Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin
Asztallap vastagsága 25 mm
Emelhető magasságú Igen - Manuálisan ( csak a NOVA H esetében)
Láb anyaga Fém

NOVA operatív munkaasztal

Az univerzális választás

Nova: a modern klasszikus. A nevét a latin eredetű szóról kapta, aminek a jelentés „új”. Ha megváltoztatod az asztallap felületét vagy a színét, máris egy új asztalt kapsz. Az univerzális designnak köszönhető bármilyen stílusú irodába beilleszthetőek ezek az asztalok. A hagyományos U-alakú lábkialakítás mellett elérhetők az A és az O alakú lábszerkezettel szerelt változatok is.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Széleskörű választékot kínáló irodabútor kollekció

A Nova kollekció nem csak asztalokat tartalmaz, de tárolókat, tárgyalóasztalokat és recepciós pultokat. Ez a változatos kínálat egyaránt megoldást nyújt az iroda berendezésére akár egyéni, akár csoportos munkáról van szó. Egy koherens koncepció alapján születik meg a bútorozási terv, amelynek keretében még a lounge zónákra is kínálunk megoldást.

Privát tér és a koncentrált munka

A mai open-space irodákban dolgozók számára a legnagyobb kihívást a zajszennyezés és azoknak a tereknek a hiánya jelenti, ahol zavartalan és koncentrált munkát tudnak végezni. Ezen segítenek a NOVA család térelválasztó elemei. A paravánok lehetnek kárpitozott vagy fémkeretbe zárt kárpitozott panelek, esetleg színes akril megoldások. Továbbá elérhetők az akril és melamin felületű térelválasztó paravánok is.

Állítható magasságú lábak

A NOVA H asztal lábkialakítása lehetővé teszi, hogy állítsunk a magasságán. A lábakkal az asztallap magassága 620 és 850 mm közötti tartományban állítható.

O-alakú lábak

A Nova családban az U és A-alakú lábkialakítás mellett elérhető az O-alakú szerkezet is. A 2 és 4 fős bench asztaloknál további térelválasztók rendelhetők az asztalokhoz.

Alapáras asztallap színek - Melamin:

Fehérített tölgy Borostyán tölgy Fehér
Szürke

Láb színek:

Fekete Fehér Szürke
Antracit

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

NOVA katalógus:

NOVA technikai információk: