Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Otthoni komfort, akár meeting közben is

Az Archipelago család már eddig is nagy népszerűségnek örvendett a korszerű irodát áhító ügyfeleink körében. A gyártó most arra az általános trendre adott választ, miszerint az irodai és az otthoni tér egyre inkább összeolvadni látszik.

Az Archipelago egyszerre felel meg az irodai környezet nyugalmáért felelős akusztikus követelményeknek és az otthonos érzetet biztosító organikus felületek kívánalmának. A furnérral borított ülővázak és a változatos kárpitozás kiemeli az iroda szürkeségéből az Archipelago kollekcióját. A műszaki eszközök töltése is megoldott a személyre szabható beépített kimenetekkel.

A modern irodáknak már változatos funkcióknak kell megfelelniük, hogy inspirálják az alkalmazottakat. Fontos, hogy felállítsunk hagyományos tárgyalókat és privát szigeteket, amik a nagyobb fókuszt igénylő feladatok megoldására szolgálnak. Az ARCHIPELAGO WOOD lounge kanapé megteremti a „szoba a szobában” érzést egy open-space irodában. Egyszerre lehet meeting helyszíne vagy csendes elvonulást igénylő projektmegoldásé.

Tekintse meg az ARCIPELAGO WOOD lounge és meeting bútorról készített kiadványunkat az alábbi képre kattintva:

Tartalomhoz tartozó címkék: akusztika silent boxok