Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Görgő Normál vagy parketta (opcionális)
Háttámla Kárpitozott
Karfa Opcionális
Láb színek Fekete / Fehér / Ezüstszürke / Antracit / Bronz fém / Natúr kőris vagy Fekete fa
Támla felület Kárpitozott
Ülőlap Kárpitozott
Láb anyaga Fém, polírozott alumínium vagy valódi fa

TWIST&SIT tárgyalószék

Jellegzetes karakter és az Ön stílusának kifejezési szabadsága

A vizuálisan feltűnő skandináv dizájnnak köszönhetően ez a puha ülőgarnitúra család tökéletes a modern irodákba, amelyek elegáns hangulatot árasztanak, és ugyanolyan jól mutatnak a hagyományos irodahelyiségekben is. Mint maga a tangótánc, ez is kifejező karakterrel rendelkezik, improvizatív szabadságot biztosít, és különböző stílusváltozatokban kapható.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Ikonikus design

A TWIST&SIT társalgóbútorok minimalista és letisztult, kifinomult vonalvezetésükkel, valamint a Christina Strand és Niels Hvass dán tervezőpáros által létrehozott erős vizuális identitásukkal tűnnek ki. Minden részletre a legnagyobb odafigyeléssel készült. A TWIST&SIT bútor dizájnjának jellegzetes vonása, hogy különleges módon egy mosoly formáját hozza létre. Ez a szék felső és alsó részei közötti jellegzetes kapcsolatból ered.

A kontraszt szépsége

A szék kárpitozott részéhez különböző színkombinációkat választhat. A kontrasztos színek exkluzivitást kölcsönöznek a TWIST&SIT bútorának. Különböző alapváltozatokban is kapható, így nem kell kompromisszumot kötnie a stílus tekintetében. A megfelelő kiválasztásakor vegye figyelembe a funkcionális igényeit, valamint a szövetet vagy a dizájnt, hogy megfeleljen az Ön preferenciáinak. A fémből készült talapzatok modernebb megjelenésűek és praktikusabbak, míg a fából készültek otthonosabb hangulatot kölcsönöznek az irodának, ugyanakkor elegánsabbá teszik a helyiséget. Mindkét alapváltozat sötét és világos színben is kapható, hogy még inkább fokozza a kontraszt szépségét.

Mindenhová jól illeszkedik

A TWIST&SIT Lounge székek széles választéka az irodai környezetek széles skálájának igényeit elégíti ki. A puha ülések családjába látogató- és konferenciaszékek, magas vagy alacsony háttámlával ellátott társalgóülések, valamint magas székek tartoznak. A TWIST&SIT lounge bútorok nagyon sokoldalúak, és nemcsak a szokásos irodahelyiségekhez, hanem a különleges vezetői terekhez is illenek. Különleges hangulatot kölcsönöz mind a hivatalos, mind az informális tárgyalótereknek, a pihenőhelyeknek vagy a kreatív helyiségeknek. A különböző TWIST&SIT-modelleket kombinálhatja, hogy kívánatos vizuális hatást érjen el, akár élénk, élénk vagy játékos, akár finom és nyugodt hangulatot szeretne kelteni.

Alapáras színek - ERA:

C02 C03 C09 C11 C13
C14 C16 C21 C24 C28
C29 C34 C35 C36 C39
C40 C42

Láb színek:

Fekete - A Fehér - E Szürke - M
T1 S1 W3
W1

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

TWIST&SIT Tárgyalószék Technikai információk:

TWIST&SIT Termékcsalád Prezentáció: