Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Front anyag Melamin vagy furnér
Korpusz anyag Melamin
Választható zárak Kulcsos
Láb típusa Műanyag vagy görgős

NOVA fiókos tároló

NOVA zárható szekrények a személyes tárgyak vagy irodai eszközök tárolására is alkalmasak. Válogasson széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Függesztett szekrényeket, mobil, íróasztal alatti szekrényeket vagy fix, íróasztal magasságú szekrényeket kínálunk. A szekrények hagyományos fiókokkal vagy függesztett irattartó fiókokkal is rendelhetők.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A minimalista fogantyúkkal vagy fogantyú nélkül kialakított tervezési lehetőségek lehetővé teszik, hogy rendezett és "tiszta" irodahelyiséget hozzon létre. Játékos jelleget is kölcsönözhet munkahelyének, ha különböző színű ajtókat vagy szekrénykereteket kombinál, vagy ha párnát épít be, hogy az alkalmazottak rövid pihenőszünetre helyet foglalhassanak a szekrényen.

A NOVA egy széleskörű irodabútor-rendszer, amely íróasztalokat, tároló-, tárgyaló- és recepciós bútormegoldásokat tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akik egyéni/kollaboratív munkavégzésre vagy pihenésre alkalmas munkaterületeket szeretnének kialakítani, és egy összefüggő és kényelmes irodahelyiséget szeretnének élvezni.

Alapáras front és korpusz színek:

D1 D2 M1 N1 N3

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógus

NOVA konténer katalógus: