Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Furnér (kézzel készített termék)
Asztallap vastagsága 27 mm
Bluetooth vezérlés Igen
Emelhető magasságú Opcionális
Terhelhetőség 40 kg
Láb típusa Laplábas

MOVE&LEAD vezetői asztal

A MOVE egy minimalista, elegáns és funkcionális vezetői irodabútor-rendszer a modern vezetők számára. Segít mozgásban maradni és aktívnak lenni még a munkaasztalnál is. Maradjon mozgásban, maradjon egészséges és produktív. Sikeres vezetőnek lenni empátiát igényel, és azt a képességet, hogy az alkalmazottakat arra motiválja, hogy együtt fejlődjenek a vállalattal. Ma a vezetőknek olyan létfontosságú döntéseket kell meghozniuk, amelyek a holnapunkat alakítják: a munkavállalók munkamódját, az ügyfeleknek kínált termékek vagy szolgáltatások választékát, valamint a vállalat hozzájárulását a környezet jólétéhez. A legjobb eredmények eléréséhez elengedhetetlen az inspiráló és kényelmes munkahely.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Az egészségünk a legfontosabb

Az egészséges életmód iránti megnövekedett érdeklődés keresletet teremtett az ergonómiai megoldások iránt. Az ergonómia a modern irodai környezet és a vezetői terek szinonimájává vált. A vezető olyan példakép, edző és motivátor, akinek van hajtóereje, és aki képes inspirálni az alkalmazottait. A MOVE vezetői irodabútor-rendszer az ergonómia és a csúcstechnológia legjobbjait ötvözi, és aktív vezetők számára készült. Az asztal magassága 740 mm és 1300 mm között állítható, így ez az íróasztal könnyen a személyes igényekhez igazítható.

A minimalizmus az új luxus

A MOVE vezetői bútorok jellegzetessége a minimalista kialakítás. A tiszta, elegáns vonalak, a finom átmenetek és anyagkombinációk garantáltan erős vizuális hatást keltenek bármely irodában. A HPL Fenix kivitel, a természetes tölgy, kőris vagy dió furnér és a polírozott rozsdamentes acél felületek harmonikus egységet alkotnak, és a finom luxus érzetét keltik.

Minden részlet számít

A MOVE egy csúcsminőségű termék, amely a megalkuvást nem ismerő, kiváló kézműves kivitelezési szabványokkal tűnik ki. Az ívelt fa felületeket hagyományos gyártási módszerekkel és a legmagasabb minőségi szabványok szerint alakítják ki. A különböző anyagokból készült részeket minden részletet szem előtt tartva illesztik össze. A könyvespolcok és szekrények a hagyományos fogantyúk helyett lekerekített szélű kivágásokkal rendelkeznek a kényelmes nyitás érdekében. A bútorokhoz használt minden anyagot és megoldást úgy választottak ki, hogy a felhasználóknak a lehető legjobb élményt nyújtsák.

Mindennek megvan a helye

A MOVE íróasztal beépített 110-230 V-os váltóáramú tápegységgel rendelkezik. A rejtett vezetékekhez az elegáns minimalista fedél kinyitásával lehet hozzáférni. A vezetékek és kábelek egy finom, háromszög alakú lyukon keresztül vezethetők, amelynek eredeti, az íróasztal színéhez vagy a természetes fához illő színű fedele van. A MOVE íróasztal beépített, kategóriájában legjobb Qi vezeték nélküli töltővel (15 W) is rendelkezik az okoseszközök számára.

Amire szüksége lehet

A fix magasságú vagy állítható magasságú íróasztalok mellett a MOVE vezetői bútorrendszer tárolási megoldásokat is tartalmaz, hogy az irodai alapvető dolgokat és személyes holmikat kéznél tartsa. A speciális betétekkel ellátott íróasztali szekrényfiókok gondoskodnak a jól szervezett munkaterületről. A MOVE bútorrendszer összes elemének - íróasztal, könyvespolc, szekrények és polcok - felhasználásával reprezentatív és funkcionális vezetői munkaterületet hozhat létre. A MOVE bútorrendszert úgy tervezték, hogy a vezetői irodák legigényesebb igényeinek is megfeleljen.

Alapáras asztallap és láb színek - Furnér:

Tölgy Kőris Dió

Vezérlő gombok:

LA

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Technikai információk

MOVE&LEAD katalógus:

MOVE&LEAD technikai információk: