Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

True

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

ARCA fotel

A Studio Orlandini inspirációjából kiindulva az Arca új koncepciót határoz meg a társalgók és váróterek foteljei és székei számára. A szék 3 féle dőlésszögben kapható, amelyek számos alaptípushoz kombinálhatók. A család lounge, kis és mini változatokból áll, hogy megfeleljen a különböző típusú környezetek ülőalkalmatosságai iránti minden igénynek, a gyors váróteremtől a pihenőhelyiségig, az informális tárgyalóterülettől a tárgyalóasztalig, miközben a környezetek közötti stiláris összhangot fenntartja.

CODE moduláris ülőbútor

Kényelmes és rugalmas ülőbútor, amely a végtelen szintaktikai lehetőségeknek köszönhetően bármilyen térbe illeszkedik. A CODE egyszerű geometriai jelek esztétikai-formális kódját határozza meg, amelyek az informális ülőalkalmatosságok egészét alkotják: puffok és maxi puffok, amelyek háttámlával és integrált asztalokkal gazdagodnak. A formatervezést a mai emberek életmódjához kapcsolódó új ergonómia inspirálta, és a kortárs nyelvezet beépül a háztartási, munkahelyi vagy váró terekbe.
A kombinációk konfigurálhatósága lehetővé teszi a privát vagy közös használatot a pihenés, a beszélgetés, az olvasás vagy az internetezés pillanataihoz.

CODE OUT moduláris kerti kanapé

A Code Out lounge ottománok moduláris kollekcióját úgy tervezték, hogy a kényelem és a design kortárs érzését nyújtsa bármilyen térben, legyen az otthonában vagy a szabadban, a kék égbolt alatt, a tökéletességre törekedve. A CODE OUT egy kényelmes, rugalmas és moduláris kanapé, amely a végtelen szintaktikai lehetőségeknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen kültéri helyre. A kanapét egyszerű geometriai jelek esztétikai-formális nyelvét határozza meg, amelyek az informális ülőalkalmatosságok ábécéjét alkotják: puffok és maxi puffok, háttámlákkal és integrált asztalokkal gazdagítva. 

DNA ülőbútor

A DNA moduláris pad egyszerre innovatív, modern és stílusos, ami miatt minden otthoni térbe és munkaterületre egyaránt kiválóan alkalmas. A termék dizájnjának és  sokoldalúságának köszönhetően, amelyet a művészet és a tudományos innováció minden formája inspirált, a moduláris padok tökéletesen kiegészítik a formális helyszínek, otthonok és vendéglátóhelyek, például társalgók, várótermek és előcsarnokok mindenféle formáját. A Leonardo Rossano e Debora Mansur tervezőpáros által kigondolt és megalkotott, egyedi fa formájuk révén, amely szándékosan elválaszt minden egyes ülést a szerkezet többi részétől, a háttámla nélküli padok DNA sorozata egyetlen elemben foglalja magába a modernitás és a funkcionalitás érzését.

E-QUO asztal

Az E-QUO asztal jellemzői: MDF-ből készült, kőrisfa furnérral borított asztallap, tömörfa élekkel, tömörfa lábakra rögzített acélgerendára szerelve. A tervezés célja az volt, hogy a tárgyat vonzóbbá, kényelmesebbé és funkcionálisabbá tegye anélkül, hogy elárulná minimalista lelkületét.

E-QUO pad

Az E-quo nagyon kicsi, kb. 60 cm magas ülőfelülettel rendelkezik, ezért félig függőleges helyzetben történő ideiglenes pihenésre tervezték. Az ötlet lényege, hogy a munkakörnyezetbe is behozza azt, amit általában a szabadban teszünk, amikor a falnak "támaszkodva" telefonálunk, jegyzetelünk vagy internetezünk. Az E-quo egy ülőhely, egy minimálisra redukált munkahely, amely csak a lényeges dolgokra szolgál. A tervezés célja pontosan az volt, hogy a tárgyat vonzóbbá, kényelmesebbé és funkcionálisabbá tegye anélkül, hogy elárulná minimalista lelkületét.

ETHRIO polcrendszer

Az Ethrio polcok tervezését inspiráló fő értékek a rend, az esztétikum és a praktikum. Sokoldalú, rugalmas polcrendszerünk minden otthoni és munkahelyi környezetbe illik, mivel egyszerre több funkciót is képes betölteni. Ezáltal az Ethrio könyvespolcok nemcsak a hagyományosabb használatra alkalmasak, hanem azok számára is, akik szeretnének kitörni a bevett dizájnminták status-quo-jából. 

FLOW étkező és bárszék

A Flow kollekciót egyszerű, mégis kifinomult módon tervezték, amely a hagyományos stílust és a modern kompozíciót ötvözi egyetlen végleges bútordarabban. Három különböző magasságban kapható, amelyek könnyen beilleszthetők bármely helyiség térbeli dimenziójába. A Dafne Koz és Marco Susani díjnyertes tervezők kreatív együttműködéséből származó design az egyenes vonalak és a hajlítások vizuális szintézisében, amely kortárs ergonomikus szerkezetet és sokoldalúságot eredményez, amely illeszkedik az otthoni konyhákhoz, a magas asztalokhoz és íróasztalokhoz, vagy akár a pazar bárok és éttermek misztikus és fényűző környezetéhez. 

HELLA home office asztal

Az otthonról történő munkavégzés a mindennapi életünk részévé vált. A HELLA a mi válaszunk arra az igényre, hogy a legtöbbet hozza ki magánterületéből. Sok funkcióval rendelkező kis elemekkel kiegészíthető, amelyek kombinálhatók és a különböző igényekhez igazíthatók.  A Hella designer íróasztal koncepciójának meghatározó gondolata abban rejlik, hogy olyan bútordarabot igyekeztünk létrehozni, amely egyszerre stílusos és funkcionális lehetőségek széles skáláját nyújtja.  

HIVE fotel

10 évvel azután, hogy a Hive vezetői székként és várótermi székként debütált a piacon, a Hive-ot újragondolták és újratervezték, hogy alkalmazkodjon a társalgó, várakozó és vendéglátó szegmens új igényeihez. Az újragondolt és a fejlődő vendéglátóipar korszerű igényeihez igazított Hive ülések új sorozata, amely lounge, hintaszékeket és foteleket foglal magában, megfelel a kényelem és kényeztetés minden modern szabványának.

KAY tárgyalószék

A tervezés során alkalmazott különböző elemek és stílusok keveredésének köszönhetően a Kay szék kiváló kiegészítője minden irodahelyiségnek és előcsarnoknak, valamint olyan területeknek, amelyek az optimális hangulat és a pihenés biztosításával kívánnak elégedettséget nyújtani. A Leonardo Rossano tértervező által vizuálisan megalkotott irodai székek az építész eredeti megközelítésének végeredményei bútorok tekintetében, amelyek különböző anyagokat és mintákat tartalmaznak, így összességében egy mesterművet alkottak.

 

MILLEPIEDI moduláris ülőbútor

A Millepiedit modern és minimalista design jellemzi, és a funkcionalitás és rugalmasság koncepcióját alakítja ki a konfigurációk és méretek széles skáláján. A kortárs formatervezés a konfigurációk és méretek széles skáláján egy funkcionalitáson és rugalmasságon alapuló koncepcionális elképzelést dolgoz ki, amely magas színvonalú részletekkel párosul. A minőség fontossága a tervezés és a kézműves munka élményének vibráló egyesülésében nyilvánul meg, amelyet a részletek és a kivitelezés folyamatos kutatása fokoz.

NEO kültéri asztal

A Neo kerti dohányzóasztalok a True Outdoor's kollekció egyik alapvető elemei, amelyek a geometrikus formák kombinációjával inspirálnak. A Leonardo Rosano és Debora Mansur kreatív duó által megálmodott Neo szerkezeti kialakítását erősen befolyásolta az absztrakt művészet. A kültéri dohányzóasztalok kerek, négyzet és téglalap alakban kaphatók, amelyek hozzájárulnak otthona kültéri pihenőtereinek jellegzetes megjelenéséhez. A váz és az asztallapot borító lap kiváló minőségű fémből készült, ami biztosítja az asztal stabilitását és időjárásállóságát a különböző körülmények között.

NOT lounge fotel

Sokoldalú és modern, a NOT dizájn fotelek kiváló kiegészítői a lakás vagy szállodák bármelyik részének, amelyek a kényelem és az elegancia korszerűbb érzését igénylik. Az olasz E-ggs belsőépítészeti és terméktervezési stúdió által alkotott NOT úgy lett megtervezve, hogy a formák és méretek széles választéka révén nem csak kényelmet és vibrálást biztosít az üzleti tereknek, hanem egyúttal bájt, sokoldalúságot és egy csipetnyi különleges vonzerőt is biztosít, amelyre minden repülőtéri váróteremnek vagy irodának szüksége van.

NOT OUT kültéri szék

A Not Out a True Design legújabb, egymásba rakható kültéri székeket tartalmazó kollekciója. Az E-ggs tervezőkből és építészekből álló csapata olyan terméket hozott létre, amely kortárs megjelenésével és élénk színeivel inspirál. A székek időjárásálló lakkozással kikészített fémváza, valamint a lábakhoz használt polipropilén anyag teszi az összes Not Out széket alkalmassá a kültéri használatra a legkülönbözőbb időjárási körülmények között. A székek könnyű kialakítása, amelyet az egyszerű vonalak és ívek kombinációja egészít ki, megkönnyíti a Not Out egymásra helyezését.

NOT WOOD étkező és bárszék

A NOT kárpitozott karosszékcsalád sikeréből született egy új kompakt és könnyű változat, amelyet változó vastagságú, ívelt fa ülőlap jellemez. A szék egymásra helyezhető, elöl kárpitozható, és vendéglátó valamint közösségi környezetben is elhelyezhető. Az ülőlap esetében többféle fa lemezből, lábak esetében pedig 3 különböző láb típusból választhatunk. Szövetkárpitozási lehetőség is megoldható.

NOT WOOD tárgyalószék

A NOT kárpitozott karosszékcsalád sikeréből született egy új kompakt és könnyű változat, amelyet változó vastagságú, ívelt fa ülőlap jellemez. A szék egymásra helyezhető, elöl kárpitozható, és vendéglátó valamint közösségi környezetben is elhelyezhető. Az ülőlap esetében többféle fa lemezből, lábak esetében pedig 3 különböző láb típusból választhatunk. Szövetkárpitozási lehetőség is megoldható.

PATCH akusztikus paraván

A Patch panelek egyetlen bútordarabban egyesítik a funkcionalitást, a vibrálást és a stílust. Akusztikai tulajdonságaiknak és stílusos kialakításuknak köszönhetően, amelyek elnyelik a háttérzajt, miközben lehetővé teszik, hogy a környezet részei maradjanak, ez a kollekció ideális választás nyitott vagy zárt terekbe, amelyeknek szükségük van a magánélet és a praktikum érzésére. A többrétegű poliészterből és textilből kiválóan megmunkált, jobb hangszigetelést és abszorpciós tulajdonságokat lehetővé tevő elválasztó panelek hálózata igazi műalkotás. 

PINCETTES akusztikus paraván

A Pincettes akusztikus panelek egyedi és stílusos választást jelentenek minden olyan otthoni vagy munkahelyi környezetbe, amely ki van téve a külvilág zajának. Az olasz tervező, Luciano Dell'Orefice által tervezett Pincettes panelek egyszerű kialakításuk ellenére képesek biztosítani az Ön által igényelt privát szférát és nyugalmat, bármilyen térben, ahol erre szüksége van. Annak érdekében, hogy bármilyen helyhez és hangulathoz alkalmazkodjon, és hogy még sokoldalúbban alkalmazkodjon a különböző életstílusokhoz és igényekhez, a hangszigetelt Pincettes panelek számos különböző formában, méretben és árnyalatban kaphatók, kék, sárga és sok más színben.

TOD étkező és bárszék

Praktikus, multifunkcionális, elegáns és eredeti, a Tod székek kétségkívül a True Design portfóliójának egyik legsokoldalúbb elemei, amelyek tökéletessé teszik őket a munkahelyi és otthoni terek számára. A klasszikus Tod székek kivételes keresztirányúságuk jellemzi, ami megkönnyíti, hogy bármilyen asztalmodellhez vagy egyszerűen önmagukban is könnyen illeszkedjenek. Ami a szerkezetet illeti, a székeket "rejtett" illesztési rendszerrel szereltük össze, amely megakadályozza, hogy bármelyik rész láthatóvá váljon, így tiszta és zökkenőmentes eredményt érhetünk el.