Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin
Asztallap vastagsága 25 mm
Bluetooth vezérlés Nem
Emelhető magasságú Igen
Terhelhetőség 80 kg
Láb anyaga Fém

B-ACTIVE állítható magasságú asztal

Élvezd a szabadságot, a hatékonyságot és erőt!

Akkor is dolgozhat kényelemben, ha hosszú órákat tölt az asztala mellett. A B-ACTIVE motoros asztallal könnyedén formában maradhat azzal, hogy bizonyos időközönként pozitúrát vált. Nemcsak a fizikai jólétünket javítja, hanem a munkahelyi hatékonyságot is.

A B-ACTIVE praktikus, magasságában elektronikusan állítható íróasztal, ami ergonomikus és minőségi anyagokból összeállt darab. Az optimális megoldás, ha egy korszerű munkaállomást akarunk létrehozni a kollégáink jó közérzete érdekében.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Segíti az egyéni és csapatban kitűzött célok elérését

A B-Active állítható magasságú asztal tökéletes választás egyéni és csoportos munkára egyaránt. Az asztalt szerkezeti kialakítása lehetővé teszi, hogy két asztalt is kényelmesen egymás mellé lehessen helyezni. A B-ACTIVE optimális méretű, így remekül használja ki az irodában rendelkezésre álló helyet és sokféle funkciót ellátó asztalt lehet létrehozni belőle. A közösségi irodatér összehozza az embereket egy közös munka esetén, de az egyéni beállításoknak köszönhetően önálló munkát is lehetővé tesz.

Rugalmas alakítható design

A B-Active-ban minden megvan, ami a kényelmes, aktív és hatékony irodai munkavégzés elősegítéséhez szükséges. A könnyűségének köszönhetően az asztalt könnyedén lehet mozgatni az irodai egyik pontjáról a másikra. A kompakt formatervnek és klasszikus vonalaknak köszönhetően a B-ACTIVE mindenfajta irodai környezetbe könnyedén beilleszthető. Hozza létre a saját munkaállomását ízlése szerint, amiben asztallap és fémelemek színei illeszkednek egymáshoz.

Ideális asztalmagasság

Az állítható magasságú asztal (675-1145 mm) lehetővé teszi, hogy a kollégák a személyes igényeiknek megfelelően állítsák be asztalukat. A legjobb magasság mindenkinek mást jelent. Az asztal magasságát egy gombnyomással állíthatod. A memória funkciónak köszönhetően pedig a különböző felhasználók el tudják menteni a nekik megfelelő pozíciót.

Biztonság és stabilitás

A nagyobb munkahelyi biztonság érdekében a B-ACTIVE tartalmaz egy anti-collision funkciót is, ami megvédi az asztalt a túlterheléstől. A mozgásban levő asztal véletlenszerűen beleütközhet egy szekrénybe, ha túl alacsonyra állítjuk. Hogy ezt megakadályozzuk, a talpszenzor automatikusan észleli az útban lévő tárgyat és leállítja az asztal mozgását. A B-ACTIVE asztal magassága a két motor működésbe hozásával változtatható. Ez a megoldás jelentősen növeli az asztal stabilitását és harmonikus mozgását.

Minden részlet számít

Különböző típusú fém lábak közül választhat. Hozza létre a személyre szabott a B-ACTIVE íróasztalát és válassza ki az ízlésének megfelelő elemeket a legapróbb részletekig.

Alapáras asztallap színek - Melamin:

Fehérített tölgy Borostyán tölgy Fehér
Szürke

Láb színek:

Fekete Fehér Szürke

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógus

B-ACTIVE katalógus: