Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin
Asztallap vastagsága 25 mm
Bluetooth vezérlés Opcionális
Emelhető magasságú Igen
Terhelhetőség 80 kg
Láb anyaga Fém + Melamin

MOTION állítható magasságú asztal

A MOTION lendületbe hoz!

A motoros asztalok dinamikus munkatempóra lettek tervezve. Egyszerű kezelés - Az MOTION motoros asztalok célja, hogy ergonomikus és dinamikus munkakörnyezetet teremtsenek az Ön számára. Bármikor változtathatnak a testtartásán, amikor Önnek kényelmes vagy célszerű. A pozitúra időnkénti megváltoztatása frissen tartja a testet és szellemet is. A magasságot a vezérlőpanelen vagy az okostelefonos alkalmazáson keresztül állíthatja be. A LINAK alkalmazás segítségével jelzést kaphat arról, mikor időszerű változtatni a munka közbeni pozícióján.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

4 fajta kezelőgomb

Különböző típusú kezelőgombokat ajánlunk: az alapértelmezett fel-le kurzorok van memória funkcióval rendelkező panel is, amely Bluetooth kapcsolattal kommunikál és LED lámpa jelzi, mikor érdemes változtatni a testpozíciónkon.

PIEZO ütközésgátló technológia

Az asztalunk környezetében rendszerint különböző tárgyak sorakoznak. Előfordulhat, hogy az asztallap mozgása közben valaminek nekiütközik. Ezt előzi meg a speciális szenzor, amely érzékeli a tárgyat az asztal útjában és biztonságos távolságra emeli fel vagy ereszti le az asztallapot. Ezáltal elkerülhetőek az asztallapot roncsoló ütközések. További információért tekintse meg a videónkat: video ).

Alapáras asztallap és oldalpanel színek - Melamin:

Fehérített tölgy Borostyán tölgy Fehér
Szürke

Fém részek:

Fekete Fehér Szürke

Láb élének színe:

Fehér Szürke Fekete

Vezérlő gombok:

BA LA MA TA vagy TE

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

MOTION katalógus:

MOTION technikai információk: