Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Anyag Poliészter (>50% újrahasznosított műanyagból)
Függesztő elem Festett fém

ROUND PET asztali paraván

Fenntartható megoldás a kényelem és a privát szféra védelmére.

Az akusztikus asztali paravánok határozottan javítják a munkahelyi környezetet és a munkavállalók közérzetét a modern irodákban. Az asztali paravánok privát szférát biztosítanak, és ezáltal növelik a hatékonyságot, hiszen így jobban a feladataikra koncentrálhatnak munkavállalóink. A ROUND PET akusztikus asztali paravánok kiváló megoldást nyújtanak az irodába, megfelelő kényelmet, privát szférát biztosítva a munkavállalóknak de elegendő szabadságot ahhoz, hogy meg tudják osztani ötleteiket a csapat többi tagjával.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Lekerekített design

A ROUND PET akusztikus paravánok a ROUND íróasztal rendszer részét képezik. A ROUND rendszer fő megkülönböztető tervezési jellemzője a kerek fémcső lábak. Az identitást tovább erősíti a finoman lekerekített élekkel rendelkező íróasztal. Ezért a ROUND PET asztali paravánok az íróasztalokkal együtt a lekerekített formákon mint fő dizájnelemen osztoznak.

Fenntartható választás

A NARBUTAS víziója az, hogy fenntartható vállalattá váljon, és a PET-filcből készült ROUND akusztikus asztali paravánok ennek a törekvésnek az egyik példája. Ösztönzi a felelős erőforrás-felhasználást és a hulladékcsökkentést, mivel újrahasznosított anyagokból készül, és újrahasznosításra is alkalmas. A ROUND asztali paravánok természetes gyapjúnak tűnnek, de a PET-filc valójában műanyagból készül, és több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyag.

A PET filc jellemzői

Ez a fenntartható anyag kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. A porózus szerkezet a termék vékonysága ellenére biztosítja a közép- és magas frekvenciájú zajok hatékony elnyelését, ami irodai munkavégzés esetén lényeges. A PET filc puha és könnyű, mégis erős és tartós anyag. Emellett rendelkezik a szükséges tűzállósági fokkal, és megfelel az alkalmazandó tűzvédelmi követelményeknek. Szerkezetének köszönhetően a PET filc könnyen tisztítható és fertőtleníthető.

Gyors és egyszerű összeszerelés

A ROUND PET akusztikus asztali paravánok szerelvényeinek tervezésekor arra törekedtek, hogy az összeszerelés gyors és egyszerű legyen, anélkül, hogy a szerelőcsapat vagy a felhasználó számára gondot okozna, ha átrendezésre van szükség.

Számtalan lehetőség

A ROUND PET akusztikai paravánok alkalmasak a ROUND SINGLE- és BENCH asztalokhoz egyaránt. A különböző szélességben és magasságban, különböző színekben és mintákkal (lekerekített vonalakkal vagy méhsejt-motívummal) kapható ROUND PET asztali paravánok hangulatos munkahelyi környezetet teremtenek, és harmonikusan illeszkednek a különböző belső terekbe.

Színváltozatok:

B18 B19 B44 B50 B51
B52 B53 B54 B55 B56
B57 B58

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

ROUND PET katalógus:

ROUND PET technikai információk:

Youtube videók