Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Állítható háttámla magasság Nincs
Állítható ülésmélység Nincs
Deréktámasz Nincs
Fejtámla Nincs
Görgő Normál vagy parketta
Háttámla Kárpitozott
Karfa Fix, kárpitozott
Lábcsillag Műanyag vagy polírozott alumínium
Mechanika Tilt
Ülőlap Kárpitozott

NORTH CAPE operatív szék

Harmóniában a modern eleganciával és kényelemmel

A vállalat vezetője alapvető fontosságú személyiség, akinek fontos szerepe van a vállalat jövőképének megteremtésében és megvalósításában. A vezetői iroda elrendezése, a kiválasztott bútorok, a felhasznált anyagok és színek, valamint a belső részletek lehetővé teszik, hogy ne csak a vállalatot, hanem a vezetőt is megismerjük. A NORTH CAPE vezetői székeket exkluzív kifinomultság és modern elegancia jellemzi. Ezek a székek a stílusérzékkel rendelkező és a munkahelye esztétikájával törődő vezető számára készültek. Ha a vezetői irodát ezekkel a székekkel alakítja ki, nemcsak stílusos munkahelyet, hanem kényelmet is biztosít.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Toszkána dombjai által inspirálva

A NARBUTAS felkérésére a NORTH CAPE székeket az olasz Baldanzi & Novelli tervezőiroda készítette. Ez volt az első közös projektünk, amely később hosszú távú partnerséggé nőtte ki magát. A projekt célja egy olyan szék létrehozása volt, amely kivételes identitással rendelkezik, és amely egyesíti és feltárja az olasz és a litván stílust.

Az első vázlatok Toszkána (Olaszország) régiójában készültek, amikor a dombos tájat a zord téli időjárás kifehérítette. A tél az az évszak, amikor két távoli ország hasonlóvá válik. Ezek a vázlatok a két kultúra egy közös vonását fedezték fel, ami az egyszerűség.

A design szépsége az egyszerűségben rejlik

Adriano Baldanzi szerint a NORTH CAPE székek egyszerű formái a télen nyugodtan alvó toszkán dombokra emlékeztetnek, és a tervezési ötletek racionálisak, akárcsak az északi régiókban élő emberek. A NORTH CAPE design az egyszerű, ugyanakkor szigorú vonalak és a lágy ívek kombinációja. A poliuretánból készült négyszögletes karfák harmonikusan illeszkednek a háttámlához. A háttámla egyedi, lakonikus íve folyékonyan lemegy az ülőrész vonalába, és a szék finom sziluettjét hozza létre, ami máris a szék identitásává vált.

Alkossunk különböző összképet

A kiválasztott szék modelljétől, anyagától és színétől függően a menedzser munkaterülete lehet stílusos és kifinomult vagy minimalista, könnyen illeszkedhet a különböző irodai forgatókönyvekhez, és megőrizheti egységét a munka- és konferenciaszékekkel. A vezetői iroda kívánt stílusának megvalósítása érdekében 2 modell közül választhat: lakonikus, egyszerű, de elegáns kialakítású vagy sokkal kifinomultabb sziluett nagyobb háttámlával, puhább ülőpárnával és vízszintes varrásvonalak egyedi mintázatával. A háttámla és az ülőrész poliuretán egységéhez 2 különböző típusú kartámasz közül választhat. Mindkét kartámasz kifejezetten a NORTH CAPE székcsaládhoz készült. A poliuretánból készült négyszögletes karfák otthonosságot, vizuális kecsességet teremtenek, míg a műanyag karfák nyitottabb és minimalistább megjelenést kölcsönöznek a széknek. Lehetőség van 2 különböző talp közül is választani: polírozott alumínium vagy műanyag.

Tagadhatatlanul vezetői szintű

A NORTH CAPE székcsalád legújabb modelljének kifejlesztésekor különösen nagy figyelmet fordítottak a szék puhaságára, hogy különösen kényelmes legyen. Az exkluzív kialakítást a vízszintes varrásvonalakkal ellátott szövet hangsúlyozza, amely elegáns mintát ad a vezetői széknek, ami még inkább kiemeli a vezetői szint érzetét. A háttámla és az ülőrész ívei és formái egybeesnek a többi NORTH CAPE székével, ami lehetőséget ad arra, hogy a kollekció más székeivel finom kombinációkat hozzon létre, és megőrizze az egyedi stílusjegyeket az irodában.

Nagyobb kényelem

Mindannyian másképp értelmezzük a kényelmet. Egy ülőpárnát is rendelve még puhábbá teheti NORTH CAPE székét. Emellett egy ülőpárna exkluzív színakkcentrumként is funkcionálhat. A párna huzata könnyen levehető, így szükség esetén megtisztíthatja a huzatot, vagy kicserélheti egy újra.

Könnyen beilleszthető stílus

A NORTH CAPE székcsalád stílusos, kifinomult és funkcionális vezetői, munka-, látogató- és konferenciaszékekből áll. Tökéletes választás, amely lehetővé teszi a vezetői, munka- és tárgyalóterek, valamint a recepciós és vendégterek egyesítését egységes, finom stílussal. Széles szövet-, valódi bőr- és bőrhatású kínálatból választhat, amely különböző színek és anyagok sokaságát kínálja. A NORTH CAPE székek nemcsak könnyen illeszkednek a különböző irodai enteriőrökbe, hanem a különböző dolgozók igényeinek is megfelelnek.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

NORTH CAPE katalógus:

NORTH CAPE technikai információk: