Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vezetői székek

Egy cég minden látványeleme üzenetet fogalmaz meg a vállalati kultúráról és a minőség melletti elköteleződésről. Az aprólékos műgonddal kialakított design és a kiemelkedő anyagminőség mind ezt a célt szolgálják. Emellett természetes a funkcionalitás és a komfort is ugyanúgy fontos szerepet játszik, hiszen nyolc óra munka után frissen tudunk felállni a székből.

Termék szűrés

Támla felület
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

MY BELLE vezetői szék

Válassza ki kedvenc modelljét a MY BELLE sorozatból, a Baldanzi és Novelli tervezők által a Bralco számára tervezett vezetői székekből. Ez a modern szék lesz az irodájának központja.

HALFPIPE vezetői szék

A HALFPIPE vezetői szék sokoldalúságának köszönhetően minden típusú irodai helyiségben használható. A plusz párnázottság még nagyobb kényelmet biztosít. Az alacsony háttámlájú változatok elegánsan illeszkednek tárgyalóhelyiségekbe. Többféle láb típussal választható. A szinkronmechanizmus biztosítja a gázlift szabályozást és a háttámla dőlését, különböző pozíciókban rögzíthető, ütésgátló mechanizmussal és testsúlybeállítással. A tárgyaló- és várótermi szék közepes magasságú háttámlával rendelkezik, itt is többféle lábtípusból választhatunk. Kétféle karfa áll rendelkezésre: a klasszikus változathoz kárpitozott, vagy polírozott alumíniumból készült. 

VELVET vezetői szék

A VELVET identitását az oldalvonal és a rengeteg testre szabható részlet fejezi ki. Könnyű és karcsú, de a nagy sűrűségű ülésnek köszönhetően mégis kényelmes. A Velvet kétféle karfát kínál: alumíniumból készültet, amely kortárs környezetbe illeszkedik, és teljesen kárpitozottat, amely jól illeszkedik a hagyományosabb környezetbe. Ideális vezetői, menedzseri irodákba és impozáns tárgyalótermekbe.

AMELIE COMFORT vezetői szék

Az Amelie lágy és karcsú vonalvezetése a Comfort változatban tovább fokozódik, amely, ahogy a neve is mutatja, eddig nem látott szintű kényelmet kínál. A háttámlán végigfutó vízszintes varrásvonalak jelzik a párnázás vastagságát, míg a különféle opciók és a krómozott kartámaszok kifinomult és időtálló dizájnelemmé teszik az Amelie-t. Az Amelie puha és karcsú vonalvezetése példátlan látványt és kényelmet nyújt a szék használata során.

CHARLES WOOD vezetői szék

A különböző szöveteknek és a kombinációs lehetőségeknek köszönhetően a Charles az irodai és a lounge terekbe lesz tökéletes választás. A Charles szék maximális kényelmet nyújt a habszivacsos elemeknek, nagy méretének, vastagságának és a beépített poliuretán karfájának köszönhetően.

A Charles Wood szék 4 vagy 5 lábas változatban rendelhető kárpitozott háttámlával vagy tölgyfa rétegelt lemezből.

DEEP vezetői szék

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

ADMIRAL vezetői szék

Az Admiral karosszék különleges kialakításával feltűnő látványt nyújt. Elérhető alacsony és magas háttámlával, polírozott lábvariációkkal, széles szín- illetve szövetkínálattal.

AURA vezetői szék

Kényelem és elegancia

Az AURA kényelmet és eleganciát teremt az irodában. Anatómiailag formázott ülés, széles kényelmes háttámla, és egy sor mechanizmus szolgálják a kényelmet. Egy tökéletesen beállítható szék, melynek használatával a dolgozó aktív marad a nap folyamán. Az elegáns megjelenés, a gondosan kiválasztott magas minõségû alkatrészek jellemzik az AURA széket. Az AURA szék a designt és a használhatóságot ötvözi.

BOSTON EDITION vezetői szék

 • szögletes, telekárpitos, magas háttámla
 • állítható magasságú háttámla (U&D)
 • 4D karfa, puha támfelület (AR49 C)
 • fix fejtámla, polírozott alu szárakon (FT62)
 • beépített EFC üléspárna
 • állítható ülésmélység
 • automata szinkronmechanika (antishock)
 • alu lábkereszt d.700
 • d.65 parkettagörgők
 • teherbírás: 110 kg

DIVA vezetői szék

Amikor megfelelő a szék ergonómiája, a munka hatékonysága nagyobb, az agy jobban működik, és a szék használója úgy érzi, kevésbé stresszes. A DIVA szék egy új koncepció, melynek célja az volt, különös figyelmet fordítson a helyes testtartásra. Egyesítettük a kiváló minőségű anyagokat és a funkcionális mechanizmusokat. A DIVA szék innovatív designja megvalósítja a modern irodai belsőt. Minden vállalkozás fontosnak tartja, hogy ne csak az alkalmazottak, hanem az érkező vendégek is kényelemben érezzék magukat. A GAMA látogató székek hálós háttámlájukkal tökéletesen illeszkednek a DIVA kollekcióhoz, megfelelő kényelmet biztosítva a vendéknek.

ERGOHUMAN vezetői szék

 • állítható magasságú, hálós, ergonomikus háttámla és ülés
 • ergonomikus, önbeálló deréktámasz
 • 2D fejtámla (magasság, dőlésszög)
 • 3D karfa, puha támfelület
 • szinkronmechanika (antishock)
 • ergonomikus funkciógombok (bowden)
 • állítható ülésmélység
 • alu lábkereszt d.640, d.65 görgők
 • teherbírás: 110 kg

ERGOHUMAN PLUS vezetői szék

 • állítható magasságú, hálós, ergonomikus háttámla és ülés
 • ergonomikus, önbeálló deréktámasz
 • 2D fejtámla (magasság, dőlésszög)
 • 3D karfa, puha támfelület
 • szinkronmechanika (antishock)
 • ergonomikus funkciógombok (bowden)
 • állítható ülésmélység
 • alu lábkereszt d.640, d.65 görgők
 • lábtartó és notebook tartó asztalka
 • teherbírás: 110 kg

FLY vezetői szék

A Fly kollekció magában foglalja a vezetői, munka, konferencia- és relaxációs székek széles választékát, krómozott és polírozott alumínium alkatrészek használatával teszi egyedivé. A Fly család legtöbb széke kétféle kárpitozás kárpitozással készül: az egyik vékony vízszintes varrású, a másik egy vastagabb, kifejezőbb kárpitozás.

HAIKU vezetői szék

A minőségi szövet és bőr kombinációjával készült fotel minden teret különlegessé tesz. Több méretű háttámlával, polírozott alumínium lábvariációkkal érhető el, széles szín- illetve szövetkínálattal.

LASER vezetői szék

A Laser széket úgy tervezték, hogy beilleszthető legyen bármilyen környezetbe. A Laser büszkélkedhet feltűnő és időtálló design-jával. Elegancia, praktikum, a kényelem, a kiváló ergonómiai tulajdonságok és a számtalan beállítási lehetőség - ezek a funkciók a Laser szék jellemzői. Tisztában vagyunk a felhasználók igényei közötti különbségekkel, és a projektek szempontrendszerével (design, a funkcionalitás és az ár), ezért a Laser székcsalád számos modellt tartalmaz.

MAXIMA vezetői szék

A Maxima karosszék magas háttal és lekerekített fejtámlával figyelemre méltó kiegészítője lehet minden térnek. Elérhető alacsony háttámlával, széles szín- illetve szövetkínálattal, polírozott alumínium vagy króm lábvariációkkal.

NORTH CAPE vezetői szék

Harmóniában a modern eleganciával és kényelemmel

A vállalat vezetője alapvető fontosságú személyiség, akinek fontos szerepe van a vállalat jövőképének megteremtésében és megvalósításában. A vezetői iroda elrendezése, a kiválasztott bútorok, a felhasznált anyagok és színek, valamint a belső részletek lehetővé teszik, hogy ne csak a vállalatot, hanem a vezetőt is megismerjük. A NORTH CAPE vezetői székeket exkluzív kifinomultság és modern elegancia jellemzi. Ezek a székek a stílusérzékkel rendelkező és a munkahelye esztétikájával törődő vezető számára készültek. Ha a vezetői irodát ezekkel a székekkel alakítja ki, nemcsak stílusos munkahelyet, hanem kényelmet is biztosít.