Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin
Asztallap vastagsága 35 mm
Emelhető magasságú Nem
Láb típusa Laplábas

TORIS vezetői íróasztal

A ToRis rendszer a klasszikus és az avantgárd harmóniája. Ez egy javaslat az időtlen irodák számára - hagyományos , időtálló mintákba öltöztetve vagy modernista - bátran játszva a színekkel. A ToRiS íróasztalok a minimalista, mégis teljesen funkcionális forma példája. A termék személyiségét az ideális arányok, a nyers, mégis elegáns design és a dekoratív részletek építették fel. Az íróasztalok aszketikus formáját egyszerű, egymást kiegészítő kiegészítések egészítik ki, amelyek egyrészt helyet, másrészt esztétikát és harmóniát kölcsönöznek.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A ToRiS íróasztalok geometrikus formájának köszönhetően a kiegészítő asztallal felszerelt belső terek teljesen új külsőt kapnak. A kiegészítő asztalok bővítik a munkaterületet, míg a finoman ívelt díszítőelemek és a kétféle dekorációban használható táblák kiemelik a ToRiS íróasztalok egyéni jellegét, megkülönböztetve azokat a többi kollekciótól.

A ToRiS íróasztalok az oldalsó szekrénnyel ergonomikus és elegáns munkahelyet teremtenek. Az egyenes, geometrikus vonalak formálják a darab kifejező jellegét. Az ergonomikus komód lehetővé teszi a fontos dokumentumok könnyű elérését. A méretek és a kivitelezési anyagok változatossága lehetővé teszi, hogy egy teljesen funkcionális és ergonomikus készletet hozzon létre.

Színválaszték:

Fém:

M01 M02 M03 M04 M05

Melamin:

STD1 STD4 STD7 STD8 STD16
STD17    

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

Toris katalógus:

Toris technikai információk:

Youtube videók