Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Paraván összetétele Furnérlap vagy MDF, akusztikus hab, szövet borítás
Rögzítő alkatrészek Porszórt fém
Elérhető méretek 1200-1800 mm széles 740 mm magas, 1400-1800 mm széles 600 mm és 740 mm magas

MODUS asztali paraván

Privát szféra és kényelem a munkahelyen.

Az állítható magasságú vagy fix MODUS akusztikus asztali paravánok nyugalmat és csöndet biztosítanak a legnagyobb irodai zajban is. A MODUS kiváló eszköz arra, hogy javítsuk a közérzetét a dolgozóknak az irodában.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Személyre szabott színvilág

A MODUS akusztikus panelek két oldalúak. A designnak köszönhetően remek variációkat lehet kialakítani a két oldal színeinek konstrasztjával. Így könnyedén kialakíthat egy olyan egyéni látványvilágot, amelyben a személyes ízlés és a cég arculata is visszaköszön. Az asztali paravánok közül a MODUS és a MODUS Light bátran variálható, így az inspiráló látvány és az akusztikus komfort egycsapásra megvalósítható.

Önálló asztalokhoz

A MODUS paraván felszerelhető a ONE, ONE H, EASY, T-EASY, NOVA A és a MOTION önálló irodai asztalokra. D osztályú hangelnyelő tulajdonsággal bír, így a komfortos munkakörnyezet garantált. Az igényeknek megfelelően a fém rögzítő elemekkel a panelek fel is emelhetők vagy el is süllyeszthetők.

MOTION bench asztalokhoz

A MODUS paravánok a MOTION bench asztalokhoz is készülnek. Az igényeknek megfelelően C illetve D kategóriás akusztikus panelek választhatók. Ezek a panelek rögzítve vannak, így egységes arculatot biztosítanak tekintet nélkül arra, hogy éppen állva vagy ülve dolgoznak az asztalnál a kollégák.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

Fém részek:

Fekete - A Fehér - E Szürke - M

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

MODUS katalógus:

MODUS technikai információk:

Youtube videók