Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Háttámla Kárpitozott
Ülőlap Szövet
Láb anyaga Fém vagy fa

ARCIPELAGO lounge fotel és kanapé

Engedje szabadjára kreativitását az ARCIPELAGO-val!

Az Arcipelago egy moduláris lounge ülőgarnitúra-rendszer, amely végtelen konfigurációs lehetőségeket kínál. Az ARCIPELAGO társalgó padok lehetővé teszik modern és funkcionális irodai vagy nyilvános terek kialakítását, beleértve az egyéni munkaterületeket, a váró/várótereket, a nyitott irodában lévő privát tárgyalótereket és a nyitott tárgyalótereket.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Különböző alkalmazások

Rugalmasságának és 3 különböző magasságállítási lehetőségének köszönhetően az ARCIPELAGO társalgópadok kiváló választás bármilyen méretű és stílusú helyiségbe. A magas háttámlájú opció nagyobb magánéletet és akusztikai kényelmet biztosít.

Játékos színek

Válasszon a szövetek és színek széles választékából, vagy keverje és kombinálja őket, hogy egyedi hangulatot teremtsen irodájában. A háttámla és az ülőpárnák könnyen eltávolíthatók és kicserélhetők.

Könnyen kombinálható és egyedi konfigurációkat hozhat létre

Válassza ki kedvenc konfigurációját a standard opciók széles választékából, vagy hozza létre egyéni konfigurációit a moduláris elemek keverésével és illesztésével. Az ARCIPELAGO modulárisan konfigurálható rendszer könnyen összeszerelhető, szétszerelhető vagy újra összerakható.

További tartozékok a nagyobb kényelemért

A társalgó padok jól megtervezett tartozékokkal érkeznek, amelyek alkalmasak a különböző felhasználók igényeinek kielégítésére. Választhat az ülések közé egyszerűen felszerelhető, beépített konnektorral vagy USB-gyorstöltővel ellátott vagy anélkül ellátott asztalt, valamint mobil asztalt és karfát konnektorral vagy USB-gyorstöltővel ellátott karfát. A tartozékok jól jönnek, ha okoseszközeidet használni vagy tölteni szeretnéd. A várakozóhelyen, a megbeszélésen vagy a mobil munkavégzéssel töltött idő kellemes és produktív lesz.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

Láb színek:

Fekete - A Fehér - E Szürke - M
W1 - Kőris

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

ARCIPELAGO Katalógus:

ARCIPELAGO Technikai információk:

Youtube videók