Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lámpák

Az irodai lámpák kiemelten fontosak nemcsak a fényforrásként, hanem a munkahelyi közérzetünk szempontjából is. Intelligens lámpáinkon nemcsak a fényerősséget és a színhőmérsékletet beállítani, hanem egy okostelefonos alkalmazás segítségével a napi ritmusunknak megfelelően tudjuk tervezni a fényviszonyokat aszerint, hogy a nap melyik időszakában vagyunk a legaktívabbak.

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

SELFORDII mennyezeti lámpa

A természet ihlette SHELFORDII különleges fényhatásaival kivételes enteriőrélményt teremt. Felfüggesztett ambient designlámpa, melynek amerikai dióból vagy európai tölgyből előállított rétegelt lemez teste fokozza belső tereink hangulatát.

SILURUS mennyezeti lámpa

Professzionális LED-es világítótest, mely mennyezetbe és álmennyezetbe egyaránt rögzíthető. Kiváló káprázási értékekkel rendelkezik; direkt, direkt/indirekt vagy indirekt sugárzó változatban is elérhető. A lámpa teste a fa melegét és egy darab természetet csempész belső tereinkbe. A SILURUS-PLY lámpa amerikai dió és európai tölgy változatokban is elérhető.

FLY FLOOR állólámpa

Maximális hatékonyság és térkihasználás, a Fly ideális megoldás a könnyedséget és elegáns funkcionalitást igénylő munkaterületek számára. A Fly rendkívüli koncepciókra és a legmodernebb LED anyagokra támaszkodik. Az elemek áramló kialakítása, minimális és simított profilokkal, egy kifinomult, perimetrikus injektálási fényt alkalmazó eszközt rejt, amelyet egy speciális metakrilátra alkalmaznak, amely a megvilágítandó felület felé merőlegesen terjeszti és eltéríti a fényáramlást. A Fly egy aerodinamikus sziluettet mutat be, amelyet a kényelem és a teljesítmény elérésére terveztek.

MINISTICK FLOOR állólámpa

A MiniStick úgy lett megalkotva, hogy maximális rugalmasságot és kényelmet biztosítson a felhasználója számára. Az állólámpa elbűvöl az egyszerű, mégis hatékony kialakítással elért eleganciájával.  A technológiai sokoldalúság és az esztétikai szépség egyesül ebben az egyedülálló tárgyban; milliónyi különböző konfigurációt rejt a kialakítása mögött.

RADIAL FLOOR állólámpa

Szolid design, intelligens technológia és prémium minőségű anyagok 1,9 m-es magasságról – bárki, akinek a RADIAL FLOOR LED állólámpa áll az íróasztala mellett, azzal a jóleső érzéssel tudja elhagyni az íróasztalát, hogy anélkül ért el valamit, hogy kimerült volna. Ennél a modellnél is, a VITACORE® érintőpanel gombjai csak akkor láthatók, ha szükség van rájuk. Ez is mutatja, hogy a LUCTRA® lámpák a legapróbb részletükben is speciálisak

RADIAL FLOOR TWIN állólámpa

Megfelelően pihentető, hatékony, koncentrált és jótékonyan inspiráló LED lámpa. RADIAL FLOOR TWIN LED állólámpa pontosan a megfelelő fényt adja a csapatmunkához, két munkahelyet világít meg egyszerre. A külön állítható és programozható lámpafejek biztosítják, hogy mindenki megkapja a számára szükséges fénymennyiséget – biológiailag hatékony és megfelelő szögben érkező megvilágítást.

MICROSTICK asztali lámpa

A MicroStick egy intelligens asztali lámpa egyszerű és kompakt alumínium testben. A 10 W-os LED fényforrás lágy, kényelmes fényt biztosít, erős kontrasztok nélkül.
A lámpa be- és kikapcsolására és a fényerő beállítására egy speciális, dimmer funkcióval ellátott érintésérzékelő szolgál. A MicroStick fehér és ezüst színben kapható. A tökéletes lámpa az íróasztalra, otthonra vagy az irodába.

TABLE PRO LINEAR asztali lámpa

Így kell sikeresen elérni a relaxációs munkát: az utolsó részletéig jól megtervezett, szakértelemmel és körültekintéssel megalkotott LINEAR TABLE PRO LED asztali lámpa modellek egyedi kényelmet biztosítanak.
A megkülönböztethető fejek a nyitott hűtő bordákkal hatékonyan csökkentik a LED-ek hőjét. Egyedileg megalkotott önbeálló csuklók segítségével a fényt bármilyen szögben állíthatjuk. Pont olyan kellemes, mint a biológiailag hatékony fény és a minimalisztikus, geometriai design, alumínium profilból, 75 centiméteres magassággal.

TABLE PRO RADIAL asztali lámpa

Nem csak a fény, de a szépség is pozitív hatást gyakorol az emberre. Amit szépnek ítélünk pont olyan változó minden egyén esetében, mint az egyes személyek napi ritmus görbéjének pontjai. A RADIAL TABLE PRO LED asztali lámpa harmonikus megjelenésével az alternatívája a progresszív geometrikus LINEAR modelleknek. Csupán a megjelenés különbözik. A lámpa szakértelemmel megalkotott teste pont olyan megbízható, mint a benne rejlő csúcstechnológia és a fény jótékony hatása.

FLEX vezeték nélküli LED mobil lámpa

A FLEX LED mobil lámpa egy vezeték nélküli megoldás a biológiailag hatékony fény számára az irodában, otthon, vagy bárhol, ahova magunkkal visszük. Egy beépített akkumulátoron keresztül a négy nagy teljesítményű LED négy órán keresztül világít. Az állítható gumi borítás stabilan és biztonságosan tartja a lámpát minden pozícióban. A LUCTRA FLEX LED mobil lámpa magas minőségű fényt szállít bárhova, így biztosítja számunkra a teljes szabadságot.

LINEAR FLOOR állólámpa

Ha valakinek nincs hely az íróasztalán egy lámpa számára, akkor sem kell mellőznie a lámpák előnyeit. A LINEAR FLOOR álló lámpa minden munkafelületet megvilágít 1,9 méteres magasságból ugyanolyan tökéletes fénnyel. Köszönhetően a csúcstechnológiájú LED-eknek és a VITACORE®-nak, a biológiailag hatékony fény, egyszerű működéssel elérhető.

LINEAR FLOOR TWIN állólámpa

Optimális közvetlen vagy közvetett fény több munkahelyre – a LINEAR FLOOR TWIN LED állólámpa lehetővé teszi. A maximális rugalmasság a külön-külön állítható lámpafejeknek köszönhető, ahol a fény intenzitás és fény hőmérséklet egyénileg állítható minden felhasználó igényéhez. Így válik a csapatmunka még szórakoztatóbbá.

VITAWORK állólámpa

A VITAWORK® alkalmas nagyobb és tágasabb irodák teljes megvilágítására. 3 különböző fényáram-intenzitással áll rendelkezésre, amelyek különböző nagyságú helyiségekben használhatóak. A 4.000 K színhőmérséklet a Ra> 80 színvisszaadási indexével optimális munkafényt biztosít. A közvetlen és a közvetett megvilágítás kombinációja a beépített világító panel segítségével különösen egyenletes megvilágítást biztosít.