Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin
Asztallap vastagsága 25 mm
Bluetooth vezérlés Opcionális
Emelhető magasságú Igen
Terhelhetőség 80 kg
Láb anyaga Fém

EASY állítható magasságú asztal

Az EASY vezetői íróasztal egyszerre mutatja fel a minimalista skandináv jegyeket, a merészebb vonalvezetésekkel. A hajlított furnérlemezek különleges látványt és érzetet nyújtanak, nagyszabású megjelenése ellenére kecses és légies körvonalakkal rendelkezik. Az L-alakú kiegészítő szekrénye és a különálló komódja push-open mechanizmussal nyitható, az asztallapjának magassága elektromosan állítható. Az okostelefont pedig opcionálisan egy erre kijelölt platformon lehet tölteni vezeték használata nélkül.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Egyszerű kezelés

Az EASY motoros asztalok célja, hogy ergonomikus és dinamikus munkakörnyezetet teremtsenek az Ön számára. Bármikor változtathat a testtartásán, amikor Önnek kényelmes vagy célszerű. A pozitúra időnkénti megváltoztatása frissen tartja a testet és szellemet is. A magasságot a vezérlőpanel kurzorjaival vagy okostelefonos alkalmazáson keresztül állíthatja be. A LINAK alkalmazás segítségével jelzést kaphat arról, mikor időszerű változtatni a munka közbeni pozícióján.

4 fajta kezelőgomb

Különböző típusú kezelőgombokat ajánlunk: az alapértelmezett fel-le kurzorok van memória funkcióval rendelkező panel is, amely Bluetooth kapcsolattal kommunikál és LED lámpa jelzi, mikor érdemes változtatni a testpozíciónkon.

PIEZO ütközésgátló technológia

Az asztalunk környezetében rendszerint különböző tárgyak sorakoznak. Előfordulhat, hogy az asztallap mozgása közben valaminek nekiütközik. Ezt előzi meg a speciális szenzor, amely érzékeli a tárgyat az asztal útjában és biztonságos távolságra emeli fel vagy ereszti le az asztallapot. Ezáltal elkerülhetőek az asztallapot roncsoló ütközések. További információért tekintse meg a videónkat: https://vimeo.com/215006659)

Alapáras asztallap színek - Melamin:

Fehérített tölgy Borostyán tölgy Fehér
Szürke

Láb színek:

Fekete Fehér Szürke

Vezérlő gombok:

BA LA MA TA vagy TE

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

EASY katalógus:

EASY technikai információk: