Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin vagy furnér
Asztallap vastagsága 25 mm
Bluetooth vezérlés Opcionális
Emelhető magasságú Igen
Terhelhetőség 80 kg
Láb típusa Laplábas

MOTION vezetői asztal

Modern íróasztal egy aktív vezető számára

A testhelyzet rendszeres változtatása pozitív hatással van a közérzetünkre és segít a jobb koncentrációban, az ergonomikus és rendezett munkahely pedig jó érzelmekhez vezet. Egy modern vezetőnek éppen erre van szüksége: jó koncentrációra a döntéshozatalhoz és jó hangulatra, ami meghatározhatja csapata pozitív hozzáállását. A MOTION Executive egy elektromosan állítható magasságú íróasztal-rendszer, amelyet egy dinamikus vezető munkahelyére terveztek. Ez az íróasztal a modern elegancia és az átgondolt funkcionalitás kombinációja.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Modern kifinomultság

A MOTION Executive modern, ugyanakkor elegáns megjelenésű. A lábai elrejtik az íróasztal alatti teret, így nagyobb vizuális magánteret biztosítanak. Az elegancia és a kifinomultság érzését erősíti a hatalmas méretű asztallap, amelyet a kényelmes munkavégzéshez terveztek. Az Ön igényeinek megfelelően két MOTION Executive modell közül választhat, amelyek felépítésükben és a kivitelek elérhetőségében különböznek egymástól.

Elegancia és természetesség

A MOTION Executive íróasztal elegáns, és azoknak készült, akik értékelik a természetességet. A lap teteje finoman lekerekített peremmel rendelkezik, míg az oldalsó panel körbeöleli az íróasztalt, és egységesebbé és stílusosabbá teszi azt.

Kényelmes megoldások a vezetékekhez

Általánosságban elmondható, hogy a sok elektromos és internetes vezeték nem csak a munkánkat teszi kényelmetlenebbé és kellemetlenebbé, de a szép irodai enteriőrt is tönkreteszi. Ennek elkerülése érdekében nagy figyelmet fordítottak arra, hogy funkcionális megoldásokat találjanak a vezetékek és egyéb elektromos eszközi problémákra. A spirális kábelek segítenek a rendezettség képének megteremtésében.

Könnyű használhatóság

A MOTION Executive íróasztal legalacsonyabb pozíciója 700 mm, míg a legmagasabb 1200 mm magas. Az íróasztal magasságát egyszerűen a gomb megnyomásával vagy a kiválasztott okoseszközön Bluetooth-on keresztül egy távirányító alkalmazással állíthatja be. A legkényelmesebb pozíciókat elmentheti. A LINAK alkalmazás segítségével emlékeztetőt is kaphat, hogy változtasson testhelyzetén: álljon fel vagy üljön le.

Alapáras asztallap és oldalpanel színek - Melamin:

D1 - Fehérített tölgy D2 - Borostyán tölgy M1 - Fehér
N3-  Szürke

Fém részek:

A - Fekete E - Fehér M - Szürke

Vezérlő gombok:

LA MA

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Technikai információk

MOTION bemutató:

MOTION technikai információk: