Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Front anyag Melamin
Korpusz anyag Melamin
Választható zárak Kulcsos
Láb típusa Műanyag

BOXI fiókos tároló

Minimalista stílus - korlátlan lehetőségek

A kényelmes és modern munkakörnyezetnek egyszerre kell ergonomikusnak és csúcstechnológiának lennie, ugyanakkor jól szervezettnek is. A legjobb, ha irodai kellékei és személyes tárgyai kéznél vannak, de nem állnak útban. Ez lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy személyre szabott munkahelyet alakítsanak ki, ahol jól érzik magukat.

A BOXI tárolótorony egy egyszerű és univerzális megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy az irodában a mindennapi szükségletekhez szükséges összes irodai kellék elférjen benne. Tárolókapacitásának köszönhetően az alkalmazottak egyedi tárolási igényeihez igazítható, és biztosítja, hogy minden lényeges dolog elérhető közelségben legyen. A zárt tárolótorony jól szervezetté és vonzóvá teszi az egyéni munkahelyet.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Mind a csapatmunka, mind az egyén számára

A BOXI egy univerzális irodai tárolórendszer, amelyet különböző alkalmazásokhoz terveztek, lehetővé téve, hogy jól szervezett legyen az irodahelyiség, és biztosítva a különböző tárgyak funkcionális tárolását mind a nagy létszámú csapatok, mind az egyének legigényesebb igényei számára. Minden tárolótorony kétféle mélységben, 800 mm-ben vagy 820 mm-ben kapható, így kombinálható egyszemélyes íróasztalokkal vagy ülőasztalokkal.

A munkaterületek rugalmas elrendezése

Válassza ki a kívánt magasságat: a 740 mm-es tárolótorony egy fix magasságú íróasztal bővítéseként szolgálhat, míg az 1090 mm-es vagy 1200 mm-es opciók nagyszerű kiegészítői lesznek az ülőasztaloknak, vagy munkaterület elválasztóként használhatók. A polcokkal ellátott BOXI tárolótornyok jobb vagy bal oldali elrendezésűek lehetnek, így könnyen átrendezhetők, ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a munkaterület elrendezését.

Vizuális sokoldalúság

A BOXI tárolótornyok minimalista stílusúak, és tökéletesen illeszkednek a különböző irodai enteriőrökhöz, ugyanakkor szemet gyönyörködtető kiegészítői a munkaterületnek. A BOXI univerzális tárolóként használható, és játékos jelleget visz az irodai térbe. Keverje össze a különböző melamin borításokat, vagy használjon ültetőládát, hogy a BOXI tárolótornyokat virágzó zöld növényekkel teli zöld szigetekké alakítsa át, amelyeken a dolgozók szünetben megpihenhet a szemük.

Hozza ki a legtöbbet az összes rendelkezésre álló lehetőségből

A változatos felhasználási lehetőségekkel rendelkező, többfunkciós BOXI tárolótornyok a munkavállalók különböző igényeit elégítik ki. Válasszon tágas polcokat vagy univerzális irattartó fiókokat, kis polcokat kárpitozott béléssel vagy apró tárgyak tárolására szolgáló kis fiókokat. A BOXI tárolótornyok ideálisak személyes tárgyak, akasztós ruhák vagy táskák tárolására. Az USB- vagy dugaszolóaljzattal ellátott BOXI tárolótornyok lehetővé teszik mobil eszközeinek töltését. A BOXI megkönnyíti a mindennapi irodai teendőket a munkahelyén.

Alapáras front és korpusz színek:

D1 D2 M1 N1 N3

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

BOXI Katalógus:

BOXI Technikai információk: