Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Háttámla Kárpitozott
Karfa Fix, kárpitozott
Ülőlap Kárpitozott
Láb anyaga Fém, polírozott alumínium vagy valódi fa
Felépítés Fém belső keretre rögzített rugalmas hab

HIVE fotel

10 évvel azután, hogy a Hive vezetői székként és várótermi székként debütált a piacon, a Hive-ot újragondolták és újratervezték, hogy alkalmazkodjon a társalgó, várakozó és vendéglátó szegmens új igényeihez. Az újragondolt és a fejlődő vendéglátóipar korszerű igényeihez igazított Hive ülések új sorozata, amely lounge, hintaszékeket és foteleket foglal magában, megfelel a kényelem és kényeztetés minden modern szabványának.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Számunkra a funkcionalitás fogalma az egyik legfontosabb elem, amikor az általunk tervezett és gyártott bútorokról van szó. Ezért a Favaretto & Partners által tervezett Hive kollekció újratervezett szerkezete a vizuális dominanciát és a szerkezeti kényelmet igyekszik beépíteni minden olyan székbe, amelyről kompromisszumot köt.
Az ebben a termékcsaládban szereplő különböző székek széles választékának köszönhetően a Hive minden ízléshez és minden típusú beltéri és kültéri helyiséghez optimális választékot kínál a repülőtéri fotelek, a fix vagy forgó irodai tárgyalószékek, valamint a modern kültéri hintaszékek széles választékával. A nagy ellenállóképességű fa- vagy fémből készült alap három megkülönböztető változatban, Lounge, Office és Mini kivitelben kapható, míg maga a szék a tökéletes pihenés élményének biztosítása érdekében rugalmas habanyagból és élénk textilpárnázatból készült a végső megjelenés érdekében.

Fa színek:

Ashwood

Szövetválaszték:

S-CAMIRA GRAVITY:

CP01 CP02 CP03 CP04 CP05
CP06 CP07 CP08 CP09 CP10
CP11 CP12 CP13 CP14 CP15
CP16 CP17 CP18 CP21 CP22
CP23 CP24 CP25 CP26 CP27
CP28 CP29 CP30 CP31 CP32

Standard RAL színek (fém részek):

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

HIVE katalógus:

HIVE technikai információk: