Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Ülőlap Kárpitozott vagy fa
Láb anyaga Fa

DNA ülőbútor

A DNA moduláris pad egyszerre innovatív, modern és stílusos, ami miatt minden otthoni térbe és munkaterületre egyaránt kiválóan alkalmas. A termék dizájnjának és  sokoldalúságának köszönhetően, amelyet a művészet és a tudományos innováció minden formája inspirált, a moduláris padok tökéletesen kiegészítik a formális helyszínek, otthonok és vendéglátóhelyek, például társalgók, várótermek és előcsarnokok mindenféle formáját. A Leonardo Rossano e Debora Mansur tervezőpáros által kigondolt és megalkotott, egyedi fa formájuk révén, amely szándékosan elválaszt minden egyes ülést a szerkezet többi részétől, a háttámla nélküli padok DNA sorozata egyetlen elemben foglalja magába a modernitás és a funkcionalitás érzését.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Hogy fokozzuk bútoraink kényelmét azok számára, akik többre vágynak, a moduláris padok számos testreszabható opciót tartalmaznak, amelyeket hozzá lehet adni, amelyek közé tartoznak az ülések és az elülső részletek bőrből és textilből készült párnázott felületei különböző színekben, amelyek minden célra megfelelnek. Jellegzetes modern formájuk, funkcionalitásuk és látszólag egyszerű felépítésük eredményeként a DNA ülőfelület nélküli padok kollekciója nagyszerű dizájnattribútum, amely bármely térbe beilleszthető a Pincettes hangszigetelő panelek sorával vagy a Blade fából készült szekrények kollekciójával együtt.

A biogenetika dinamikus formái által inspirált DNA moduláris pad egyetlen, tükörsimán összerakott, ívelt rétegelt faelemekből álló elemből áll.  Az eredmény egy különleges spirál alakú, tetszetős bútordarab, amelynek minden egyes lépcsőfoka egy-egy, a többitől megfelelően elkülönített ülőhelynek felel meg. A DNA bőrrel vagy szövettel kárpitozott változatban is kapható. Alkalmazkodóképességének és masszív kivitelezésének köszönhetően a DNA tökéletes kiegészítője a vendéglátóhelyiségeknek, például a lobbiknak, társalgóknak és vendégszobáknak. A DNA kárpitozott kollekcióban is kapható, szövetből vagy bőrből.

Választható fa szín:

Szövet: S-CAMIRA GRAVITY

CP01 CP02 CP03 CP04 CP05
CP06 CP07 CP08 CP09 CP10
CP11 CP12 CP13 CP14 CP15
CP16 CP17 CP18 CP21 CP22
CP23 CP24 CP25 CP26 CP27
CP28 CP29 CP30 CP31 CP32

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

DNA katalógus:

DNA technikai információk: