Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztali paravánok

Az asztalra rögzített akusztikus paravánok célja, hogy a munkaállomás körül a leghatékonyabban megszűrje a zavaró hangokat. Elérhetőek van a szembeni és az oldalirányokat lezáró paravánok, amelyek túlnyúlhatnak az asztallap síkján, így homloklapként is működnek. Ideálisak bench asztalok tagolására és dolgozók asztalainak elválasztására.

Termék szűrés

Anyag
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

DESK 760 asztali paraván

Az akusztikus asztali paravánok anélkül biztosítják a privát szférát, hogy elszigeteltnek érezné magát.

A DESK 760 akusztikus panelrendszer javítja a munkahely vizuális és hangkomfortját anélkül, hogy elválasztaná a munkatársakat egymástól, így lehetővé teszi a szabad kommunikációt. Az oldalsó paravánok hosszabbak, mint az íróasztal, ami nagyobb magánéletérzetet biztosít.

MODUS asztali paraván

Privát szféra és kényelem a munkahelyen.

Az állítható magasságú vagy fix MODUS akusztikus asztali paravánok nyugalmat és csöndet biztosítanak a legnagyobb irodai zajban is. A MODUS kiváló eszköz arra, hogy javítsuk a közérzetét a dolgozóknak az irodában.

ROUND PET asztali paraván

Fenntartható megoldás a kényelem és a privát szféra védelmére.

Az akusztikus asztali paravánok határozottan javítják a munkahelyi környezetet és a munkavállalók közérzetét a modern irodákban. Az asztali paravánok privát szférát biztosítanak, és ezáltal növelik a hatékonyságot, hiszen így jobban a feladataikra koncentrálhatnak munkavállalóink. A ROUND PET akusztikus asztali paravánok kiváló megoldást nyújtanak az irodába, megfelelő kényelmet, privát szférát biztosítva a munkavállalóknak de elegendő szabadságot ahhoz, hogy meg tudják osztani ötleteiket a csapat többi tagjával.

NOVA asztali paraván

Magánélet és koncentráció

A modern irodák túlnyomórészt nyitott terűek, ezért nehéz megvédeni a munkavállalókat az őket ért negatív tényezőktől. Biztosítson számukra némi privát szférát és segítse őket koncentrációjuk fenntartásában. Az íróasztalok minden típusához a számukra legmegfelelőbb elválasztóelemek tartoznak. Háromféle kialakítás közül választhat az Ön igényeinek megfelelően: kárpitozott (keret nélküli vagy fémkeretes) vagy plexiből készült. 

TOP 530 asztali paraván

A TOP 530 asztal akusztikus paravánjai privátszférát biztosítanak az Ön számára és csökkentik az irodában lévő háttérzajt. Ez a megoldás segít a nagyobb koncentrációban anélkül, hogy szét kellene választani a munkahelyi csapat tagjait. A szabad kommunikáció így töretlenül tovább folyhat.