellemzik őket, amik egyszerre nyújtanak az asztaloknak stílusos és egy egyedi megjelenést.

PLANA vezetői asztal

A PLANA letisztult, válogatott kollekció. Egyenes vonalak, szögletes formák, megkülönböztetett vastagság, finomított anyagok és felületek. Egy olyan elemi design megközelítés, ami megfelel minden esztétikai és funkcionális követelménynek.

AIR munka és tárgyalóasztal

A bútor, ami úgy lebeg, mintha levegőből volna

Az Air íróasztalok különlegessége a fém lábszerkezete, ami egyszerre kelt könnyed benyomást, de időtállóságról és szilárdságról is árulkodik. Az AIR minimalista designja egy alaposan végiggondolt vizuális koncepció eredménye, amelyben ugyanolyan fontos szerepet kapnak a következő felületek és színek, mint az alkotói szabadság, amit a tervezők élveztek az AIR megalkotásánál.

5TH ELEMENT munka és tárgyalóasztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

NOVA operatív munkaasztal

Az univerzális választás

Nova: a modern klasszikus. A nevét a latin eredetű szóról kapta, aminek a jelentés „új”. Ha megváltoztatod az asztallap felületét vagy a színét, máris egy új asztalt kapsz. Az univerzális designnak köszönhető bármilyen stílusú irodába beilleszthetőek ezek az asztalok. A hagyományos U-alakú lábkialakítás mellett elérhetők az A és az O alakú lábszerkezettel szerelt változatok is.

ONE H operatív munkaasztal

Minden irodához ideális!

Az irodai asztalok az évek során modern és ergonomikus munkaállomássá fejlődtek. A T-lábnak köszönhetően nagyobb áll az Ön rendelkezésére és az asztal alatt is több helye van, mint általában. A ONE H manuálisan állítható magasságú asztal, melyet könnyedén az igényeinkhez igazíthatjuk. A manuális állítható magasság 620 és 850 mm között teszi lehetővé, hogy az asztal az Önnek megfelelő pozíciót vegye fel.

OPTIMA C operatív munkaasztal

Az optimális megoldás a munkahelye számára

Az OPTIMA C az optimális irodabútor, ami egy kényelmes, használható és rendezett munkakörülményeket teremt a lehető legkevesebb elemből. Az asztal lábszerkezete egy C-alakú konzol, amibe diszkréten elférnek a kábelek is. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő asztallapot, a jobbkezes vagy balkezes összeállítást, sarokelemmel vagy hullám alakúra mart lappal szerelt változatot!

OXI operatív munkaasztal

Az Oxi optimalizálja az iroda funkcióit, az egyéni igényeket és a céges szervezet feladatait egyaránt. A modern irodába tervezték, ahol maximális rugalmasságot tud nyújtani az egyes részlegeknek. A változás örök és az üzlet megköveteli az alkalmazkodást. Képzelje a lehetőségek százait a termékcsoportban, hogy elérhesse a maximális hatékonyságot. Az OXI által létrehozott tér egyszerre dinamikus és ergonomikus. Kiváló megoldás önálló vagy csoportban végzett feladatokra egyaránt. Praktikusak, elegánsak és tökéletesen illeszkednek a munkahelyi környezetbe. A design, technikai kivitelezés lehetővé teszi, hogy a bútor minden igényt kielégítsen.