Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Értéktárolók

Egyre több open-space irodában igény mutatkozik közös tárolóegységek kialakítására, ahol a dolgozók a személyes tárgyaikat biztonságban tudhatják. Ezek a tárolóegységek különböző színűek lehetnek, remekül feldobva az iroda hangulatát. A Vivax Irodabútor termékei erre is kínálnak megoldást. Elérhetőek kulccsal, de biztonsági kóddal vagy chipkártyával zárható szekrények is.

Termék szűrés

Front anyag
Korpusz anyag
Láb típusa
Átlagos szállítási idő
Rendezés:

LOCKER értéktároló

A MARO szekrények kényelmes és praktikus szekrények, amelyek tökéletesen illeszkednek a nyitott terekbe. A MARO szekrények saját teret teremtenek a személyes tárgyak biztonságos tárolására. Számos testreszabási lehetőség áll rendelkezésre a záraktól, formáktól, méretektől és színektől kezdve.

CHOICE értéktároló

A közös használatú terek alapvető jellemzője

A hot-desking és a tevékenységalapú munka koncepciója egyre fontosabbá válik a modern irodákban. Emiatt egyre több megosztott íróasztalos munkahely jelenik meg, és ez szükségessé teszi a dolgok tárolására szolgáló helyiségek kialakítását. A moduláris szekrényszekrények sokoldalú megoldást jelentenek a személyes és irodai tárgyak biztonságos tárolására, ideiglenes vagy egész napos használatra. A CHOICE szekrények hasznosak lehetnek mind a helyben lakó, mind a mobil dolgozók vagy az irodai látogatók számára.

NOVA BASIC értéktároló

Egyszerű tárolási megoldás

A NOVA szekrények hat vagy nyolc zárható ajtóval kaphatók. A NOVA egy széleskörű irodabútor-rendszer, amely íróasztalokat, tároló-, tárgyaló- és recepciós bútormegoldásokat tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akik egyéni/kollaboratív munkavégzésre vagy pihenésre alkalmas munkaterületeket szeretnének kialakítani, és egy összefüggő és kényelmes irodahelyiséget szeretnének élvezni.